Dimitri Bontinck op de Antwerpse Boekenbeurs

boekenbeujs dimitjiDe alom bekende Boekenbeurs gaat donderdag van start. Traditioneel worden een aantal auteurs verwacht die hun boeken persoonlijk zullen handtekenen. Dit jaar valt op zijn minst één auteur extra op.

Niemand minder dan schietgrage Dimitri Bontinck zal zijn boekje van een krabbeltje voorzien. Op maar liefst 8 verschillende dagen zal de man aanwezig zijn. Hij denkt blijkbaar heel wat boeken verkocht te krijgen.

Zijn boekje van amper 208 bladzijden heet “Syriëstrijder tegen wil en dank” en zal 18,95 euro kosten. We vermoeden dat het schrijfsel gaat over zijn zoon Jejoen die als verpleegster naar de slagvelden in Syrië trok om er aan liefdadigheid te gaan doen.

Een Syriëstrijder, of althans de schietgrage vader ervan, die aanwezig is op de Boekenbeurs… het is eens iets anders. Desalniettemin worden de boeken van pakweg Uitgeverij Egmont niet toegelaten op de Boekenbeurs. Zo zie je maar weer hoe de democratische waarden in dit land op twee manieren worden bekeken.

Voor meer info: http://www.boekenbeurs.be/auteur/dimitri-bontinck

11 comments

 1. Leest eens
  http://www.shopmybook.com/shopmybook/site/iframebookdetail/?bookid=12472&lang=nb
  Jenky Benky Het Complot.
  Gaat over een arbeider die bedrogen uitkwam, hoe collega,s iemand vals beschuldigen, hoe werkgever handelt om zich te verrijken met corruptie, hoe advocaten handelen, hoe de arbeidsrechtbank Antwerpen handelt, hoe laks de vakbonden waren om in te grijpen, hoe curatoren handelen en hoe het Fonds Sluiting Ondernemingen geld in de zakken blijft houden van arbeiders waarvan het bedrijf op de fels gaat., En zoveel meer van rottigheden die er gebeurden gedurende de opdrachten.

  Een waar gebeurd verhaal, waar niemand zich in interesseerd.
  .

 2. Tiens, ik dacht dat het nu enkel nog om een Kookboekenbeurs ging !

 3. vuile leugenaar eerst op tv zeggen dat hij niets gedaan heeft, en op 2 weken heb je dan een boek geschreven. die boek heb je al veel langer geschreven. en hoe lang zat jou joejoentje als in Nederland he. is hij wel in Syrië geweest of was jij het niet. heel jullie verhaal is één leugen.
  rot op man en verpest de boekenbeurs niet das voor eerlijke verdieners

 4. schandalig eerst in de Media schreeuwen mijne zoon allléé terrorist en na een boekske schrijven op 14 dagen tijd ge moet het maar kunnen, buiten me heel de familie bende oplichters de staat moet actie nemen

 5. Hoog tijd dat we actie ondernemen aan de boekenbeurs.

 6. Voor amper een euro meer koop je “Vrijheid en Whisky – de Geschiedenis van Schotland in 101 whisky’s”. Echter niet verkrijgbaar op de Boekenbeujs..emm..beurs.

   1. @stijn; misschien wel te verkrijgen “De 12 stappen en 12 tradities van AA”(lol)

   2. Uiteraard he Wolfke. Als ge niet gesteund wordt door een of andere grote uitgeverij, maar alles zelf doet, is iedere publiciteit meegenomen :-)

 7. Merkwaardig, vooral dat boeken van Uitgeverij Egmont niet worden toegelaten, in naam van de persvrijheid en vrije meningsuiting ?

Comments are closed.