6 comments

  1. Waarom dat crapuleus geweld tijdens die Afghanen-betoging ; , politieagenten kwetsen, auto’s met stenen beschadigen ? Stuur er de Taliban op af ze zullen dan wel niet meer zo’n ravages aanrichten !
    GEEN REGULARISATIE, het BELONEN van illegaal verblijf voor wat het Strafwetboek als “misdrijf” catalogeert en er enkele maanden celstraf op zet. Bovendien is die “regularisatie” een flagrante uiting van politiek-correcte tweezakkerij ; “discriminatie,op basis van (nationale) afkomst” vermits een “Belg”(sic) die om het even welk “misdrijf” pleegt en daarbij gevat wordt, terecht gesanctioneerd wordt en NOOIT BELOOND ! Halt aan die politiek-correcte, stroperige sentimentaliteit om huilende kinderen te misbruiken als propagandamiddel om de luxe van “regularisatie” af te dwingen ! Niet plooien Maggie ! Wij betalen belasting om o.a. ONS grondgebied door een leger te laten beschermen tegen indringers, dus OOK tegen invasie en insijpeling van illegalen, mensen die zonder het vereiste viusm binnenvallen. Waarom wordt dan niet op een consequente manier het leger ingezet ter opsporing van illegalen i.p.v. dat ons leger zich gaat bemoeien in Afghanistan of als butler fungeert voor Israel om de door hen in Zuid-Libanon geplaatste mijnen te gaan ontmijnen ?

    1. Absoluut want “gisteren” is te laat, want dan heeft men uit totaal en volkomen misplaatste “verdraagzaamheid”(sic) in feite ; pure en onversneden permissiviteit, talrijken die het “misdrijf “illegaal verblijf pleegden niet gesanctioneerd met de 3 maanden celstraf die het Stafwetboek er op zet, maar om hun “misdrijf” BELOOND met een amnestie, waarop het politiek-correcte etiket “regularisatie”(sic) werd gekleefd !

Comments are closed.