affiche-vsv-26102013Vandaag zou er een VSV-bijeenkomst plaatsvinden in het Kerkschip in de Antwerpse Haven. ACV voelde zich duidelijk oncomfortabel door de aanwezigheid van een vernieuwende Vlaamse vakbond en ging dan maar over tot het bedreigen van de Kerkfabriek die op haar beurt dan maar de zaal eenzijdig afzegde.

De VSV is echter niet onder de indruk van deze maffia-werkwijze en trekt nu naar een andere zaal niet ver van het Kerkschip. De VSV-bijeenkomst zal met andere woorden gewoon plaatsvinden, maar wel op een andere locatie.

De nieuwe locatie: Café Centrum – Canadalaan 109 – Antwerpen Luchtbal. Dit is vlakbij de Metropolis. Het aanvangsuur blijft hetzelfde, namelijk 14 uur.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “NIEUWE LOCATIE VSV-BIJEENKOMST! Na bedreigingen van ACV…”

  1. Jean Marie TYTECA

    De kerkfabriek is mijn inziens een openbare instelling die niet betaald wordt door het ACV maar door de inwoners. Misschien kan men desnoods aan alle ACW afdelingen het gebruik van de door de gemeenschap betaalde en onderhouden locaties ontzeggen.

    1. Was dat maar mogelijk!

  2. Of de dictatuur van de vakbond, christelijk noemen ze zich dan nog!

Trending

%d