haarlemTerwijl de burgemeester van Haarlem alle geloof is verloren in de aanpak van een groep onverbeterlijke Marokkaanse schoelies, wil het links-liberale D66-raadslid van Haarlem Dilia Leitner de gewelddadige jongeren aan een woning, werk en een vrouw helpen. Dat zegt Leitner in het Haarlems Dagblad.

De stad is opgeschrikt door een reeks buitengewoon gewelddadige incidenten. Haarlem wordt al tijden geteisterd door een groep Marokkaanse jongeren. Vooral in Schalkwijk houdt een groep van zo’n 100 man lelijk huis. Triest dieptepunt was de zware mishandeling van een 20-jarige vrouw afgelopen vrijdag door een groep van zes Marokkanen. Volgens burgemeester Bernt Schneiders (PvdA) is er bij de groep criminele Marokkanen nog maar één aanpak mogelijk: langdurige opsluiting. Dat schreef hij maandag in een open brief aan alle bezorgde Haarlemmers.

Maar D66’er Leitner is het daar niet mee eens. ,,Misschien moet je ze juist een woning, een wijf en werk geven. Opsluiten is ook duur.” Ze zegt het echt. Het raadslid krijgt sinds woensdagavond politiebescherming na felle bedreigingen. Nou wijzen wij binnen de politieke arena bedreigingen af, maar de reacties zijn wel te verklaren. Misschien waren ze wel van slachtoffers. Mensen die kapot geslagen werden op straat en nu vernemen via de media dat de straf een mooie woning, een betaalde baan bij de gemeente en als kers op de taart een ‘wijf‘ moet zijn…

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Liberalen Haarlem: “Geef zware criminele Marokkanen een woning, werk en een lekker wijf.””

  1. die van de D66 zijn al langer het noorden kwijt. verbaasd (helaas) mij dus niet, zo’n uitspraak

  2. hilde franckaert

    Dra komt de Sint met zwarte Piet en die zegt dus: wie braaf is krijgt van de roede, wie stout is krijgt zoets en snoep ! Gesponserd door de linkse snoepgoed fabrikant die ook snoep aan pedofielen schenkt om gratis uit te delen aan kinderen! Nounou mesjogge zeg!!! HOHO!

  3. Zo het mogelijk zijn dat we de Heer Leitner verkeerd hebben begrepen en hij eigenlijk ironisch de draak wou steken met het algemeen Europees vreemdelingenbeleid? Wat zou hij er van denken mocht menj ZIJN echtgenote als “lekker wijf” aan een Marokkaanse crimineel cadeau doen? Indien ik mij daar in vergis dan is het juist wat ik hier al eens heb geschreven: er dreigt ons een schrijnend tekort aan gesloten psychiatrische inrichtingen, vooral aan die gespecialiseerd in de opvang van psychisch zieke politici!

  4. De PoCo-mest spuit uit de liberale riool !

Trending

%d bloggers liken dit: