hersenloosRel om Zwarte Piet, we kennen het onderhand al wel. Dat Zwarte Piet geen neger was, doch wel een man ‘zwart door het roet’, gaat er voor de nieuwbakken Vlamingen en Nederlanders niet in. Ook de pseudo-intellectuelen van progressief en nihilistisch links vatten het plaatje (bewust!) niet. Wanorde creëren om de multiculturele maatschappij te realiseren, is hun motto.

Onze Nederlandse collega’s van PowNews trokken met de camera op onderzoek uit. Veel hysterisch en inhoudsloos getier en wanneer er een neger met de neus op de feiten wordt gedrukt dat er ook andere negers zijn die géén problemen hebben met de gang van zaken, dan luidt het antwoord dat die gehersenspoeld zijn. Nou moe!

Bekijk het hieronder zelf.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

7 reacties op “[VIDEO] Zwarte Piet racistisch? (nog maar eens…)”

 1. Wat een hoop arrogante negers en enkele blanke gauchistisch geindoctrineerde PoCo’s die menen een eeuwenlange traditie naar HUN PoCo hand te kunnen ombuigen, FOERT ! Wij gaan ons toch ook niet in HUN Afrika met hun ‘kultuur”(sic) bemoeien !

 2. Dit is ONS Vlaanderen en Holland is van de ECHTE Hollanders dus WIJ bepalen dat Zwarte Piet geen Albino wordt !

 3. ongehoord, wonen we nog in ons land, waarom moeten wij onze tradities die duizenden kinderen op de been brengen afschaffen voor die vreemdelingen die ons geld vande ocmw s opzsnoepen en kinderen maken als poezen, die dan grote sommen kindergeld ontvangen, wij aanvaarden ook de moskees waar racistische uitspraken tegen wij belgen en nederlanders uitgesproken worden, met de tijd nemen zij ons land voor zich en zullen wij wegmoeten

 4. Jean Marie TYTECA

  In de Westhoek wordt zwarte Piet , Pietje Pek, genoemd en was in wezen de in roet ingewreven duivel (blanke die uit de hel kwam) om ongehoorzame kinderen in de zak te steken en mee te nemen naar de hel. De brave man was St.Maarten die veel snoep meebracht voor de kinderen. Als men ongehoorzaam was werd er soms ook gedreigd met de “berrewulf” (misschien problemen met GAIA??). Als onze anderskleurige medemensen zich vergelijken met een blanke die voor duivel speelt, dan vind ik dat hun goed recht. Let wel, alles in de verleden tijd, want tegenwoordig kan Pietje Pek ook een gewassen en geparfumeerde blanke man met strikje zijn.

 5. Monica van den Heuvel

  precies ons land met onze teradities die 1 voor 1 om zeep geholpen worden door culturen die hier niet thuis horen ga lekker in je iegen land met je eigen tradities zitten stoken , Hopelijk komen daar dan een hoop ( nederlanders naar toe die die tradieties dan weer om zeep helpen )

 6. Ze staan wél mee aan de kant als er een stoet is om het snoep op te vangen ,dan is er geen probleem ,ook brengen ze dan regenschermen mee die als opvangnet gebruikt worden om andere (onze) kinderen af te blokken , buiten met dat zooitje

 7. Hoe is dat toch mogelijk: al die vreemdelingen die klagen over racisme? Als die klagers in het filmpje het hier niet leuk vinden, dat ze dan verhuizen naar Zuid-Afrika. Dat moet toch het paradijs op aarde zijn voor zwarten sinds de opheffing van de apartheid? Voor moslims is er dan weer Saoedie-Arabië: daar hebben ze een lekker strenge islam. Dat moet toch het einde zijn voor zo’n mensen? En dat ze dan meteen hun multiculturele linkse vriendjes meenemen: zeker in Saoedi-Arabië is er geld genoeg om te herverdelen.
  Nog iets: toen ik als kind in het Antwerpse Sportpaleis naar Sinterklaas ging kijken, vond ik de zwarte pieten leuk. Het hoort er gewoon bij. Als sommige zwarten problemen hebben met blank ‘racisme’, moeten ze zich eens afvragen of de schuld niet bij hen zelf ligt, in plaats van altijd maar met het vingertje naar ons te wijzen.
  Dit is ons land, met onze tradities.

Trending

%d