rellen meulenbergJe gelooft het niet! De onaangepaste, minder verfijnde architectuur in de wijk Meulenberg, waar enige tijd geleden zwaar gereld werd door vreemdelingen en waar een agent levensgevaarlijk gewond geraakte, is de oorzaak van deze rellen. Of in mensentaal: we hebben deze lieve vreemdelingetjes nog niet genoeg gepamperd.

U gelooft het niet? Luister naar Geert Bourgeois (N-VA) die het u fijntjes vanuit het Vlaams Parlement uitlegt…

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “[VIDEO] Rellen Meulenberg: “onaangepaste architectuur is de oorzaak”, aldus Geert Bourgeois”

  1. dat dat niet aangepaste werkschuwe tuig lekker opflikkert naar een fijne onbewoonde plek en elkaar gaat lastig vallen. Dom volk

  2. Kreeg Geert Burger een Slag-van-de-Molen-berg ? Dergelijke PoCo-censuur uitspraak wekt enkele hilariteit op.

  3. Wat moet het PoCo-Systeem zich in 1001 PoCo-bochten draaien omt och maar niet man en paard te noemen ! Eerst dient een probleem herkent en dan erkent EN BIJ NAAM GENOEMD ! Wat een struisvogel die Geert Burger !

    1. CORRECTIE van mijn schandalige spelfouten , uiteraard dient het “(h)erkenD” te zijn

  4. Jean Marie TYTECA

    Teneinde onze anderskleurige medemens gelukkig te stemmen, zou ik aanraden om hen te laten verhuizen naar een leegstaande kazerne, waar ze hun trainingskampen kunnen organiseren en ze zich zeker thuis zullen voelen. Meulenberg zal dan moeten bevolkt worden door uitsluitend autochtonen die op de wachtlijsten staan. Zo zal iedereen tevreden zijn.

Trending

%d