zwischentagRechts Actueel trekt naar Berlijn! Op 5 oktober vindt er namelijk in de hoofdstad van onze oosterburen de ‘Zwischentag’ plaats en Rechts Actueel zal daar aan deelnemen met een stand. De Zwischentag is een beurs van rechtse, conservatieve en identitaire verenigingen, websteks, uitgeverijen en zo meer. Uiteraard kon Rechts Actueel daar niet op ontbreken.

Het is de tweede keer dat deze dag georganiseerd wordt en dit door het tijdschrift Sezession en de webstek blauenarzisse.de. Het spreekt voor zich dat de linkse meute niet gediend is met dit opzet dat dit jaar al dubbel zoveel inschrijvingen kent dan vorige jaar. Van ruim 500 naar ruim 1000! Vorig jaar vond deze beurs plaats in de beste omstandigheden. Deftige jongens en meisjes als de deelnemers zijn, verliep alles in een serene, vriendelijke en rustige sfeer.

Dit jaar zal het net iets anders zijn. Verdraagzaam links is er twee weken geleden in geslaagd de zaal te laten verbieden. Uitwijken naar een andere locatie was noodzakelijk en er werd gevreesd dat dat zelfs naar een andere Duitse stad zou moeten zijn. De reeds meer dan 1000 ingeschreven deelnemers wreven zich uiteraard in de haren, want velen hadden al een hotel geboekt in Berlijn. Vorige week werd dan toch een nieuwe zaal gevonden die groot genoeg is voor een 40-tal standen en meer dan 1000 bezoekers.

Dat democratisch links die bewuste dag goedendag zal komen zeggen in hun gekende stijl, zijnde gewelddadig, gemaskerd, bewapend met stokken, kettingen, molotov-cocktails en zo meer, staat al vast. Maar dat is dan de randanimatie nemen we aan. In Vlaanderen is actief-links nagenoeg dood, buiten enkele internethelden en wat gefrustreerden die één keer per jaar uit hun luie nest komen om de orde te verstoren tijdens de NSV!-betoging, met de nodige kosten voor de gemeenschap en gewonden bij de politie (nogmaals kosten voor de gemeenschap) tot gevolg. Maar dat is de prijs voor het beschermen van de democratie nietwaar?

Wie meer informatie wil over de Zwischentag kan hier klikken. De voorstelling van onze webstek vind je via door hier te klikken.

Ook de Deltastichting dat het blad Tekos uitgeeft en Radio Rapaille zullen aanwezig zijn op de Zwischentag. Met Radio Rapaille zullen we een stand delen, wat ervoor zorgt dat de deelnemers niet naast de Vlaamse aanwezigheid kunnen kijken. Samen zullen we mits de verkoop van (Duitstalige) boeken, (Duitstalige) krantjes en andere schrijfsels de deelnemers intellectueel verrijken, maar ook aan de innerlijke mens werd gedacht. Zo zullen we een aantal Vlaamse jenevers aan de deelnemers laten ‘proeven’. Samen met Radio Rapaille gaan we daarenboven pakketjes aanbieden met een aantal typische Vlaamse producten. Het belooft nu al een geslaagd weekeindje Berlijn te worden!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d