brief-Meulenberg-klEr werd een tijdje terug heftig gereld in een Limburgse wijk. De aanleiding was een poging tot arrestatie van een crimineel. Naderhand beweren een aantal buurtbewoners dat de wereld dom is en dat deze bewuste wijk ‘geen probleemwijk’ is, zoals de beelden deden vermoeden. Dat de rellemannen vreemdelingen zijn is overigens toeval. Dat ook de crimineel een vreemdeling is, is – uiteraard – ook toeval.

Maar daar denkt de lokale politie duidelijk anders over. Zij verstuurden namelijk een brief naar de bewoners van de wijk Meulenberg in Houthalen met de vraag om getuigen. Op zich niets vreemd, ware het niet dat de brief ook vertaald werd naar het… Turks en het Arabisch. Vreemd dat dit nodig is in een wijk die volgens sommige naïeve wereldburgers bestaat uit perfect geïntegreerde (nieuwe) Vlamingen!

brief-Meulenberg

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Brief van politie aan buurtbewoners Limburgse Meulenberg in het… Turks en Arabisch”

  1. Dat is toch in strijd met deTaalwetgeving want er gelden toch geen “faciliteiten” voor de allochtone enclave SlagvandeMolenberg

  2. Georges Pauwels

    Dat bewijst voor de zoveelste keer dat vreemdelingen zich niet willen integreren.Ze wonen in, hun getto wijken met eigen winkels en horeca.Ze willen met onze waarden en normen niets te maken hebben.Ze zorgen er alleen wel voor dat ze maximaal kunnen genieten van onze sociale zekerheid.Ze hebben daarvoor advokaten die voor hen uitzoeken hoe ze het maximum kunnen genieten van onze sociale zekerheid..De burgemeester stuurt daarvoor brieven in het Turks omdat ze het niet begrijpen (zeggen ze) .Dat is weer een onnodige toegeving en de Turken en Marokkanen van Meulenberg zullen in de toekomst blijven eisen in hun taal aangeschreven te worden?Dat is een precedent.? Onze traditionele politici zwichten meer en meer voor de eisen van de vreemdelingen..Het is gewoonweg een schande..Wie kan het zich voorstellen dat wij als Vlaming zouden eisen aangeschreven te willen worden in het Nederlands als wij in die landen zouden wonen,?

  3. Die zijn tenminste mee met hun tijd! Nu kunnen de “nieuwe belgen” niet beweren dat ze niet op de hoogte waren van de omzendbrief. :-(

Trending

%d bloggers liken dit: