intern sociAfgelopen zaterdag organiseerde het Nederlandse comité ‘Stop Bezuinigingen’ een demonstratie tegen de besparingen van het kabinet Rutte. Eén van de leidende groepen in dat gelegenheidscomite is de Socialistische Partij (in Vlaanderen vergelijkbaar met de PvdA). Meer verbazing wekt de deelname van de Internationale Socialisten. De Internationale Socialisten (IS) zijn een Nederlandse, uit het trotskisme voortkomende, revolutionair, socialistische organisatie, die actief is sinds 1988. Zo organiseert het IS jaarlijks het Marxisme festival. Een paar jaar geleden werden de communisten (94 miljoen doden) van de Internationale Socialisten in een overheidsrapport volledig terecht antisemitisch en gewelddadig genoemd.

In het verleden werkten de IS samen met de antisemitische AEL en werden er demonstraties georganiseerd ter ondersteuning van de Jihad van de Hamas. Enkele voorbeelden: in 2000 organiseerde het IS-filiaal genaamd KMAN, samen met de Marokkaanse Moskee Unie, een betoging ‘uit solidariteit met hun moslimbroeders in Palestina’. Een ooggetuige verhaalt: “Beginpunt was het Waterlooplein, voor de Tweede Wereldoorlog nog het hart van de joodse buurt. ‘Hamas, Hamas, alle joden aan het gas’ en ‘Hitler, Hitler, Hitler’ werd er door sommige demonstranten gescandeerd. Diezelfde avond belaagden 20 Marokkanen de secretaris van de joodse gemeente in Amsterdam, David Serphos. Hij werd bekogeld met fietsonderdelen. De dag erop werden bezoekers van de synagoge in de Lekstraat met stenen bekogeld. Van andere synagogen kwamen vergelijkbare verhalen.”

Maar goed, dat was het jaar 2000. Een meer recenter voorbeeld dan: één van de leiders van de Internationale Socialisten, Miriyam Aouragh, heeft op 27 maart 2004 gesproken op de Dam in Amsterdam, tijdens de herdenking van sjeik Ahmed Assin, de oprichter en leider van de in zelfmoord-aanslagen grossierende en rabiaat antisemitische terreurorganisatie Hamas. De IS nam ook deel aan de veelbesproken Gaza-demonstratie op 3 januari 2009 op het Museumplein. Ook hier weer de beruchte leuze ‘Hamas, Hamas, alle joden aan het gas’. Voorafgaand aan de demonstratie werd er nog een jood met een Israëlische vlag in elkaar gestampt door mensen die later met een IS bord mee marcheerden. De aanval was geen reden voor de IS om van deze knapen afstand te nemen. Trouwens, het was ook geen reden voor parlementslid Harry van Bommel om op te stappen met deze demonstratie.

Al de ganse week worden er in de linkse media en het parlement keer op keer op de PVV gehamerd dat 1% van de deelnemers aan hun demonstratie in het extreem-rechtse kamp zou kunnen worden ingedeeld. Mensen komen echter op het thema van de demonstratie af. Het is dan ook gemakkelijk schieten op de PVV om de partij af te rekenen op 1% van de bezoekers.

Het is echter een ander verhaal wanneer de Internationale Socialisten als organisatie zelf deel neemt aan een demonstratie of manifestatie zoals die van afgelopen zaterdag. Een Nederlands, communistisch, jodenhatende bende. Door overheidsinstanties, we herhalen het nog maar even, gewelddadig en antisemitisch genoemd! Waar is de verontwaardiging over de flirt tussen de SP en de IS? Of – en dat is slechts een veronderstelling of eerder een vaststelling – komt het veel media, vaak gelieerd aan een politieke partij, wel goed uit om in te hakken op de PVV?

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

7 reacties op “Openlijke antisemieten hand in hand met extreem-linkse SP op betoging tegen Rutte”

 1. Alle schrijvers schrijven voor eigen verantwoording. ReAct is het doorgeefluik. Dat is een. Twee: Dit stuk is bedoeld om de hypocrisie bij de media aan te klagen. Niets meer en niets minder.

 2. Ik zit als nationalist ook liever aan tafel met een Palestijn dan met een zionist. Ik heb het steeds vreemd gevonden dat bepaalde mensen zo graag de rijke joden opvrijen binnen de Vlaamse beweging. Persoonlijk zie ik veel meer verbanden tussen de Vlaamse en de Palestijnse strijd. Dan tussen Vlaanderen en zionistisch Israel. (Wat mijns inziens eerder Belgische trekjes heeft.)
  Vrijheid voor ieder volk dacht ik, maar blijkbaar staan sommige kostuumnationalisten liever aan de kant van het grote geld.

  1. Inderdaad, het intentioneel opvrijen van de filosemietische Pro-Zionistische lobby ruikt naar plat machiavellistisch electoraal opportunisme en zou hen gewoonweg NOG machtiger en invloedrijker maken dan ze al zijn ! NEUTRALITEIT tegenover het joods bevolkingssegment volstaat !

 3. Is Rechts Actueel pro zionistisch geworden?

  Persoonlijk verafschuw ik alles wat met zionisme te maken heeft. Elke organisatie die daar mee dweept is anti Westers en beschouw ik als vijand numero uno.

  Hamas is inderdaad rabiaat anti joods. Maar misschien ligt dat aan de smeerlapperij die israël aanricht in het Midden-Oosten. Misschien ligt dat aan de US en hun achterlijke beleid en de miljoenen doden als gevolg.

  Weg met de US!
  Weg met het zionisme!

  En voor ik het vergeet; WEG MET BELGIË!!

 4. Ik hoop dat Rechtsactueel zich NEUTRAAL tegenover onze joodse medemens positioneert en zich niet “bekeert” tot supporter van het filosemietisch pro-Zionisme en hun locale belangenverdedigers organisaties.

  1. “hun locale belangenverdeigers organisaties” , ik bedoel wel degelijk “lobbies”

 5. Ik zou toch opletten met de teneur van zulke artikels: ‘rabiaat antisemitische terreurorganisatie Hamas’

Trending

%d