slacht schaapIn Mechelen zijn de moslims boos. Eerstdaags vindt het offerfeest plaats, zo ook in Mechelen. Althans dat is toch de bedoeling, want de moslims zijn boos omdat ze per geslacht schaap nu een taks van 15 euro dienen te betalen. “Om de kosten van de stedelijke slachtvloer mee te bekostigen,” aldus de stad Mechelen.

De baard- en sandaalmannen dreigen nu met een ‘boycot’ (jawel!) van het offerfeest door géén schapen te slachten. Verstand zit er niet al te veel in hun kroezebollekes, want op die manier lossen ze twee problemen in één klap op: enerzijds besparen ze ons, Vlamingen, een barbaars en middeleeuws spektakel en anderzijds hoeven honderden, misschien wel duizenden schapen, niet het pijnlijke lot te ondergaan van onverdoofd geslacht te worden.

Dat de Mechelse moslims maar boycotten. We liggen er niet wakker van. Ik betwijfel overigens of de schapenboeren daar evenzeer van wakker liggen. Die geraken hun schaapjes wel op een ander kwijt.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Islamitisch offerfeest in Mechelen dit jaar zonder schapen?”

 1. Waarom proberen ze eens geen lekker varkensvlees, ter ondersteuning van de varkenskwekerij-sector die bokst om te overleven in “de Vlaanders” en die met zeer krappe winstmarges werkt , wegens de hoge voederprijzen ? Die varkens worden toch in uiterst hygiënische omstandigheden gefokt en geslacht ! Awel dan !

 2. Ik begrijp niet waarom de Mechelse moslims boos zijn! Zij weten toch wat het in Mekka kost om er gegarandeerd halal een schaap ritueel te slachten? En mocht het daar goedkoper of gratis zijn, waarom doen ze dat dan daar niet?

 3. Dat is fantastisch goed nieuws.Vooral de 15 euro die ze per schaap moeten betalen is niet meer dan logisch.Waarom zou de gemeenschap daar voor moeten opdraaien.Het tweede punt van het goede nieuws is dat er hopelijk heel wat schapen zullen gered worden van een gruwelijke dood door de dieren beulen.
  Natuurlijk zullen er nu schapen gekeeld worden in de badkamer ,, in de achtertuin en in de keuken.Want die moslims laten zich geen wetten opleggen en betalen voor het slachten willen ze niet.Controle is moeilijk maar de politie zal die dag bijzonder veel middelen moeten inzetten om overtreders te pakken.De overtreders moeten zeer streng gestraft worden.
  In een beschaafd land zoals het onze moeten de politici eindelijk eens een wet stemmen die het onverdoofd slachten van dieren totaal verbiedt..

 4. Jean Marie TYTECA

  De schapenboeren zullen dan wel moeten bewijzen (oormerk) wat er van hun schapen is geworden. Ik denk dat de boete bij het sluikslachten veel hoger is dan 15 euro.

 5. Anderzijds zullen ze terug in badkuip, achtertuin, balkon of terras gekeeld worden, en ‘t slachtafval gewoon overal gedumpt worden.

  Geen erg, want de afvalophaaldiensten zullen ‘t wel ophalen.

  1. Dat is inderdaad de keerzijde van de medaille. Maar hopelijk heeft Somers dan de moed om daar ook streng tegen op te treden. Als Keizer van de GAS-boetes, zal hij wel een inventieve straf bedenken.

Trending

%d