doopSocialisme en tradities, het zal nooit een gelukkig huwelijk zijn. Enkel de tradities van geweld en corruptie houden ze graag in ere, de andere worden beter afgeschaft, vinden ze. Socialist en notoir homofiel Elio Di Rupo ontving namelijk een briefje van socialiste en verliezer van de presidentsverkiezingen van 2007 in Frankrijk, Ségolène Royal, met een opmerkelijke en arrogante suggestie: “Schaf de studentenontgroeningen af! Ik deed dat hier in Frankrijk ook.” De aanleiding was het in coma glijden van een Luikse studente na een ontgroening nadat ze teveel… water had gedronken.

We vinden net als de NSV! en het KVHV dat de meeste studentendopen er al te gortig aan toe gaan. Desalniettemin kiezen studenten er zelf voor om aan deze dopen deel te nemen. En tenslotte wordt niemand verplicht om tot het uiterste te gaan. “En de groepsdruk?” horen we u al denken. Helaas, maar dat gaat niet op! Als er een probleem is zoals in Luik, dan moeten de verantwoordelijken daarvoor op het matje geroepen worden, niet de ganse studentenwereld of studentenclub.

Ten tweede is het erg bedenkelijk dat een buitenlandse politica de regels gaat bepalen van een ander land. Maar dat moeten we waarschijnlijk zien als de socialistische internationale. Samen de strijd aangaan tegen de tradities van het studentenleven. Beginnen doen ze met studentendopen (die overigens ook al verstrengd werden in Antwerpen door socialist Patrick Janssens), het aan banden leggen van het nachtleven van de studenten (kijk maar naar Leuven waar socialist Tobback een avondklok instelde en de studentenbuurt vol camera’s liet hangen om dronken studentjes te kunnen pakken) en wordt ongetwijfeld vervolgd door het verbieden van petten en linten, omdat die – vanzelfsprekend – doen terugdenken aan “de jaren ’30” of zoals de verzuurden en slechte verliezers van het AFF schreven: aan “een tijdperk dat toch niet meer terugkomt”.

Wanneer beginnen de socialisten eigenlijk eens te klagen over het feit dat zo weinig vreemdelingen lid worden van een studentenclubs? Moeten er niet dringen quota worden ingevoerd? Hoppa revolutionairen! Er is werk aan de winkel!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Socialisten ondereen: “Weg met het traditionele studentenleven!””

  1. Jean Marie TYTECA

    Misschien kan men en nieuwe proef inlassen bij de doop : ieder om beurt de keel en de luchtpijp oversnijden van een schaap. Op het gebied van ad fundums moeten een groot percentage van onze Turkse landgenoten niet onderdoen voor Belgische autochtoon.

  2. Het politiek-correct verbieden om te verbieden, de Burgerlijke Vrijheden amputeren en altijd maar beletten en belemmeren, middels een diarree van PoCo-regeltjes, is een zenuwtrek van Links ! FOERT !

  3. Vrouwenquota, gehandicaptenquota, holebi-quota voor studentenclubs. Uitstekend idee – leuke bende zal dat worden.
    En in navolging van gay pride en holebi-games dan ook holebi-cantussen, waarbij er voor de traditionele salamander, bierestafetten en bierstraffen originele oplossingen kunnen gevonden worden……allen daarheen.

Trending

%d bloggers liken dit: