[VIDEO] Wereldwijd rode ballonnen opgelaten om Plaasmoorde aan te klagen

dscf0330Gisteren werden wereldwijd rode ballonnen opgelaten om de genocide in Zuid-Afrika aan te klagen. Deze genocide op blanke Zuid-Afrikaners, gepleegd door uitsluitend zwarten, wordt ook weleens de Plaasmoorde genoemd. Dit omdat de plaatsen delict steeds boerderijen zijn van blanke ‘Boere’ die hun grond zomaar weigeren af te staan aan de zwarten.

Het ANC weigert deze moorden te erkennen als een politieke genocide, net als de media die er in de Westeres landen zelfs geen letter aan besteden. Thielemans zou zeggen: “Het zijn slechts faits divers!”

Rechts Actueel, VBJ, Voorpost en NSV! gingen in op de oproep van Red October, de organisatie achter het oplaten van de rode ballonnen en trokken naar Brussel. Aan het Ministerie van Buitenlandse Zaken werd vervolgens de daad bij het woord gevoerd. Je kan het bekijken hieronder in het filmpje.

Ook in Nederland werd – zoals aangekondigd – actie gevoerd door de jongeren van Identitair Verzet. Zij ontrolden aan de Zuid-Afrikaanse ambassade in Den Haag een spandoek met de boodschap: “Stop de Plaasmoorde”.

dscf0311

dscf0322

dscf0346

Stopplaasmoordecut

NSV'ers deelde na de actie nog pamfletten uit aan de HUB.
NSV’ers deelde na de actie nog pamfletten uit aan de HUB.

One comment

Comments are closed.