pandaVanmorgen hield het Katholiek Vlaams Hoogstudentenverbond, afdeling Gent, een actie tegen premier Di Rupo. Professor De Vos had voor zijn openingscollege de eerste minister uitgenodigd  in een auditorium aan de Universiteit van Gent.

De Vlaams-nationalistische studenten lieten enkele ballonnen, gevuld met helium, opstijgen in het betreffende auditorium, met daarop boodschappen zoals “stop het politeke circus” en “de Vlaming is geen melkkoe”. Ook gingen twee leden van het KVHV verkleed als panda plaatsnemen vooraan in het auditorium. Uiteraard verwijst het KVHV hiermee subtiel naar de twee panda’s die de Bergense zoo toegewezen kreeg.

Op die manier wil het KVHV op ludieke en studentikoze wijze protesteren tegen het beleid van Di Rupo. “Elk jaar betaalt elke Vlaming 1.500 € aan Wallonië, zondere enige vorm van inspraak of respect. Solidariteit is goed, maar dit is gewoon criminaliteit. Dat bedrag komt overeen met jaarlijks 600 pinten in een doorsnee kroeg in de Overpoort, dat zou mij, en veel andere studenten, veel kopzorgen minder bezorgen op financiëel vlak” stelt praeses Jan De Backer.

De Vlaamse Leeuw hang als het zwaard van Damocles boven het hoofd van Di Rupo.
De Vlaamse Leeuw hangt tijdens de gastlezing als het zwaard van Damocles boven het hoofd van Di Rupo. (althans, dat was de bedoeling, ware de UGent niet in het bezit van een ladder die tot in de hemel reikt…)
Een misnoegde panda bezoekt het gastcollege van Di Rupo, eerste nar van dit land.
Een misnoegde panda bezoekt het gastcollege van Di Rupo, eerste nar van dit land.
De panda blijkt sympathie te hebben voor de jongens en meisjes van KVHV Gent.
De panda blijkt sympathie te hebben voor de jongens en meisjes van KVHV Gent.
Links in beeld de panda gezeten tussen de jongens en meisjes van KVHV Gent. De beveiliging staat er nogal zenuwachtig bij.
Links in beeld de panda gezeten tussen de jongens en meisjes van KVHV Gent. De beveiliging staat er nogal zenuwachtig bij.
Di Rupo, eerste nar van België, spreekt de studenten toe. De Vlaamse Leeuwen moet hij er maar bijnemen.
Di Rupo, eerste nar van België, spreekt de studenten toe. De Vlaamse Leeuwen moet hij er maar bijnemen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “KVHV Gent voert met misnoegde panda actie tegen Di Rupo aan UGent”

 1. Waarom geen actie voeren met een roze walebi voor die holebi ? Succes verzekerd !

 2. Haha grappig artikel.
  Dit al gezien ? :-) http://ultraimg.com/images/8sRgx.jpg

 3. Haha. Dit al gezien? is ook grappig:-)
  http://ultraimg.com/images/8sRgx.jpg

 4. Piet Vanpieperzele

  En van de jaarlijkse miljardenstroom die van Brussel wordt gezogen zullen we maar zwijgen? Dat we begginnen met belasting op werk te betalen waar het werk daadwerkelijk wordt verricht en niet waar de mensen ‘s avonds slapen. Je moet mij uitleggen waarom de Brusselaar moet opdraaien voor de infrastructuur en beveiliging-kosten van de honderdduizenden parasieten die dagelijks voor zero frank van onze stad komen profiteren. En zullen we spreken over de ‘Belgische’ overheidsschuld die vooral infrastructuur in Vlaanderen heeft helpen vernieuwen zoals Zeebrugge, de Haven van Antwerpen, Umicor… waarvan de winsten integraal naar Vlaanderen gaan, maar de lasten met de Brusselaars en de Walen graag verdeeld wordt. Och hoe lief voor een keer dat de Vlaams-nationalisten iets graag delen met de franstaligen…

 5. Dan ken ik cafés waar je nog meer pinten kan krijgen voor datzelfde geld…

 6. 600 pinten? Minder financiële kopzorgen misschien, maar toch wel een hoop drankgerelateerde kopzorgen meer ook zou ik zo denken.

Trending

%d bloggers liken dit: