[VIDEO] Farage tegen Van Rompuy: ‘Let’s fight it out’

UKIP Leader Nigel Farage Visits Eastleigh To Canvass With Candidate Diane JamesFijn duel in het Europees parlement tussen fractievoorzitter Nigel Farage enerzijds, van de EFD-groep waartoe ook Frank Vanhecke behoort, en Herman Van Rompuy anderzijds, de permanente voorzitter van de Europese raad (en hoegenaamd geen ‘president’). Een zeer terechte uitdaging trouwens, want Farage is democratisch verkozen als parlementslid, terwijl Van Rompuy meer verdient dan Obama en verkozen werd door… niemand.

6 comments

 1. Onze Zaventemse E.T. , een ONverkozen “president” door de Belastingbetalende Burgers ! Dit zegt alles over de Stalinistische oekazes vanwege de EU.S.S.R. nomenclatura die we electoraal de broek zullen aftrekken zodat weeral blijkt zal dat ; “de keizer heeft geen kleren” als in het sprookje van Hans Christian Andersen !

 2. Hoogstwaarschijnlijk kan hij niet redetwisten in het Engels en het beste wat hij wel kan, is een door anderen gemaakte en goed voorbereide tekst, langzaam aflezen.
  Overigens wil hij zijn Franse achterban ook niet voor het hoofd stoten, want die willen dat belgië overal beschouwd wordt als Franstalig.
  Hij is een eenvoudige rat, zoals er zovelen zijn. Wel goed betaald, maar iedereen die geboren wordt kan streven naar zulk plaatsje. Sterk ellebogenwerk van in ‘t begin is dan wel nodig. Tjevenvaseline helpt ook.

 3. Wie gelooft er nog in dit Europa? Of beter wie heeft er ooit in geloofd?

 4. Hij (van Rompuy ) daagt iedereen uit ,en zal later op de blaren moeten zitten,jammer dat de overgrote hoop luitjes in dit apenland dit niet interesseert ,zij kijken liever naar zeepjes op de buis of gluur en debiele po-co sitcoms,of balletje trap. .
  Ik heb veel respect voor Farage ,iemand met ballen aan zijn lijf !
  Go Nigel go !

 5. Dat deze bankklerk geen Engels spreekt, tot daar aan toe, maar waarom de taal spreken van de minderheidsgroep in zijn eigen land? Waarom geen Nederlands hanteren, indien je blijkbaar geen Engels spreekt?

  Qua minachting voor zijn eigen kiezers kan dat tellen!

  1. Hij en zijn medetjseven noemen hem liever “President”. Engels kan hij nauwelijks spreken, maar zijn eigen moedertaal verloochend hij, liever Frans, Inderdaad taal van de minderheid in dit apenland. Een schande voor elke Vlaming. En in deze klote EU heb ik nooit geloofd, gelukkig. Lees nog maar is het boek: “De Europese Leugen”. Bijna alles wat daar in voorspelt is, is al uitgekomen. Domme idioten die spijtig genoeg veel geld verdienen op kap van de werkmens. Weg met die elendelingen.

Comments are closed.