Europafeest VB: Le Pen geeft toespraak en verkoop nieuwe t-hemdjes

Nul-procentAanstaande zondag vindt in Boom een waar ‘Europafeest’ plaats. De organisatoren zijn de ‘kwajongens’ van het Vlaams Belang. Deze dag zal het Europa-standpunt van deze nationalistische partij in de kijker zetten. Eindelijk een partij die niet meehuilt met de Eurofiele wolven en zegt waar het op staat: deze Europese Unie is een dure en nutteloze instelling die enkel in het nadeel werkt van de gewone Europeanen.

mmlpWie de standpunten wil kennen moet zelf maar naar De Schorre in Boom afzakken zondag, maar wél geven we al mee dat niemand minder dan Marion Maréchal-Le Pen een toespraak zal houden op het Europafeest. Naar deze toespraak kijken we niet enkel met volle verwachtingen uit om de frisse verschijning die Marion is, maar evengoed omdat ze als jongste Frans parlementslid én kleindochter van Jean-Marie Le Pen goed weet waarover ze praat.

Om de pro-Europa en anti-EU(ro) strijd, die steeds meer bijval krijgt in verschillende Europese landen, extra kracht bij te zetten, hebben we met Rechts Actueel en radio Rapaille t-hemdjes gemaakt die een duidelijke boodschap verspreiden: “100% Europa – 0% €U”. Deze t-hemdjes zijn voor een eerste keer te koop tijdens het Europafeest. Wie dit t-hemdje wil aanschaffen rept zich zondag naar de stand van de Vlaams Belang Jongeren. Het kost je amper 10 euro en is beschikbaar in de maten S, M, L en XL. Snel zijn is de boodschap, want op is op!

T-hemd 0 procent eu

One comment

Comments are closed.