Verkracht door illegaal na een pro-illegalenfestival te hebben bijgewoond

Questura arresto violenza sessuale Es Sahly BuojemaaGisteren werd in Italië een man gearresteerd op verdenking van een verkrachting in juni. Nieuwswaarde nul zal u denken. Ook het feit dat de verkrachter een illegale Marokkaan is zal je niet echt boeien. Wanneer blijkt dat het slachtoffer de Marokkaan leerde kennen op een festival ten voordele van illegalen, dan wordt het plots wél interessant.

Het slachtoffer is ‘sociaal werkster’ zoals dat heet en had het goed naar haar zin op een multicultureel feestje in de regio Emilia in Italië. Ze was er met haar verloofde en leerde de Marokkaan Sahly Buojemaa (32) kennen. Een toffe pé, je kent dat wel, gezellig praten bij de waterpijp en een kom couscous, bij voorkeur met de handen gegeten, over de vreselijke vlucht vanuit Marokko naar Lampedusa alwaar de boot werd genomen richting het noorden van Italië. Na vermoedelijk één of meerdere joints werd afgesproken dat de juffrouw en haar verloofde zouden blijven slapen bij Sahly en Co. Zo gezellig! De multiculturele droom nabij!

Eens aangekomen bij onze cultuur-verrijkende vrienden bleek echter dat Sahly andere plannen had met de jongedame. Onder bedreiging van een mes en een ijzeren bar werd de verloofde van het slachtoffer vastgehouden in de hal van het appartementsgebouw. De sociale werkster werd de trap opgesleurd en vervolgens in een appartement verkracht. De dame werd tevens tijdens de verkrachting meermaals met een ijzeren staaf geslagen.

Tijdens een verhoor zou de juffrouw aan de politie verklaard hebben dat het een appartementsgebouw betrof dat illegaal bewoond werd door enkel en alleen vreemdelingen en dat die zich bezighielden met online zaakjes.

Of ze nog gelooft in de multiculturele droom, hebben we nog niet mogen vernemen. Al is de kans groot dat ze vindt dat ze deze verkrachting verdiende, omdat haar volk, de Italianen de vreemdelingen slecht behandelen. Naïef zijn doet geen zeer, al kan de verkrachting die erop volgt en die we voor alle duidelijkheid niemand toewensen(!) weleens het tegendeel bewijzen.

9 comments

  1. “Eigen schuld, dikken bult” vanwege dat dom, naief PoCo-meisje

  2. Na deze racistische klacht, in dit geval door uitlokking, zal ze haar job moeten opgeven. Het is namelijk ongehoord dat ze na deze beschuldigingen nog kan rekenen op enige medewerking van de zwaar onderdrukte illegalengemeenschap.

  3. Hopelijk krijgt ze nu ook een jong om haar aan deze heugelijke gebeurtenis te herinneren

    1. Ja volgens de regels van de PoCo-verkrachtingstombola :”Wie van beiden de baby krijgt, mag hem/haar houden” PoCo beschouwd zal het immers anders weeral…”discriminatie” of “racisme”(sic) betitteld worden want op PoCo-fantasietjes staat kennelijk geen limiet !

  4. Ik neem aan dat ze geen aangifte gedaan heeft, dat zou echt racistisch zijn!

  5. Aan deze xenofiele , politiek-correcte naieviteit hangt blijkbaar een wel erg duur PoCo-prijskaartje dat kan ingeleverd worden tegen een half pond Gezond Verstand !

  6. “Al loopt de PoCo nog zo snel, de ‘jongere”(ge weet wel) achterhaald ze wel” ! Die zal haar PoCo-gedoe nu wel laten zeker ????

Comments are closed.