jahjah fdwOnderstaande persmededeling van het Vlaams Belang publiceren we integraal. De grootste racistische demagoog is terug in Vlaanderen. Dyab Abou Jahjah, die Borgerhout tot oorlogsgebied wist om te toveren na de niet-racistische moord door een labiel figuur op een man van vreemde afkomst, is gisteren geland. We nemen aan dat het niet met een ELAL-vlucht zal geweest zijn, maar dat hij terug is staat vast. En als we hem mogen geloven, zijn we nog niet aan de nieuwe patatjes couscous toe!

Na ongeveer zeven jaar in Libanon te hebben gewoond keert Dyab Abou Jahjah terug naar België “om zijn missie voort te zetten”. Naar eigen zeggen wil hij bij ons nu een beweging gaan opzetten die “veel groter en sterker en efficiënter kan worden dan de AEL ooit geweest is”. Gisteren arriveerde Abou Jahjah opnieuw in Antwerpen. “Back in town”, twitterde hij op @Aboujahjah.

Hierionder vindt u een affiche “Gezocht: Dyab Abou Jahjah: Hezbollah-terrorist”, die Filip Dewinter naar aanleiding van de terugkeer van Jahjah verspreidt. Abou Jahjah heeft immers twee gezichten: in ons land doet hij zich voor als een Arabische Robin Hood die de emancipatie van de hier verblijvende moslims nastreeft. In de praktijk maakt hij deel uit van de Libanese fundamentalistische en antisemitische terreurbeweging Hezbollah, de “partij van God”. Hezbollah voerde als eerste het systeem van de zelfmoordaanslagen in (1883), nadien overgenomen door Hamas, Al Qaeda en andere jihadgroepen. Abou Jahjah maakte nooit een geheim van zijn Hezbollah-aanhorigheid. De leider van de Hezbollah, Hassan Nasrallah, wordt door Abou Jahjah letterlijk een ‘held’ genoemd (MO, 25 april 2007). In Libanon genoot Abou Jahjah een paramilitaire opleiding bij Hezbollah. Getuige daarvan de foto in bijlage.

Dat Abou Jahjah door progressieve figuren als sp.a’er Bert Anciaux en De Morgen-hoofdredacteur Yves Desmedt nu met open armen in ons land wordt ontvangen, is te gek voor woorden. Opnieuw collaboreren de socialisten met de vijanden van Europa. Alhoewel Abou Jahjah zich tegen hem afzet, verschilt hij in essentie niet van Abou Imran (Sharia4Belgium).

Waar de orthodoxe soenniet Abou Imran de racistische, antisemitische en inhumane sharia in onze samenleving wil installeren, wil de uit Libanon afkomstige Abou Jahjah, een notoir Jodenhater, (zelfmoord)terrorismeverheerlijker en Hezbollah-militant, onze samenleving injecteren met het typische Arabisch-islamitisch racisme, paranoïde slachtoffer- en complotdenken, antisemitisme en Westenhaat. De einddoelen van Abou Imran en Abou Jahjah mogen dan wel enigszins verschillen, voor onze tolerante samenleving en democratische rechtsstaat vormen ze hetzelfde gevaar. Abou Jahjah verzet zich tegen integratie en wil in ons land eigenlijk Arabisch-islamitische enclaves bewerkstelligen.

Blijkbaar is iedereen vergeten hoe Abou Jahjah na de aanslagen van 9/11 zei dat hij “een gevoel van victorie voelde”. Blijkbaar is iedereen de rellen in Antwerpen vergeten, waar de AEL met voorman Abou Jahjah de aanstokers van waren. Blijkbaar is iedereen vergeten hoe AEL-betogingen door Antwerpen trokken waarbij slogans pro Hamas en pro Hezbollah werden gescandeerd, waarbij poppen die orthodoxe joden moesten voorstellen werden verbrand en waarbij een spoor van vernieling door de stad werd getrokken. Blijkbaar is iedereen vergeten hoe Abou Jahjah in 2009 de toegang tot het grondgebied van het Verenigd Koninkrijk werd ontzegd. Blijkbaar is iedereen vergeten hoe Abou Jahjah de lof van Hezbollah zwaait, alhoewel Hezbollah op de EU-lijst van terroristische organisaties staat.

Filip Dewinter: “In plaats van Abou Jahjah met open armen te ontvangen, moeten de Belgische autoriteiten er alles aan doen om Abou Jahjah de Belgische nationaliteit die hij als asielbedrieger en na een schijnhuwelijk heeft verkregen af te nemen. Abou Jahjah moet als een ongewenste en gevaarlijke vreemdeling behandeld worden en zo snel mogelijk opnieuw ons land worden uitgezet.”

jahjah fdw2

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Dyab Abou Jahjah is terug in het land”

  1. Zou de Tweede Grote Intifada in het Reservaat B. al volop bezig zijn ?

  2. Heeft hij niet bekend dat hij gepoterd heeft om zijn Belzjikse nationaliteit te kunnen krijgen ? Zo ja, waarom wordt deze hem dan niet afgepakt ?

  3. Jean Marie TYTECA

    De terugkeer van Dyab Abou Jahjah doet mij denken aan de helden van de tweede wereldoorlog die, wanneer de bedreiging begon onmiddellijk vluchtten naar Engeland. In Libanon staan de Hezbollah zwaar onder druk van de soennitische rebellen en moeten ze vechten als een duivel in een wijwatervat. Onze Dyab heeft er geen goed oog in en heeft contact opgenomen met zijn vrienden bij de SPa en de moslimexecutieve om zich kandidaat te stellen voor de verkiezingen van 2014. Het moeilijk probleem is echter dat hij een anti-soenniet is en dus moeilijk stemmen zal krijgen van alle moslims. Evenwel zal hij zijn welbespraaktheid gebruiken om aan te tonen dat ALLE moslims onderdrukt worden en slechts de sharia geldig is in La Belgique. Mocht hij geen verkiesbare plaats of een goed betaalde job krijgen, kan hij nog overgaan tot de stichting van een nationale lijst: de Belgische Moslim Partij, waarmee hij stemmen kan ontfutselen van zijn bevriende linkse partijen.

  4. Dyab Abou Jahjah hoort hier niet thuis ! Is een gevaarlijke onbetrouwbare man !

Trending

%d bloggers liken dit: