Verbijsterend…  Bron: De Standaard.

Kostprijs van de koninklijke familie, monarchie, filip en mathilde, albert en paola, fabiola, laurent, astrid
Kostprijs van de koninklijke familie, monarchie, filip en mathilde, albert en paola, fabiola, laurent, astrid

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Kostprijs van de monarchie in België”

 1. Wij hebben wel 3 (drie !) tricolore koninginnen ! Eén reserve voor de reserve, die met een betonnen kapsel, dan een reserve die net als hare vent destijds zou schuin gemarcheerd hebben en één echte, een seuteke voor de gekroonde Seut, 3 Koninginnen in een tricolore staatskundige fictie ,waarvan de titel der nationale hymne ENKEL in de taal der taalkundige minderheid bestaat (ENIG TER WERELD !) of zou iemand al ooit eens gehoord hebben over “de Brabants(ch)e” ????????? Kan het NOG doller ? Verdient zo’n staatskundige farce om te overleven na ons electoraal vonnis van mei 2014 ?????

 2. @ Ropie 4 september 2013 • 22:46

  Is een reactie die ik hier eerder heb geplaatst maar 123 niet terugvond :

  Ik heb bij de vrienden van http://rechtsactueel.com/ mijn zieleroersels neergepend en wil het hier nog eens herhalen.

  Samenvattend ; naast een MASSA DOMME kiezers (zie de verkiezingsresultaten keer op keer) bezit pelgie een MASSA IDIOTEN die zich vergapen aan een POPPENKAST.
  De hoofdrolspelers zijn een anachronisme uit het verleden die onwaarschijnlijk veel belastingsgeld stelen, let wel ik schrijf STELEN want hun relevantie tot enig maatschappelijk nut is ZERO (of NUL wie dat beter begrijpt).
  De IDIOTEN die pro POPPENKAST zijn kwaken steeds (als de STELENDE eksters ter sprake komen) : “ja maar een president kost net zo veel of nog meer…”, het is hun goed recht om te liegen, zelfs een verdachte bij de politie heeft het recht om te liegen dus dat is het probleem niet.
  Maar het is de taak van de politieke partjen die paal en perk moeten stellen aan de STELENDE eksters en de IDIOTEN duiden dat een president 1 DEMOCRATISCH verkozen wordt, 2 zijn bloedverwanten in tegenstelling tot de STELENDE eksters GEEN FRANK krijgen en 3 de werkingskosten (lees belastingsgeld) zo goed als volledig transparant zijn, dit in tegenstelling met de STELENDE eksters die alle middelen gebruiken die de staat ter beschikking heeft.
  De rechtoplopende spermacel die van zichzelf verklaard dat hij “geen gemakkelijke is” en zonder omwegen stelt dat hij het Vlaams Blok (nu Het Vlaams Belang) zal bestrijden is het archetype wat waals, pelgisch, ondemocratisch en afstandelijk betekend, de IDIOTEN die zich te pletter lopen om die spermacel te zien, horen of weet ik wat zijn dus hun naam waardig : IDIOTEN.
  Ik zal besluiten met de simpele leuze van een republikein : leve de republiek

 3. Ecume
  Dat zijn de cijfers die we zien….. wat we niet zien is dat reële kost wellicht het tienvoudige bedraagt

 4. ‘Een president kost meer dan een koning’ is een steeds terugkomend argument pro monarchie. Het zou interessant zijn om de cijfers van het belgische vorstendom eens tegenover de potentiële kost van een president te plaatsen.

  1. ‘n Vraagje: worden van een president ook de broers en de zusters, de ouders en de grootouders door de staat (= belastingbetaler) onderhouden en etaald??

Trending

%d