Een terugkerende discussie in de Nederlandse en Vlaamse media is wat te doen met pedofielen die hun straf uitgezeten hebben. Pedoseksuelen met een homoseksuele voorkeur voor jongens in de vroege puberteitsjaren vervallen het vaakst terug in hun mensonterend gedrag. Hiervan gaat ruim 77% in een periode van 30 jaar wederom in de fout. Een cijfer waar je niet omheen kan.  Niet voor niets dat complete wijken in opstand komen als een gewetenloze kinderverkrachter, na zijn straf uitgezeten te hebben, terug wilt keren naar de plek waar hij (of zij) kinderen hun onschuld heeft afgenomen.

In Florida, Amerika hebben ze daar nu toch een tussen oplossing voor gevonden. Miracle Village: Een dorp vol zedendelinquenten. Meer dan 200 veroordeelde pedofielen wonen daar samen en geïsoleerd. Zedendelinquenten mogen in Florida niet in de buurt van een school, crèche of speeltuin wonen. De katholieke pastoor Dick Witherow creëerde het dorp in 2009, als toevluchtsoord voor pedofielen en misbruikers.

Aangezien de doodstraf voor kindermisbruikers nog niet kan rekenen op voldoende draagvlak in de samenleving, zou dit een goede tussenoplossing zijn voor de kinderverkrachters in Nederland en Vlaanderen. In onze gebieden staan een aantal dorpen nagenoeg leeg. Misschien een idee voor onze politici?

Image

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Oplossing voor pedofielen in de VS”

  1. Laten inslapen is goedkoper en veiliger,

  2. Laat de vaders van de slachtoffertjes in de cel van de crapuleuze vuilaards, maar geef ze eerst oordoppen en een notenkraker, dat is immers een uitermate polyvalent werktuig dat recidive op efficiënte wijze drastisch voorkomen kan…..

  3. PoCo’s zullen zo’n adequate oplossing weer als “discriminatie”(sic) afschilderen omdat de “Rechten vd Crapuleuze Mens” politiek-correct primeren op de “Rechten vd (potentiële) Slachtoffer Mens” !

Trending

%d bloggers liken dit: