malemaVorige week werden er nog wereldwijd rode ballonnen opgelaten om de Plaasmoorde een halt toe te roepen. Deze Plaasmoorde worden gepleegd door zwarten in Zuid-Afrika die van mening zijn dat de grond hen toebehoort.

Dat er verandering zit aan te komen is twijfelachtig. Gisteren werd namelijk zwaar geprovoceerd door Julius Malema. Deze zwarte is de voormalige jeugdleider van het ANC en huidige grote baas van de Economic Freedom Fighters (EFF). Volgens peilingen zou deze beweging, die ondertussen een partij is geworden, 26% van de jongeren aantrekken om op hen te stemmen. Met het ANC wil hij niets meer te maken hebben, nadat hij er in 2012 werd buitengegooid  wegens onder andere provocerende uitspraken en gefoefel met geld. Het zal u dan ook niet verbazen dat hij het internationale socialisme aanhangt: opkomen voor de kleine man, maar tegelijkertijd rijkelijk de eigen zak vullen.

Malema zei gisteren tijdens een toespraak voor 5000 man dat de grond in Zuid-Afrika aan de zwarten toebehoort. “Dit is jou grond. Jy (die grondlose) hoef nie te betaal vir die grond nie. Dit is reeds betaal deur die sweet van jou vaders,” (vertalen lijkt ons niet nodig) Ook zei hij dat de blanken de grond van de zwarten gestolen hebben. Als geschiedkundige leugen is dat toch één van de betere! “Ons is nie van plan om te bedel vir die grond nie. Gee terug die grond. As jy deel met die armes sal daar geen behoefte wees om hoë mure te bou om jou huis nie.”

Met andere woorden, de Plaasmoorde zijn volgens Julius Malema – en zijn duizenden aanhangers – totaal gerechtvaardigd. Het ziet er met andere woorden alles behalve goed uit voor de blanke bevolking in Zuid-Afrika!

Zuid-Afrika zit in een diep dal, niet enkel economisch, maar evenzeer op humanitair vlak. De balans Apartheid versus na-Apartheid mag ondertussen duidelijk zijn. Over pakweg 20 jaar zal Zuid-Afrika een ontwikkelingsland zijn. Een blanke zal er een uitzondering zijn en agressieve en door communisme geïnspireerde zwarten zullen er verwikkeld zijn in smerige en bloedige oorlogen tegen die zwarten die nog wél in een soort democratie geloofden. De welvaart zal nihil zijn want de enige die voor welvaart zorgden de afgelopen decennia waren en zijn rara… de blanken.

En de buitenlandse en reguliere pers? Die zwijgt uiteraard in alle talen! Ook de ‘humanisten’ die wenen om het teloorgaan van hun vet gesubsidieerde Mano Mundi-festival, waar verklede zwarten mogen opdraven in rieten rokjes en met djembe om het multiculturele proletariaat te onderhouden, kijken de andere kant op. Van racisme gesproken overigens…

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: