matillekeHet is zover: koning Filip en koningin Mathilde komen naar Antwerpen! In samenwerking met andere Vlaamse verenigingen organiseert Voorpost daarom een ‘feestelijk’ onthaal. Belangrijk om weten is dat – in tegenstelling tot het verleden – de manifestatie is toegelaten en dat er heel wat pers uit binnen- én buitenland zal aanwezig zijn. Er wordt dan ook opgeroepen om zo massaal mogelijk een proteststem te laten horen.

De praktische mededelingen luiden als volgt:

De manifestatie vindt plaats op vrijdag 27 september 2013. De koning komt toe aan het Museum aan de Stroom (het MAS), Hanzeplaats 1 te Antwerpen omstreeks 17.00u. Rond 19.00u verlaat de koning het MAS om het volk te begroeten. Diegenen die niet om 17.00u ter plaatse kunnen zijn, hebben dus de gelegenheid om later aan te sluiten. Aan de manifestanten wordt gevraagd om vanaf 16.30u te verzamelen op de hoek van de Nassaubrug en de Napoleonkaai. Wanneer men op de Sint-Laureiskaai met het aangezicht naar het MAS staat, wordt er verzameld aan de linkerkant van de brug.

Zoals gezegd is de manifestatie toegelaten. Wat mag: affiches, spandoeken, megafoons, sirenes, scanderen van slogans, zingen enz. Wat mag niet: persoonlijke beledigingen aan de koning en het gooien van voorwerpen. De actie is geweldloos. Als iedereen zich hier aan houdt, wordt er niemand gearresteerd en er zullen ook geen GAS- of andere boetes uitgedeeld worden. Het succes van deze actie zal mede afhankelijk zijn van het aantal manifestanten!

Op vrijdag 27 september is Antwerpen een republikeinse stad. Massaal mobiliseren is de boodschap! Kom zelf en neem vrienden, kennissen en familieleden mee! Dit is het uitgelezen moment om te protesteren tegen de anti-Vlaamse politiek van de Belgische staat en haar vertegenwoordigers. Eis samen met Voorpost een onafhankelijk Vlaanderen!

Volgende bezoeken van de koning: Hasselt (dinsdag 24 september), Gent (woensdag 16 oktober) en Brugge (vrijdag 25 oktober).

vp antw

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

11 reacties op “De koning komt naar Antwerpen: eis met Voorpost een onafhankelijk Vlaanderen!”

 1. Serieus, dit is toch een grap, Voorpost enzo …?

  1. Bruno Yaminne, u heeft kanalen genoeg om uw ongenoegen over de Vlaamse beweging te spuien. Leuk dat je onze webstek leest, maar u preekt voor een verkeerd publiek. Misschien moet je je al eens gaan bezinnen over de vraag “wat na België?”.

   Je kan misschien, historicus zijnde (dat lees ik althans op wikipedia, een pagina over jou, die je hoogstwaarschijnlijk – u kennende – zelf zal geschreven hebben) een museum beginnen, waar je onder andere Fabiola op sterk water kan tentoon stellen. En verzamel maar rap wat Belgische vodden, want ze zullen allemaal snel verbrand zijn eens Vlaanderen krijgt waar het recht op heeft: onafhankelijkheid.

   1. Beste Bert Deckers,

    Vooreerst ware het fijn dat u mijn naam op een correcte wijze zou schrijven. Indien u niet weet hoe die geschreven wordt, volstaat het om te kijken naar de post die hieraan vooraf gaat. Of op de pagina over mij op wikipedia, die u ook kent. U schrijft zelfs mij te kennen, al heb ik nog nooit de eer genoten u te ontmoeten.

    Hoe dan ook blijkt uw kennis onvoldoende. Ik kan u allereerst verzekeren dat ik de pagina niet zelf schreef. Doch ook over de fundamentele wezenlijkheiden van het staatswezen weet u niet zoveel af en daarom dreigt u wat met het Einde van België, geheel in lijn met sommige Franstalige nationalisten van o.a. de Parti Socialiste. Die holle leuze wordt nu al honderd jaar herhaald en – eerlijk gezegd – het wordt een beetje afgezaagd. Ik mag u in dat verband herinneren aan de woorden van uw oud-partijgenoot Karim Van Overmeire die in 1998 verklaarde dat Vlaanderen binnen “afzienbare tijd” (i.e. binnenkort) onafhankelijk zou zijn. Tja.

    Maar ja, verspil uw tijd maar met het “verbranden van Belgische vodden” (waarom moeten nationalisten altijd verbranden, spreekt de duivel doorheen het vuur tot jullie?). Kan u dit ook op tv doen? Dank bij voorbaat.

    1. Jean Marie TYTECA

     Monsieur Bruno Yammine, misschien is uw naam nu correct geschreven. Hoogst waarschijnlijk is de basistekst op wikipedia ook niet door u geschreven, met uitzondering van de ontkenningen. Verder wordt uw alias met een hoofdletter B geschreven. Als narcist; conclusie uit uw twitter-account , uw reactie op Bert Deckers, en het lezen van enkele van uw gesponsorde schrijfselen, kan ik uw uitstraling als zeer miniem omschrijven. Het spreekt voor zich dat u zonder enige censuur uw verkrampte eigendunk kwijt kunt in de gesubsidieerde media. Natuurlijk is het een doorn in uw oog dat het realistische zelf onderzoekende plebs tot een andere mening komt dan het uwe. Ik hoop erop om u nooit te ontmoeten.

     1. Geachte Heer Tyteca,

      Uw reactie is zeer “ad hominem”. Het stoort me volledig niet dat er diverse meningen zijn.
      U bent het die niet met verschillen (in een staat) kan leven, niet ik.

      Welke schrijfselen van mij zijn overigens gesponsord?

     2. Welke schrijfselen van mij zijn dan wel gesponsord?

      p.s. : ik kan wel met verschillen leven, u kan dat niet (binnen één land).

   2. Dat “sterk water” zou wel eens kunnen invreten op Fabi’s betonnen kapsel !

 2. Deze actie is zelfs geen voetnoot uit de geschiedenis toebeschoren : -))

  1. De reactie van een anonieme lafaard is voor mij ook geen enkele verdere aandacht waard.

  2. L’union fait la fArce tricolore, mais l’ oignon fait la force à Alost !

 3. wij zullen hem verwelkomen met Voorpost .

Trending

%d bloggers liken dit: