imadima2De Nederlandse media leven van hype naar hype door de ingebouwde ‘internetversnelling’. Aan de andere kant halen veel mensen hun nieuwswaardigheden dan ook van het internet. Dat u dit leest is daar het beste bewijs van! Mede door dit medium kunnen uitspraken die vroeger voor kroegpraat door gingen nu razendsnel landelijk nieuws worden.

Zo ook dit exponent van de huidige multiculturele samenleving: @Imadima op internet. Wat marginalen weleens in de kroeg bralden, bralt zij nu op Twitter tegen een paar duizend mensen tegelijk. Natuurlijk is het schokkend om te lezen hoe ver de dankbaarheid van deze tweede generatie immigrante reikt.

Image

Maar het is voor haar wel duidelijk hoe snel een achteloos onnadenkend berichtje het internet overgaat. Meer dan 1500 Nederlanders hebben de moeite genomen om een haatboodschap/doodsbedreiging op te sturen naar haar via Twitter, een paar dozijn mensen hebben aangifte gedaan en de politie is naar haar op zoek. Natuurlijk heeft ze tijdens de internetstorm haar account op slot gezet, maar de internetgeneratie staat voor niets tegenwoordig.

Na de Sinterklaas hype is dit nu de waan van de dag het nieuws van deze week. Laten we hopen dat we snel weer de draad oppakken in Nederland en dat de problemen, waar wij als land in verstrikt geraakt zijn, weer geduid en uitgespit worden!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op ““Waren de Nederlanders maar vergast in de tweede wereldoorlog.””

  1. Flagrant autochtonofoob racisme vanwege deze “jongere”(ge weet wel) !

  2. Als je dit zielige figuur met haatmails of doodsbedrijgingen bestookt, dan ben je zelf geen haar beter. Doe aangifte zodat ze opgepakt kan worden en legaal bestraft kan worden. Deze vrouw heeft hiermee al haar leven verknald. Dat krijg je als je zo ondankbaar bent zoals zij. Ik zou zeggen, @imadima, hoop dat je nog veel ellende hiermee krijgt.

  3. Brunhilde Brahm

    Waarom ??

Trending

%d