12 comments

  1. Nog een reden om een basisinkomen voor iedereen in te voeren en alle toeslagen/uitkeringen enz af te schaffen!

    1. Jij bent toch echt zooooo extreem dom beetje alle uitkeringen afschaffen…ik hoop nee ik wens je ter zeerste dat jij ooit in een situatie kom dat je afhankelijk ben van een uitkering. Moet je maar niet zulke domme dingen zeggen… dat niet iedereen een uitkering verdient klopt wel. Ze zouden de regels voor allochtonen moeten aan passen, pas recht op een uitkering na 10 jaar gewerkt te hebben in nederland. Maar wij nederlanders zouden niet moeten boeten voor het asociale gedrag van mensen die hier niet eens geboren zijn.

  2. ONBEGRIJPELIJK !! We hebben dus echt te veel geld, blijkbaar…..
    Is aan de belastingen niet te merken. Is eigenlijk weer een soort nivellering, dus.

  3. en wij domme westerlingen maar denken dat deze uitbuiters achterlijk zijn, Wij geven ze zelfs in alle talen in brochures aan hoe ze geld kunnen aanvragen. terwijl wij steeds meer gekort worden of als ongehuwde moeder met kind geen cent krijgt en maar bij familie moet aankloppen. Ik ben zeker geen racist maar hoe lang moet dit soort onzin doorgaan?

  4. Ik zou zeggen, veel praten met elkaar in de kamer…. En verder komen ze niet hier in Nederland, dat is het enige waar ze goed in zijn hier (vergaderen) stelletje ouwehoeren. Tjonge, jonge

  5. Geen enkel Europees land heeft de fraude gepleegd door vreemdelingen nog in de hand.De West Eurpese landen zijn zo naief dat er uitkeringen van allerlei slag kunnen betaald worden aan duizenden vreemdelingen die daar geen recht op hebben..Emke maand gaan er vele miljoenen euro’s naar vreemdelingen aan uitkeringen waarop ze geen recht hebben..Het probleem is dat er zoveel achterpoortjes open staan die deze frauduleuze praktijken toelaten.Onze sociale zekerheid wordt leeggeroofd door de illegale uitbetalingen aan vreemdelingen.

Comments are closed.