affiche vsv 26102013Massa-immigratie, toestroom van Roemenen en Bulgaren in bouw en transport door de EU-globalisering, verpletterende belastingen, geldstroom naar Wallonië, discriminatie door ABVV-ACV-ACLVB: de Vlaamse werknemer krijgt er dezer dagen stevig van langs.  De Vlaamse Solidaire Vakbond VSV vindt dat het zo niet verder kan, en houdt daarom zaterdag een bijeenkomst in Antwerpen onder het motto:  Vlaamse welvaart voor Vlaamse werknemers!

‘Maak mee een vuist met ons tegen vakbondsgesjoemel, de geldstroom naar Wallonië, massa-immigratie en globalisering, en wees erbij op de algemene ledenvergadering die doorgaat op 26 oktober 2013 op een symbolische locatie: het kerkschip in de haven van Antwerpen’, zo laat de VSV weten.  ‘Temidden van kranen en dokken wordt onze bijeenkomst zo ook een symbolische steunbetuiging aan de Vlaamse havenarbeiders.  Als Vlaamsnationale organisatie verdedigt de VSV met kracht hun recht om hun statuut en hun werk te verdedigen tegen buitenlandse import.’

Ons RechtsActueel-redactielid Wim De Winter zal aantonen dat nationalisme en syndicalisme kunnen samengaan.

Onze hoofdredacteur Bert Deckers zal een panelgesprek leiden met dokwerkers en natiebazen over het razend actuele thema van havenarbeid, Wet Major en het behoud van tewerkstelling voor Vlamingen in eigen land.

Een buitenlandse groet wordt gebracht door Patrick Harrington, voorzitter van de Britse erkende vakbond Solidarity Trade Union (STU).

VSV-Voorzitter Rob Verreycken zal spreken onder het motto: ‘Er moeten grenzen zijn!’  Hij zal ook de laatste stand van zaken geven in de proefprocessen die de VSV heeft aangespannen voor échte keuzevrijheid bij de sociale verkiezingen.

Daarna is het tijd voor een drankje, hapje en muziek!

Nationalisme en vakbond, het kan; wie dat ook vindt, is erbij nu zaterdag op 26 oktober 2013 om 14 uur op het Kerkschip, Houtdok 25 in Antwerpen!

affiche vsv 26102013

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d