Socialist steelt van de armen

ImageAls er een prijs zou zijn voor de graaier van Nederland 2013, dan is de winnaar nu al bekend: het gemeenteraadslid in Utrecht voor de PvdA, Bert van der Roest. De socialist Bert zou deze prijs zeker winnen voor het beroven van de kas van de daklozen. U vraagt zich af waarom?

Wel, ook in Utrecht bestaat er een Daklozenkrant. Vanuit de daklozenkas werden de krantjes betaald en Bert van der Roest was daar de penningmeester. Nu blijkt dat de socialist 40.000 euro heeft gestolen in één jaar tijd. Onder meer rondjes in de kroeg en een vakantie in Griekenland werden bekostigd van het spaargeld van de daklozen.

Nadat de rekening nagenoeg op nul stond, kwam de waarheid naar buiten. Ondertussen is Bert uit de gemeenteraad van Utrecht gestapt en heeft hij aangegeven de 40.000 euro terug te willen betalen. Maar een socialist verliest misschien wel zijn zetel maar niet zijn streken. Omdat hij nu uit de gemeenteraad stapt heeft hij recht op wachtgeld. Geld van de belastingbetaler. En daar wilt hij nu het gestolen geld van terug betalen!

Dus kort gesteld: hij steelt geld van de armen om het zelf op te zuipen en wilt het verspilde geld terug laten betalen door belastinggeld. Wel is het ex-raadslid van mening dat zijn fraude zo overduidelijk was, dat het bestuur van de stichting beter had moeten opletten… Moeten we nu lachen of wenen?

Hieronder de reactie van de socialist op een inbraak bij de Daklozenkrant eerder dit jaar. Het kan verkeren.

Imagen

3 comments

  1. Het zijn niet enkel socialisten die van de armen stelen, hoor!

  2. Politiekers zijn gewoon criminele zakkenvullers, daarom stem ik op de ‘verkeerde’ partij.

  3. Vind het erg van de armen stelen zo mannen hun zakken zijn nooit gevuld ,

Comments are closed.