moord fortuyn6 mei 2002. De datum die voor veel mensen in het geheugen gegrift staat. Die dag werd Pim Fortuyn bruut vermoord door een links milieuactivist. Volgend jaar zit tweederde van zijn straf erop en mag hij conform de regelgeving terug de samenleving in. De discussie barst nu los of hij op weekendverlof zou mogen.

De extreem-linkse partij Groen Links ijvert in ieder geval voor zijn weekendverlof. Onder meer GroenLinks-Kamerlid Liesbeth van Tongeren vindt dat Volkert van der G. moet worden voorbereid op een terugkeer naar de maatschappij. “Hij moet worden voorbereid op een terugkeer naar de maatschappij. Het beste is om dat geleidelijk te doen. We begrijpen dat dat voor veel mensen moeilijk is, maar de regels moeten worden toegepast. Ook voor de meest verschrikkelijke moordenaars.” De regels moeten inderdaad worden toegepast. Een van de regels binnen dat kader is dat de minister van Justitie daar over beslist. In het geval van maatschappelijke onrust is hij gerechtigd geen weekendverlof te verlenen. Hij wordt gesteund door premier Rutte. Althans, tijdens de laatste verkiezingscampagne hield hij bij hoog en bij laag vol dat er nooit een weekendverlof voor Volkert zou komen. Sterker nog, mocht de minister zoiets willen door duwen, dan zou de minister zijn ontslag mogen komen indienen. Klinkt mooi, maar zo klonken de andere beloftes natuurlijk ook..

Even terug naar Groen Links. Vanwaar de uitspraak “regels zijn regels”? Onder meer vanwege de warme banden tussen Groen Links en Volkert van der Graaf. Iets wat Joost Niemoller in een artikel in 2003 al duidde in het blad HP/De Tijd. Vlak na de politieke moord vond GroenLinks wethouder Jack Bogers het nodig het komende onderzoek tegen te werken door de collega’s van Volkert en zijn vrouw te tippen over de aanhouding. Er zijn ooggetuigeverslagen dat er vele dozen werden weggedragen uit het woonhuis en zijn kantoor bij Milieu Offensief.

Petra Lievense, vrouw van Volkert, gespot met Femke Halsema (voormalig leidster van Groenlinks)

Image

De discussie gaat nu over of Volkert van der Graaf hetzelfde behandeld zou moeten worden als andere moordenaars. Maar dat is hij niet. Hij is de enige moordenaar die in de cel zit wegens moord uit politieke motieven. Een moordenaar die een politicus van formaat neerschoot. De reden die hij opgaf: Hij hoorde in de media dat Pim Fortuyn een gevaar was voor minderheden in Nederland. Zeg maar, hetzelfde wat nu structureel wordt beweert over Geert Wilders.. Verder heeft hij geen spijt betuigd van zijn daad en is de kans op recidive dan natuurlijk aanwezig.

Wij zijn benieuwd of premier Rutte zijn woorden in verkiezingstijd gestand zal doen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Volkert van der Graaf. De politieke moordenaar keert terug(?)”

 1. bliksems. ek nie begrijpe nie Volkert verdwijnt gewoon een keer en word dan (hopelijk) niet terug gevonden. Hij heeft deze keer op de verkeerde tenen getrapt. Ik zie het liever niet gebeuren omdat de Pim aanhangers dan een slechte naam gaan krijgen, maar ik denk dat het wel zal gebeuren. Benieuwd hoe NL daar mee omgaat

 2. Dit gebeur dikwels dat linkse moordenaars begenadig word, terwyl regses harder gestraf word. Nelson Mandela het die dood van vele onskuldige mense veroorsaak toe hy ‘n bom in Kerkstraat, Pretoria, laat ontplof het. Alhoewel hy tot lewenslank gevangenisstraf gevonnis is, is hy na 27 jaar vrygelaat, op voorwaarde dat hy sy ekskuuses aanbied, en onvoorwaardelik geweld afsweer. Hy is wel vrygelaat, maar hy het geweier om sy deel van die ooreenkoms na te kom.
  ‘n Poolse immigrant, Janus Valus, wat uit sy geboorteland gevlug het om van kommunisme weg te kom, het gedink dit is veilig in Suid-Afrika, omdat die ou Suid-Afrika fanaties teen kommunisme gekant was. Ongelukkig vir hom, het Suid-Afrika toe self in 1994 ‘n Marxistiese regering gekry. Maar, dit was in September 1993 toe die slag hierdie anti-kommunistiese immigrant getref het.
  ‘n Lid van die Suid-Afrikaanse parlement, mnr Clive Derby-Lewis van die Konserwatiewe Party, was so geskok oor die verraad van ons president, dat hy besluit het om drastiese stappe teen die nuwe regime te neem.
  Mnr F W de Klerk, die laaste wit president van Afrika, het die regering van Suid-Afrika – sonder om een skoot te skiet – op ‘n skinkbord, aan die kommunis, Nelson Mandela oorhandig.
  Mnr Derby-Lewis het die jong immigrant, Janus Valus, gevra om vir Chris Hani te skiet. Hani was ‘n baie gewilde en getroue volgeling van die ANC (African National Congress), en was nooit by sy party in die moeilikheid nie. Hy was as die natuurlike opvolger van Mandela, as president van Suid-Afrika beskou gewees.
  Valus het toe daarin geslaag om vir Hani voor sy huis se deur dood te skiet, maar is minute later deur die polisie in hegtenis geneem, kort nadat ‘n blonde, blanke, Afrikaanssprekende vrou – wat ‘n ooggetuie was – die moord aangemeld het. (Dit is uiters ironies dat dit nou juis die Afrikanervolk is wat deesdae deur swart moordenaars geteiken word. Van die 70 000 of meer blankes wat sederdien deur swartes vermoor is, was daar waarskynlik geen swarte wat daardie moorde by die polisie aangemeld het nie, want swartes verraai nie mekaar nie!).
  Sowel Valus as Derby-Lewis dien lewenslange vonnisse uit. Derby-Lewis se regsverteenwoordigers het al by verskleie geleenthede aansoek gedoen dat hy vrygelaat moet word, aangesien hy al jare lank aan kanker ly, en ernstig siek is. Maar Chris Hani se familie dring daarop aan dat hy in die sel moet “verrot”.
  Dit sal interessant wees om te sien wat oor 7 of oor 10 jaar gaan gebeur wanneer Valus en Derby-Lewis 30 jaar in gevangenisskap sal wees. Gaan die Kommunistiese ANC die twee genadig wees, of gaan hulle sit tot hulle sterf.
  Verskeie swart leiers het al beweer dat SLEGS blankes rassisties kan wees, omdat ‘n swartman geen rassis is nie. Die ervaring van die afgelope 50 tot 100 jaar is juis nie so nie. Die soort apartheid wat tans in Suid-Afrika heers, is veel erger as die apartheid van die tydperk 1948 tot 1994.
  Gedurende daardie tydperk (1948 – 1994) het niemand van honger gesterf nie, en almal het werk gehad. Die MERIETE-stelsel het gesorg dat die beste mense die beste werk gekry het, en dus vir die MAKSIMUM produksie gesorg het. Gestremdes, en ander mense wat nie kon werk nie, is deur die staat versorg. Deesdae is dit byna die teenoorgestelde. Die KWOTA-stelsel sorg dat 90% tot 100% van alle poste deur onbevoegde swartes gevul word, en hoogsgekwalifiseerde blankes sit sonder werk, omdat hul huidskleur verkeerd is. Vir elke pos wat in die verlede deur blankes gevul was, is daar nou 2 of 3 swartes aangestel.
  Onbevoegdheid, wan-administrasie, diefstal, korrupsie, bedrog en ‘n totale chaos, is nou aan die orde van die dag, Honderde mense – swart, bruin en wit – sterf nou elke maand asgevolg van honger. Die regering se sogenaamde “hulpprogram” om aan honger mense voedsel-pakkies uit te deel, word slegs aan swartes gegee. Amptenare het streng opdrag gekry om nie aan blankes kospakkies uit te deel nie. Is dit nie ‘n uiterste vorm van rassisme nie!!!

Trending

%d bloggers liken dit: