twitter

De tactieken die ook tegen Pim Fortuyn werden gebruikt vonden vandaag weer hun weg in het parlement. Zoals voormalig D66 (de liberalen) Thom de Graaf tijdens een debat over Anne Frank begon in combinatie met Fortuyn, zo begon de huidig leider van d66 vandaag over de aantrekkingskracht van de PVV op ‘neo-nazi’s’, de samenwerking tussen de PVV en de Front National die vol zou zitten met antisemieten, de samenwerking tussen de PVV en het Vlaams ‘Blok’ (jaren geleden al opgeheven, geen media die over die faux pas berichtte) en de aanwezigheid van ‘NSB vlaggen’ op de laatste manifestatie. De geschiedsvervalsing is vals te noemen van iemand die beter zou moeten weten na het afronden van het gymnasium en een universitaire opleiding kunstgeschiedenis.

De tactiek werpt echter direct vruchten af. Het Nederlandse PvdA-lid Cor Bos vraagt zich af of ‘het omleggen van Wilders niet de oplossing is om van zijn onbeschoftheid af te komen’.

Image

Wilders moest zich voor het de andere partijen in het Nederlandse parlement openlijk afzetten van de 1% bezoekers aan een openbaar evenement. Gaat de PvdA dit nu ook doen wat betreft hun lid in Vlissingen? Aangezien het nu al vier dagen gaat over onder andere 1 black metalfan met een Thorhamer op zijn jas, gaan we nu ook vier dagen lang te horen krijgen hoe PvdA leden iemand om willen als oplossing voor het Wilders gevaar? Wij zijn benieuwd.

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Demonisering werpt direct vruchten af: doodsbedreigingen via Twitter stromen binnen”

  1. volgens mij is het dreigen met de dood nog steeds strafbaar in NL. Ik zou dan ook een klacht neerleggen tegen dit links misbaksel

  2. Een temeer tonen de gauchisten NOGMAALS hun hatelijk bakkes met afgevallen maskers en intussen maar zemelzeiken over “hate speech” en over politiek-correcte “verdraagzaamheid”(sic) tegenover lieden uit OVERbeschermde minderheden, ongeacht hun gedrag !

  3. Ik heb Pechtold altijd al een gluiperig mannetje gevonden en ben het politiek weinig met hem eens. Maar hij is OOK nog gevaarlijk !!

  4. Groot gelijk ! Die Pechtold is inderdaad een achterbaks mannetje. Waarom moest hij weer zonodig een opmerking maken over Nazi’s en de PVV. Het heeft totaal niets met elkaar te maken. Natuurlijk reageert Wilders hier furieus op. Men is jalours omdat Geert met 33 zetels in de peilingen staat, dus er zijn genoeg mensen die zijn gedachtengoed delen. Al ben ik het niet met alles eens. Geen gezeur over hoofddoekjes (geen boerka’s natuurlijk) uit de EU geen ontwikkelingshulp meer. Het laatste is trouwens al 40 jaar een bodemloze put, en het werkt juist contraproductief, zie lezingen van veel deskundigen. Enfin, het is te hopen dat het kabinet Rutte gauw opkrast !

  5. check @DoodsbedreigingenPVV

Trending

%d