Laurent LopezHet was gisteren weer een zure dag voor weldenkend links. Het Franse Front National behaalde in Brignoles met glans de zege van een tussentijdse verkiezing: meer dan 53,9% van de stemmen.

Zoals verwacht worden nu allerhande ‘specialisten’ gevraagd hun mening te geven over deze overwinning. Uiteraard ligt de verklaring nooit bij de kracht van het FN, maar wél bij de maatschappij die asocialer wordt en andere even irrelevante zaken. Dat het pijn doet is duidelijk.

Onze welgemeende felicitaties voor Laurent Lopez!

Bekijk via de verwijzing naar een tv-optreden van Marine Le Pen, voorzitter van het FN, gisteren op de Franse televisie: klik hier.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Zege voor het Front National: 53,9% in Brignoles”

  1. Jullie feliciteren de ultieme Franse staatsnationalistische/Jacobijnse partij die de taal- en cultuurrechten van Bretoenen, Elzassers, Corsicanen enz. miskent? Vreemd.

  2. Het Eigen Volk ontwaakt kennelijk ook in Frankrijk, Nationalisme is de nieuwe trend in Europa !

  3. “Uiteraard ligt de verklaring nooit bij de kracht van het FN, maar wél bij de maatschappij die asocialer wordt en andere even irrelevante zaken. Dat het pijn doet is duidelijk.”

    Ja precies, voor de groei van rechts / conservatisme / traditionalisme / etc., kan “geen rationele reden bestaan”. Omdat “rechts inspeelt op onderbuikgevoelens en mensen apart zet”. Rechtse leiders zijn allemaal “egoïsten die denken dat de islam gewelddadig is en dus zo een hele religie generaliseren”.

    Zo kennen we de linkse media weer.

  4. Dikke proficiat !

Trending

%d