Landmijnen, knokploegen en politiek: welkom in Griekenland anno 2012...In Griekenland lijken regering en gerecht vastbesloten komaf te maken met ‘Gouden Dageraad’, de zeer rechtse partij die over heel wat aanhang en verkozen volksvertegenwoordigers beschikt.  In een zelden geziene stap werden democratisch verkozen parlementsleden zonder meer opgepakt en opgesloten.  De beschuldiging is dat zij een ‘criminele organisatie’ vormen.  Aanleiding is het feit dat een linkse rapper onder de naam ‘Killah’ doodgestoken werd in een gevecht met Gouden Dageraad-aanhangers.  Wij hadden contact met een Vlaming in Griekenland, die ons graag zijn ervaringen en inzichten meedeelt.

‘   Waar ligt de reden van het succes van Gouden Dageraad?  Wel, het aantal stemmen voor Gouden Dageraad staat gelijk met de desillusie in het Griekse staatsapparaat. Het is uiteraard ook een democratisch recht om te stemmen voor wie men wil. Als je naar de Griekse situatie kijkt is het ook meer dan begrijpelijk: veel vreemdelingen, veel misdaad, etc. MAAR de echte reden van het probleem in Griekenland zijn eigenlijk wel de Grieken zelf, die er al altijd in geslaagd zijn om problemen af te wimpelen op anderen: schuld van de Engelsen, Duitsers, EU, etc. Dus het is meer een attitude om alles op een ander te steken. Kijken we naar de vreemdelingenkwestie, dan is er inderdaad een groot probleem: bijna 1 miljoen vreemdelingen/illegalen. En daar is jarenlang niets aan gedaan. Komt daar ook bij dat er decennialange corruptie was en je krijgt een gans leger van ontgoochelde mensen, zowel links als rechts.

Links is er het Syriza dat links extremistisch is en dweept met alles dat naar anarchie ruikt, en ook zijn eigen linkse anarchistische stoottroepen heeft. Die zijn zelfs ook betrokken bij bomaanslagen.

Aan de rechterzijde was er vroeger LAOS, maar sinds enkele jaren is Golden Dawn bezig met een geleidelijke opmars. En hier gaat men mijns inziens over de grens van het aanvaardbare. Niet omdat het rechts is, wel omdat de manier waarop naar het criminele overhelt: gewapende knokploegen die gewapend met messen, knuppels, metalen staven, en houten knuppels met spijkers erin de straat optrekken en iedereen gaan aanvallen (vooral ‘s avonds/’s nachts) die er ofwel niet Grieks ofwel niet Europees uitziet. Hierbij wordt zwaar geweld gebruikt. Ikzelf heb zo’n knokploegen (meestal met 2 op kleine bromfietsen, in het zwart met helmen) bezig gezien: de voorste persoon rijdt zo dicht mogelijk tegen het slachtoffer dat ze uitgepikt hebben, en degene achterop knuppelt er dan maar op los.

Ik ben zo omsingeld geworden door enkele van deze mensen enkele maanden terug ‘s avonds op mijn terugweg van een avondje uit. Ze hoorden me in het Engels op mijn GSM praten en toen is het probleem begonnen. Pas nadat ze mijn paspoort hadden bekeken lieten ze me gaan.

Zoals eerder gezegd, ikzelf ben rechts van signatuur, moet niets hebben van linkse politiekers. Maar dat brute geweld is er toch wel fel over.’

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Gouden Dageraad: een brug te ver?”

 1. Moet er eerst (bijna) een rechtse in elkaar geslagen worden eer RechtsActueel zulk crapuul erkent voor wat het is: crapuul.

  1. Hahahaha… Zullen we de doden door links-/vreemdelingengeweld eens op een weegschaal leggen met aan de andere kant de doden door rechts/blank geweld? Niet verschieten hé! We kunnen beginnen met de doden door het communisme.

   1. Ik wilde enkel duidelijk maken dat wij ons als rechtse Vlaams-nationalisten ons niet moeten verlagen tot fascisme. En dat wij dat zelfs streng moeten veroordelen. Heb je daar een probleem mee?

  2. @Maaike

   Klik op de links om een idee te krijgen van wat er echt gebeurt in de wereld. Talloze ultra brutale misdaden die NOOIT aandacht krijgen van de links-liberale media-maffia. U hebt een brein; denk toch zelf na in plaats van die eeuwige links-liberale zever te herhalen.

   http://violenceagainstwhites.wordpress.com

   http://www.newnation.org/NNN-Black-on-White.html

   Onlangs werd een lid van een Zweedse nationalistische partij aangevallen door vreemdelingen. De 23 jarige man is net overleden. Maaike, hebt u daar iets van gehoord op de televisie? Je zou zeggen dat zoiets in het nieuws komt, hé.

   Hier is de link:

   http://islamversuseurope.blogspot.co.uk/2013/10/swedish-bastard-23-year-old-dies.html

   Afgelopen lente werd een 25 jarige Duitse Nationalist dood getrapt door 5 Turken in Kirchweyhe. Hadden 5 nationalisten een turk dood getrapt…. dat zou 24/7 worden uitgezonden….maanden aan een stuk.

   http://www.bild.de/regional/bremen/schlaegerei/vor-der-disco-ins-koma-gepruegelt-29464954.bild.html

   http://violenceagainstwhites.wordpress.com/2013/03/16/horde-of-turkish-immigrants-beat-native-german-to-death-turks-say-nazis-deserve-it/

   Onlangs heeft een groep in Duitsland berekend hoeveel Duitsers zijn afgemaakt door vreemdelingen sinds de val van de muur. Ze kwamen op een totaal van 7.500 doden.

   http://www.care2.com/news/member/100541798/3510980

   http://topconservativenews.com/2012/11/die-freiheit-holds-memorial-for-7500-germans-murdered-by-immigrants/

 2. Hier is een Golden Dawn webstek in het Engels.

  http://golden-dawn-international-newsroom.blogspot.gr

  Hier kan je luisteren naar (internet) radio uitzendingen van de Golden Dawn. De laatste episode (Prisons can’t hold ideals) gaat specifiek over de arrestaties van de partijleden.

  http://xaamerica.podomatic.com

  Vrijheid voor Griekenland!

 3. Blijkbaar OOK een politiek proces ? Waarom “OOK” ??? Wel omdat een decenium geleden in een Vlaams weekblad de toenmalige voorzitter (nu ex-voorziter) van de Linkse Liga vd Rechten vd Linkse Mens bekende tot tweemaal toe in een interview dat het anti-VB-proces dat ze samen voerden met het C.G.K.R. (toen nog o.l.v. een “katholiek” islamofiel paterke) een “POLITIEK proces”was. Schijnbaar zou volgens PoCo’s een “POLITIEK proces dus wel eens een “menserecht” kunnen zijn, uiteraard alleen als het tegen een rechtse partij gevoerd wordt, ha ja !
  Die PoCo’s bakken het niet aleen bruin, maar in dit geval zelfs aangebrand !

Trending

%d bloggers liken dit: