Er werd door de politie en politiek met spanning uitgekeken naar afgelopen weekeinde. Aan de ene kant organiseerde de Partij van de vrijheid van Geert Wilders voor de eerste maal een openbare manifestatie en aan de andere kant probeerden de linkse fascisten onder aanvoering van  AFA-leider Maarten van Herpt een graantje mee te pikken van de media-aandacht door een manifestatie in de buurt aan te vragen.

Ondanks een verbod van de rechter vorige week donderdag bleven de linkse fascisten tot zaterdag mensen oproepen om toch vooral naar het plein voor het centraal station van Den Haag te komen. Volgens eigen zeggen verdeelden de linkse fascisten 20.000 folders en duizenden posters de afgelopen weken. 20.000… Het was de bedoeling dat de hangjongeren uit de achterbuurten van Den Haag de PVV-aanhang zou lastig vallen, de AFA zelf op het Spuiplein. Rechts Actueel stuurde een aantal reporters op pad om zelf het nieuws te verslaan.

Rond het centraal station kwam niemand van de tienduizenden mensen die een folder of poster hadden gezien of gelezen van de links fascistische AFA opdagen. De enige groepjes die voorbijliepen waren trouwe PVV-aanhangers die meer dan een uur van tevoren al richting het Koekamp gingen, om een mooie plaats in te nemen.

We gingen een kijkje nemen op het Spuiplein. Deze zou dan toch vol moeten staan met honderden, zo niet duizenden mensen? De campagne op het internet en de tienduizenden folders en posters ten spijt, was de opkomst een beschamende 43 mensen. En dan telden we de politie en de lokale zwervers nog mee. Eerlijkheidshalve dient gezegd te worden dat de manifestanten en laatst genoemden lastig uit elkaar te halen vielen… Een reporter van Rechts Actueel werd herkend en zonder aarzelen aangevallen door de linkse fascisten. Bewapend met ijzeren staven en blikken revolutionair bier kwamen ze aangewaggeld. De politie kon ze echter gemakkelijk op een afstand houden.

Het resultaat van 10.000 folders, 2000 posters en een internetcampagne. Maarten van Herpt, leider van AFA Den Haag speecht voor de aanhang.

Op het Koekamp hadden zich in de tussentijd enkele duizenden PVV-aanhangers verzameld. Een mooie dwarsdoorsnede van de Nederlandse samenleving. Er werden zelfs door de drukte vele mensen weggestuurd door de talrijk aanwezige politie. Aangevuurd door de toespraken van onder meer Geert Wilders en de live-band, genoten de mensen uit alle delen van Nederland van het samenzijn. Een rechtse oppositie die ook de straat op gaat. Het kan dus wel in Nederland! Ook Philip Claeys van het Vlaams Belang gaf acte de présence met een afvaardiging. Opvallend detail: er waren beduidend meer allochtonen die de PVV kwamen ondersteunen inzake het protest tegen bezuinigingen, dan dat er waren op de manifestatie van de linkse fascisten.

Image

Op ‘t Plein voor het regeringscentrum het Binnenhof verzamelden de mensen van Dutch Revolution zich. Een gelegenheidscoalitie van verschillende organisaties die ook de bezuinigingen aanklaagden van de regering. Een van uw reporters heeft langere tijd met een groep geïnteresseerden meegeluisterd tussen het publiek. Niks aan de hand, voor het merendeel goede toespraken. De gefrustreerde aanhang van de AFA sloot zich hier rond drieën bij aan. Je verwacht het niet, maar toen er vier PVV aanhangers langs liepen op weg naar huis, werden die dan ook meteen luidkeels onheus bejegend. Pas wanneer de politie een linie vormde, begonnen de provocateurs van de AFA naar voren te dringen. Alles voor de publiciteit! Dat de jongens en meisjes van Dutch Revolution deze kaping van hun manifestatie niet zo apprecieerden, bleek uit het vriendelijke verzoek aan de frusties van de AFA om te dimmen of om weg te gaan.

PVV_Koekamp

Al bij al een mooie dag voor de ‘rechtse’ oppositie!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Manifestaties Den Haag: PVV top, AFA flop”

  1. Ik was er uiteraard als PVV-aanhanger,van het eerste uur, ook bij aanwezig.Overweldigende opkomst en enorm goede verbroederende sfeer! Ook mooi dat we dit gezamenlijk voor Geert en de PVV hebben kunnen neerzetten!!Een duidelijk signaal naar Rutte II dat we het niet langer pikken en het tijd is om plaats te maken voor de PVV.Het is tijd voorde grote schoonmaak!!!Rutte pak je biezen en biedt je ontslag aan bij W.A. en maak het torentje vrij voor Geert, de man die dit land weer uit het slop kan trekken.

  2. Scarlatti Bombatti

    Het was gràndioos! Wat een sfeer en wat een eensgezinsheid om ons land weer tot bloei te willen brengen!
    Wij waren er met DUIZENDEN wàt de linxe media ook beweert of liever gezegd STIL probeert te zwijgen! Tot LAAT in de avond waren wij in feeststemming en er is geen WANKLANK gevallen door ONS PVV’ers!!! TOP de toespraken van de PVV mensen Fleur Agema, Laurence Stassen, Marcel en Geert!!

  3. ik ben er ook voor het eerst geweest en ik heb zekers dan ook heeeeel erg genoten én nu maar hopen dat Geert heel wat voor elkaar krijgt !!!!! deze kabinet moet gewoon oprotten !!!!!

  4. Was een geweldige dag die AFA loosers staan mooi voor schut met hun linkse krakers clubje. Stokken en stenen met blote handen durven ze niets. Aanpakken die raddraaiers !

  5. Ik was er ook bij, echt geweldig genoten!

Trending

%d