Asieleisers-kraakpand wordt over één week ontruimd

kraakpand Jan TooropstraatDe eigenaar van de ‘Asieleisersflat’, ook wel Vluchtflat genaamd, spant een kortgeding aan tegen de bezetters van het pand aan de Jan Tooropstraat. Er was afgesproken dat het kantoorgebouw ontruimd zou zijn per 1 oktober, maar daar is weinig vertrouwen in. De uitgeprocedeerde asielzoekers hadden al meer dan vijf maal te horen gekregen dat ze niet welkom waren in Nederland, ondanks het heersende zeer tolerante toelatingsbeleid. In plaats van mee te werken besloten ze in samenwerking met extreem-linkse activisten Nederlandse gebouwen te bezetten.

Nadat de asieleisers uit de zogenoemde Vluchtkerk werden gezet, kregen de in ons land illegaal verblijvende bewoners zelfs 225 euro per persoon voor “eerste levensbehoeften”. Wat de eerste levensbehoeften zijn voor de mensen in de Asieleisersflat werd al snel duidelijk: het geld werd uitgeven aan onder andere sigaretten, bier, drugs en zelfs een bezoekje aan de meisjes van plezier. Dat er behoefte is aan het laatste bleek, helaas, ook uit de aanranding van een klein meisje in de Vluchtkerk door een asieleiser. Dit werd in de doofpot gestoken, om de publieke opinie niet negatief te beïnvloeden. Binnen in het gebouw vonden ook meerdere vechtpartijen plaats.

Om deze redenen werden er duidelijke regels opgesteld die iedereen in het pand moest ondertekenen. Zowat elke regel werd onderussen overtreden (document). Het asieleisers-circus zal zich wel weer verplaatsen naar een nieuw onderkomen, eigendom van iemand anders natuurlijk. We zijn benieuwd of de paar honderdduizend euro al terugbetaald zijn werd uitgeleend aan deze groep, door de Amsterdamse Protestantse Kerk…

10 comments

 1. waarom krijgen die (KNIP) geld as ze in de problemen zitten en de gewone nederlander niet?

  1. Omdat hier ook in Belgie geldt ;”andermans’ volk eerst, Eigen Volk kan verrekken”, het adagium der zich democratische wanende partijen van het Cordon DISCRIMINATOIR

 2. Een pand “kraken”, m.a.w. er zich zonder voorafgaande toestemming van de eigenaar toegang toe verschaffen, is toch “huisvredebreuk” en ik dacht dat dit toch een “misdrijf” is. Bestaat die notie niet in het Hollands recht ?

 3. Het is zeker niet met een “slappe dweil” en een vierderangs politicus aan de leiding van Europa dat duurzame en efficiente oplossingen aan zulke godschreeuwende toestanden zullen worden gebracht. Wie mij wil begrijpen, begrijpe mij.

 4. God is Liefde en de Amsterdamse Protestantse Kerk hoeft dat geld vermoedelijk niet terug. Dat geld werd gegeven naar het woord van de Heiland:

  “Ik had honger en gij hebt Mij te eten gegeven, Ik had dorst en gij hebt Mij te drinken gegeven, Ik was vreemdeling en gij hebt Mij opgenomen. Ik was naakt en gij hebt Mij gekleed, Ik was ziek en gij hebt Mij bezocht, Ik zat in de gevangenis en gij zijt tot Mij gekomen”. (Matteus 25, 35-36)

  Duidelijk, toch?

  1. Duidelijk? Zeker. Maar ik heb bij Mattheus niet gelezen: “Ik was verslaafd aan sigaretten, bier en druggs, en ge hebt ze mij op uw kosten gegeven. Ik had zin in een hoer en ge hebt ze mij gegeven en voor mij betaald. Ik had zin in een misdaad en ge hebt mij een klein, nog niet eens huwbaar, meisje gegeven om aan te randen, ik had zin in geweld en gij hebt mij vechtpartijen aangeboden. “.Ik denk dat Gods Liefde en mijn geld heel wat beter kunnen worden besteed. God is ook Rechtvaardigheid, hoor!

  2. Daar staat evenwel NIET in “ik was te lui om te werken zodat ik geen huur kan betalen en gij hebt er mij dan maar op getrakteerd” !!!!!!

  3. RAPAILLE, Je hebt gelijk wat de heer heeft gezegd, maar de kruik gaat te water tot ze breekt heeft hij ook gezegd, je kan zo blijven door gaan met die asielzoekers tot in der eeuwigheid en eigen volk de pot op sturen, neen terug dat gespuis,
   Weet je wat ik zeg: Ik steek mijn broek af en jij pakt me nogmaals van achter: zo is dat dat moeten wij allemaal doe voor die asielzoekers , braaf zijn en ook nog onze centen afgeven. Heb ik gelijk of heb ik gelijk mijn beste Rapaille, nagel op de kop zeker

   1. Voor alle duidelijkheid: ik gaf de wereldvreemde kronkels weer van de verschillende kerkgemeenschappen die om ter xenofielst willen zijn. Mijn persoonlijke mening ventileer ik hier niet want dan komt de beheerder met (KNIP).

    1. Dat de beheerder dan met (KNIP) komt is om te vermijden dat de volkomen OVERgesubsidiëerde politiek benoemde gauchistische ambtenaartjes van het C.I.R.C. (Centrum voor Inquisitie, Repressie & Censuur) die de arrogante pretentie hebben zich de imaginaire Vierde Macht te wanen, dan zouden dagvaarden om Eigen Volk te kloten, te pesten, te judassen en te couilloneren, want daar excelleren die xenofiele, allochtonofiele, filosemietische, islamofiele, autochtonofobe enkel-richting-pseudo-racisme jagertjes in !
     TOT we het autochtonofoob Belzeike’s Systeem vonnissen in het stemhokje volgend jaar in mei. De opvolgende, nieuwe, gemakkelijk te voorspellen, schier eindeloze Belzeikse regeringsvormingsonderhandelingen zullen ongetwijfeld gelukkig tot een definitieve patstelling leiden tussen Rechts Vlaanderen en Links Wallonie, zodat BELGIE BARST ! Eindelijk want de tricolore farce heeft lang genoeg de duimschroeven bij Vlaanderen aangezet opdat de kraan der enkel-richting “solidariteit”(sic) geldtransferts van Vlaanderen naar Wallonistan en Bruxellesistan zou opengedraaid blijven ! FOERT, gedaan daarmee !

Comments are closed.