nordinnekeNordin Taouil, u welbekend als de Antwerpse bebaarde De Lijn-toezichter die ook weleens sandalen en een lang kleed draagt en vervolgens moslima’s ophitst om in Antwerpse athenea de boel te verstoren omdat ze geen hoofddoekjes meer mogen dragen, gaf in 2010 een opmerkelijke lezing. Echt actueel is de datum niet meer, maar de lezing blijft dat echter wel.

Via Peter Calluy, voormalige Boomse straathoekwerker, zijn we op de hoogte gebracht van het bestaan van een (stiekeme) geluidsopname van deze lezing. Calluy zélf was destijds overtuigd dat de multicultuur kon werken, maar heeft door zijn job als straathoekwerker in Boom het licht gezien. Het is een beetje zoals mensen die bewust hun kind naar een ‘multiculturele’ school sturen om dan tot de vaststelling te komen dat zo’n school geen al te beste plaats is voor Vlaamse kinderen.

Nu goed, het geluidsfragment kan je hieronder beluisteren, maar om u net geen 20 minuten gezwets en gezwans te besparen, hebben we de meest frappante uitspraken van de Antwerpse De Lijn-medewerker onderaan het filmpje geplaatst. Vrouwen, houd uw deegrol al maar klaar!

Luister hier naar het geluidsfragment van Nordin Taouil, metro-toezichter van De Lijn, maar vooral haatpredikant en moslimambetant.

Enkele uitspaken van lieve Nordin:

 • 0:40 De moslimvrouw is in gevaar. Een vrouw, een moeder, is op zichzelf een school die de volgende generaties gaat opvoeden en de fanatieke atheïsten, mensen die de islam haten, mensen die oorlog hebben verklaard tegen de islam en bezig zijn met alle middelen om stap voor stap deze islam te bestrijden.
 • 3:05 Als wij nu zelf naar islamitische of Arabische landen gaan, zien  wij jammer genoeg dat vrouwen soms geen kleren dragen of kort gekleed gaan.
 • 04:00 Wij zien hoe ze hier leven en op straat gaan, zonder schaamte. Ze leven zoals dieren en ze leren de kinderen vanaf de kleuterklas, vanaf zij naar school of de crèche gaan, om schaamteloos te zijn zodat een kind bloot als normaal is, dat hij zo groeit. Wij zien dat het gedrag van de mensen, vooral de westerse mens, scheefloopt.
 • 06:00 De jihad staat 4 of 5 maal in de Koran vermeld. Straks zullen wij de teksten voorlezen en vertalen. (…) Ook dat de vrouw beschermd moet worden. Dat zij niet zomaar op straat moet komen zonder een grondige reden. (…) Iets wat jij belangrijk vindt, ga je dat zomaar op straat zetten? Neen! Je gaat die beschermen, onderhouden en niemand mag eraan komen.
 • 08:50 In het Westen worden de vrouwen verondersteld te werken. Werken en geld in het laatje brengen is echter de taak van de man. Zij moet onderhouden en beschermd worden, niet zomaar gegooid.
 • 11:30 Het kleden is voor de moslims een bevel van Allah. Er zijn  regels over hoe moslims zich moeten kleden op een ordelijke manier: mannen met mannen, vrouwen met vrouwen, enzovoort. Mensen kleden zich hier zoals dieren.
 • 14:00 Een vrouw moet haar volledige lichaam bedekken zodat er geen onreinheid bestaat. Daar moeten wij maatregelen voor treffen.
 • 16:00 Nu klaagt men over vergrijzing en dat er te weinig kinderen geboren worden. Waar zullen wij zijn binnen 50 jaar? Heel Europa zal – inch Allah – moslim zijn. Dus maak kinderen! Ga trouwen en maak kinderen! Wij moeten onze vrouwen en kinderen bewapenen.
 • 17:17 Een moslimvrouw mag haar schoonheid niet tonen aan vreemde mannen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

17 reacties op “Nordin Taouil: “Waar zullen wij zijn binnen 50 jaar? Heel Europa zal moslim zijn. Dus maak kinderen!””

 1. Ik weet niet hoe het in België zit, maar hier in Nederland daalt het vruchtbaarheidscijfer rap.
  http://statline.cbs.nl/StatWeb/publication/?DM=SLNL&PA=37884&D1=8-9&D2=0&D3=1-5,8&D4=0,4,8,12,l&HDR=G1,G3&STB=T,G2&VW=T

 2. flikker lekker op naar je zandbak als je hier niet blij bent. niemand die je tegenhoud, in tegendeel denk ik. Mijn hemel wat een slap, dom en achterlijk gedoe.

 3. wilde wel wete e :)

  zoene praat zal em in zen eige land ni verkope zne, omdat em weet dat ni pakt ….

 4. laten we er dan gewoon aan beginnen en verdedig belgie, ik vind dat alle belgen moeten samenspannen om ze buiten te werken die radicale moslims !!!
  dat ze in hun eigen land wat gaan kakken !!!
  en het word tijd dat de mensen die belgie sturen er iets aan doen !!

 5. ze vreten onze socialele zekerheidskas leeg ! das al !

 6. Door mijn werk, kwam ik in rechtstreekse aanraking met de Islam cultuur. Geloof het of niet, maar ik kwam op plaatsen waar nog openbare slavenmarkten werden gehouden en waar een diefstal(zelfs voor een kleinigheid) nog werd beloond met afhakking van handen. Ik bespaar U de straf die ge oploopt bij overspel (hetgeen wel degelijk bestaat in die cultuur).Het wordt de hoogste tijd dat de heren Moslims en dames Moslimas eens gaan beseffen dat de wereld géén Moslim Heerlijkheid is, alleen aan hen voorbehouden. Moest ik mij destijds niet aangepast hebben(gedeeltelijk) aan hun cultuur, zou ik deze commentaar niet kunnen neerschrijven. Mijn graf(indien begraven) of mijn resten, zouden dan ergens in de Arabische Emiraten liggen.

 7. terugsturen die handel,ben beschaamd dat ik ook bij De Lijn werk

 8. en de politici slapen voort, zij mogen ons beledigen geen CGKR te zien of te horen….in wat voor apenland leven wij eigenlijk????? stoppen met subsidies aan moskeeen en trouwens ECHT geloof zit in je hart en niet in kledij noch andere kledij !!!!!

 9. Hij heeft toch een schoon potske op. Ik heb er zo twee gekocht, één om een geranium in te poten en een ander dient als puddingvorm. Zo’n postkes zijn wis en waarlijk multicultureel multifunctioneel. Ik ben die man erg dankbaar voor zijn onbedoelde suggestie leidende tot mijn aanschaf van dergelijk nuttig gebruiksvoorwerp. Mijn snoepgrage jongste kleinzoon wil er zo één om omgekeerd op tafel te zetten gevuld met van die lekkere muisjes-gommetjes. Mijn nicht gebruikt er zelfs zo één om haar pattattenschillen in op te vangen en “na afspoelen, omgedraaid de keukenkast in” beweert ze, maar ze is dan ook de enige in de familie die dol is op multikulti fusion keuken en dito “lifestyle”(sic). Ik kan als excuse aanvoeren dat ze één der gifGROENe onderwijzereskens is die de schooljeugd ondoctrineert over de wondere weldaden warboel van het multikulti Hofke van Eden, waar alles peis en vrede is, PoCo beschouwd uiteraard. Ik overweeg ernstig om met zo’n postkeskraam op de Vogelmarkt te gaan staan en me te richten tot een jong publiek dat graag “een stapke in de wereld zet” met een plas bier als brandstof. Daarom zal de slogan aan mijn kraam zijn ;”Voorzie een potske tegen een onverwacht kotske !”

 10. Ik durf als brave burger niet meer buiten. Dank omp alles te verzuren, agessievelingen. Mannen, puh, die doen wat er willen, vrouwen onderdrukt. HAPPY?

 11. Een schoolvoorbeeld van multiFLAUWEKULturaliteit in het kwadraat, een bijouke !

 12. Neuckermans Albert

  Mijnheer Nordin vind dat een vrouw moet beschermd worden door haar binnen op te sluiten
  zoals een kat of hond.Van dierlijk gesproken!

 13. Heel simpel: bol het dan af in de Westerse wereld als je het niet kan aanzien lieve Nordin… ah neee dan kan hij niet profiteren van subsidies en dergelijke! En idd pater Leman niet gehoord of gezien nu, maar ja het zijn moslims die zijn niet zo stout meneer…

 14. en die werkt dan bij de lijn hé, en wordt dus deels betaald door de overheid!!!

 15. Waar is dat centrum voor gelijke kansen nu om deze racistische en vrouw denigrerende praat te veroordelen??? En droom verder dat Europa moslim zal zijn, door gans de geschiedenis is het barbaarse geloof islam gekend en hoe ze barbaars in hunne allah moorden… Een satanische cult is dat en geen religie… Een god of die nu allah heet of niet moord niet, dat doet de duivel met zijn handlangers onder islam religie! Gestoord geloof dat vrouwen onderdrukt, trouwen met meisjes vanaf 8j en alles uitmoorden is geen geloof maar een satanische bende bijeen.

  1. Constante vernedering…

 16. Ik vind ook dat het gedrag van de westerse mens ‘scheefloopt’. Vooral het feit dat wij het lef niet meer hebben om onze grond en onze identiteit te verdedigen door dit soort onruststokers over de grens te schoppen, vind ik hemeltergend.

Trending

%d