Het Asieleisers-circus, komt dat zien!

wij-blijven-in-adamZoals beloofd houd Rechts Actueel u op de hoogte van de asieleisers in Nederland. We schreven er al eerder over. Kort samengevat is er een groep asieleisers, gesteund door extreem-links, die weigert mee te werken aan hun uitzetting, ondanks hun meervoudige bevel tot het verlaten van het Nederlandse grondgebied.

Na de ‘Vluchtkerk’  kregen we de ‘Vluchtflat’. Amsterdams burgemeester van der Laan en woningcoöperatie de Key hielden de poot stijf en de ‘Vluchtflat’ werd gisteren ontruimd. Nu trekt het ‘illegalencircus’ door de stad, bedelend om geld en overnachting. Fred Teeven, de liberale staatssecretaris van het kabinet Rutte, deed opnieuw het voorstel voor 12 weken opvang indien er nu wel mee gewerkt zou worden aan de terugkeer naar huis. Als kers op de taart zouden ze omgerekend niet minder dan 5 jaarlonen mee naar huis krijgen! U leest het goed! Ook dit aanbod werd hooghartig van de hand gewezen. Het is een verblijfsvergunning of onrust in de stad. Punt.

De politiek zit met dit probleem in de maag. Hard optreden zal op weerstand stuiten in de samenleving. Maar dit probleem laten etteren in de stad roept steeds meer verzet op. Zo heeft Voorpost mee bewerkstelligd dat het eerste tentenkamp ontruimd werd in 2012 en heeft het Identitair Verzet de fakkel sindsdien overgenomen door actie te voeren bij respectievelijk de vluchtkerken in Amsterdam en Den Haag en bij de ‘Vluchtflat’.

Zij huldigen dan ook het standpunt: meermalen afgewezen door de immigratiedienst, terugkeer, al niet gedwongen, naar eigen land. Indien de terugkeer niet mogelijk is wanneer het land van herkomst niet mee werkt: opvang in de regio en de afsluiting van de subsidiestroom naar dat land. Als voorbeeld kan daar Irak voor worden genomen. Wel miljoenen ontvangen uit de Nederlandse staatskas maar niet de paar honderd eigen burgers terugnemen. Het word tijd dat de overheid korte metten maakt met de afgewezen asieleisers. Alvorens de burgers, waar het water aan de lippen staat, opkomen voor hun eigen grondgebied.

One comment

  1. Vlaanderen is ONS land en dat gooien we niet ten grabbel aan economische of andere “asielzoekers” !

Comments are closed.