paljassenEergisteren reden de jongens en meisjes van KVHV Gent, na een geslaagde panda-actie, met een bierfiets doorheen de Gentse studentenbuurt. Bij wijze van promotie deelden ze gratis bier en pamfletjes uit. Iedereen tevreden dus.

Toch bleken enkele democratische en proletarisch verdraagzame ‘studenten’ het bier van het KVHV niet te lusten. Misnoegd – om welke reden dan ook – zochten ze ter hoogte van de faculteit Letteren en Wijsbegeerte, waar onder andere rode rakker prof. Jan Dumoulin les geeft, de confrontatie op met de Vlaams-nationalistische studenten.

Na enkele verwijten richting de studenten ging het over in amateuristisch en vooral eenzijdig duw en trekwerk waarbij ook een KVHV’er zinloos in het gezicht geslagen werd. De Verbonders, zoals de KVHV’ers weleens worden genoemd, bleven ijzig kalm onder deze bedreigende en intimiderende situatie. Even later kwam de politie tussenbeide om de democraten naar huis te sturen. Arrestaties werden er uiteraard niet verricht, omdat links weerspannigheid pleegde tegen de aanwezige politie.

Onderstaand filmpje toont mooi hoe de voorbeeldige verdraagzaamheid zichzelf propageert temidden enkele onverdraagzaam en fascistisch ogende wilden met petten op. Petten die ons uiteraard doen terugdenken aan de tijd dat Duitsland nog een nazi-staat was! De jaren dertig, weet u wel? We hebben onder de video de smoelen van de revolutionaire volgelingen van Lenin, Trotski en eventueel Stalin even opgelijst.  Het KVHV dient klacht in bij de politie tegen de slagen waarvan haar leden alweer het slachtoffer werden en de daarop volgende weerspannigheid tegen de politie.  Het staat je vrij het KVHV op de hoogte te stellen van een aantal gegevens van deze heerschappen. Geheel vrijblijvend uiteraard!

paljas9

paljas5

paljas8

paljas4

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

22 reacties op “[VIDEO] KVHV blijft sereen ondanks geweld en intimidaties van links tuig”

 1. Wat ik mij altijd afgevraagd heb, is of dergelijke typen (zowel ter linker- als ter rechterzijde) werkelijk denken “het systeem” te destabiliseren door als vogelverschrikkers door het leven te gaan en studenten, of arbeiderskinderen-in-politieuniform, of andere onmachtige groepen en individuen op hun bakkes te slaan.

  Mochten dergelijke groepen werkelijk gevaarlijk zijn voor het systeem, waren ze al lang opgedoekt hoor. Meer dan wat rommelen in de marge doet dat niet.

  Wat ik mij ook afvraag, waar staan zo’n gasten op hun 50ste? Bompa punk kan een leuk liedje zijn, maar het is geen realiteit. Van het moment ze inzien dat hun maatschappelijke actie eigenlijk een invullen is van een hyperpersoonlijke psychologische behoefte, en ze die voldaan hebben, houden ze er propertjes mee op.

  1. Wat ik mij ook afvraag, waar staan zo’n gasten op hun 50ste?

   Wel: ik ben één van die ‘gasten’ op ( en zelfs na) hun 50ste!
   30 jaar geleden waren wij ook vlg die gasten van KVHV toen- linkse rakkers: omdat we pedagogie studeerden, waren we communisten!
   Zo triestig vind ik het, dat er na al die jaren niets veranderd is! Niet alleen in dat land van ons, maar zeker ook niet in die prachtige stad Gent.

   Dus Laocoön, het is echt wel naïef om te denken dat als ‘ dergelijke groepen werkelijk gevaarlijk zijn voor het systeem, ze al lang waren opgedoekt ‘.

   Maar: in deze foto galerij zie ik mijn zoon!
   Zo trots ben ik om hem te zien op een tegenmanifestatie tegen deze fascistische ‘Hitlerjugend’ ( zoals mijn ouders: de vorige generatie dus, hun zouden noemen)
   Omdat hij een hoed draagt en dreadlocks heeft is hij uiteraard links en dus gevaarlijk?!

   Gewoon belachelijk: mijn zoon is een fantastische gast én een ongelooflijk schitterende getalenteerde muzikant die zijn solidariteit met de linkse ( en dus correcte) media wou laten zien.
   Ik heb mijn kinderen een anti geweld en anti fascistische opvoeding gegeven en zie de resultaten!
   Kunnen de ouders van die gasten van KVHV dat ook zeggen? ik dacht het niet:
   SCHAAM JULLIE!!

   Ik wil dat rond het KVHV net zoals bij het Vlaams belang een cordon sanitair wordt uitgesproken: dat is de enige juiste uitspraak!

   1. Wel, papa Chris, als je zoon werkelijk zo getalenteerd is als je beweert, dan hoop ik dat hij zijn talenten ten volle zal benutten en we hem nog veel zullen kunnen beluisteren.

    Daarnaast is bewonderenswaardig dat burgers zoals uw zoon deelnemen aan het vormgeven van het maatschappelijk debat door het nastreven van de eigen (eigenlijk de uwe als ik dat goed lees, maar enfin) idealen.

    Ik heb het filmpje nog eens bekeken, uw zoon staat er inderdaad voor spek en bonen bij, in tegenstelling tot die enkele linkse agressievelingen. Mijn opmerking gaat richting deze sjarels. Wat willen zo’n gasten eigenlijk bereiken? Een politiek meningsverschil bij gebrek aan argumenten met de vuisten beslechten? Dat is toch bijzonder triestig zeg.

    Als men dan toch zo nodig ‘het systeem’ wil destabiliseren, en daarvoor de vuisten wil gebruiken, klop dan de Lippensen van deze wereld op hun bakkes. Mochten ze dat doen, worden zo’n groepjes direct aangepakt. Dus dat doen ze niet. En dat bedoel ik met mijn opmerking.

    ps: “hitlerjugend”. Van het moment ze die zijn lijk nog eens opwarmen weet je dat er geen argumenten meer zijn.

   2. Jean Marie TYTECA

    Beste Chris, ongeacht of uw zoon een een muzikaal wereldwonder is of niet, had u hem beter bijgebracht om te leren kritisch te denken i.p.v. hem generaties lang te brainwashen met een filosofie die naar het profitariaat leidt. Ikzelf ben nooit toegetreden tot de linkse mei’68 beweging, maar ik heb na die periode jarenlang veel documentatie bestudeerd van AMADA, MAOISTEN, TROTSKISTEN, enz waarbij de aanhangers meestal met leugens of zware overdrijvingen werden aangezet om gewelddadig te keer te gaan. Vaak werden ze ook door het proletariaat verdreven van de fabriekspoorten. Veel van die aanhangers zijn nu gestopt, maar anderen hebben er een goedbetaalde functie in de ambtenarij aan overgehouden zodat ze omwille van den brode de linkse kont kussen.

 2. Dankzij de vele info die we al doorkregen is de ID van de meeste daders al achterhaald. Alvast bedankt aan de tipgevers en laat de info maar komen!

 3. echt linkse reactie. ruzie zoeken, slaan en vervolgens hard weglopen. sneu volk

 4. mischien toch effe u bronnen checken voor je mensen hun foto zo maar opt net zet, + grow up ,

 5. moatje u moeder is een rechtse kavia

  1. ik wist niet dat “moait” en “moatje” en “u” (i.p.v. uW) en “Kavia” (“cavia”) woorden uit de Turkse taal waren of zou U (een schuchter poging tot) “Nederlands” hebben leren spellen in de haagschool van Ankara ?

 6. Iemand die dingen doet

  Linksen zijn een stelletje mentaal gehandicapten, dankzij hun ziet de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen er bijzonder islamitisch en gewelddadig uit.

 7. Jean Marie TYTECA

  Volgens mijn mening durfden onze linkse AFA’ers het niet aan om in groep aan te vallen, nochtans hadden zij zich op enkele meters opgehouden. Blijkbaar was het filmen van hun identiteiten er genoeg aan. Normaal gezien hadden ze zich onherkenbaar gemaakt en met de nodige meerderheid, gewapend met allerhande tuig, erop los geslagen. Wat mij opviel is de leeftijd van sommigen. (bissers tot pensioen of tot een jobke in de media ?)

 8. Waarom werd er niet teruggeslagen toen die gauchistische provo een Rechtse Mens kennelijk zonder enigerlei aanleiding in het gelaat sloeg, dat heet toch “wettige zelfverdediging” ?

  1. Elio Di rupo lover 69

   Dat was niet eens een slag, dat was gewoon even de andere persoon tonen dat hij een bitch is

 9. Stoere jongens ondereen.

 10. Op 3:00: onze heldhaftige baardmans kiest het hazenpad… Wat een losers, wat een contrast met de rustige maar vastberaden houding van onze Kavia-vrienden! ;)

 11. spijtig dat je geen betere foto camera hebt om toch wat scherpere foto’s te kunnen nemen van dat tuig!

 12. Inspector Gadget

  (KNIP – drie facebookprofielen – wordt doorgespeeld aan KVHV)

  Pak dat werkschuw krapuul maar ;)

  1. Seriously? ‘pak dat werkschuw krapuul maar’? Twee van de drie waren niet eens aanwezig, de andere gewoon in de buurt? Ik ben echt stomverbaasd over de onwetendheid van sommige mensen. Je wordt daar gelukkig van, veronderstel ik? ‘Ohhh die denkt anders dan mij, even mijn mannelijkheid bewijzen en hem kapot maken’? Het triestige is, dat je waarschijnlijk nooit gaat beseffen hoe triest je denkwijze is.

   1. aan de webstekbeheerder: bij sommige bijdragen lijkt het me aangewezen om expliciet te vermelden dat het om humor gaat – sommigen gaan misschien denken dat de reactie echt en ernstig is – zoals die reactie van ‘pelle’ hierboven.

  2. Hey, waarom sta ik er niet tussen? Vind ge mij niet goed genoeg misschien?

  3. gelieve dan foto’s van bijstaanders te weerhouden aub

  4. Elio Di rupo lover 69

   Internet badass

Trending

%d bloggers liken dit: