Brief van een 65-plusser

65plusTerwijl de traditionele media hun best doen om alle ergernis over de multiculturele chaos weg te moffelen of te bedekken onder een laagje politiek´correcte vergoelijking, circuleert er veel waarheid via emails en het internet.  Dit briefje bereikte onze mailbox en is blijkbaar afkomstig van een 65-plusser die het een beetje ‘beu’ is.  Geniet mee van zijn wijze woorden…

‘Hallo
Ik ben 65 plusser !
Ik heb hard gewerkt sinds mijn 14de. 

Ik deed 40 –  en soms tot 60 u per week en dat ongeveer 45  jaar lang.
Ik verdiende redelijk geld, maar had mijn baan of mijn salaris niet geërfd en ik werkte om dààr te komen waar ik vandaag ben.
Als je de economie bekijkt, lijkt het nu geen goed moment te zijn,gepensioneerde te worden. Maar ik heb geen keuze,ik ben gepensioneerde.
Ik ben het beu, om te horen, dat ik “mijn rijkdom moet verdelen” onder mensen die mijn vorm van werk-ethiek niet kennen.
Ik ben het beu om te horen, dat de regering het geld dat ik verdiend heb, van mij wil afpakken – desnoods met geweld ??- en het aan mensen te geven, die te lui zijn zelf geld te verdienen, of die zogezegd vluchteling zijn, Ik ben het beu te horen dat ik mijn zuur verdiende centjes moet afstaan aan de 5 of meer  kindjes van Ronaldo, Ivanojev, Rachied en Mohamed die bij hun moeder in het thuisland leven en die hier 900€ werkloze steun of O.C.M.W. opstrijken.
Ik ben het beu , dat men mij vertelt, dat ik mijn levensstandaard moet verlagen om zodoende de verwarming van de planeet tegen te gaan terwijl de US het vertikt om de Kioto-overeenkomst te tekenen en China meer CO² uitstoot per inwoner , dan heel mijn straat.
Ik ben het beu, verteld te krijgen, dat drugverslaafden zieken zijn en dat ik hen moet helpen, hen ondersteunen en ze medisch laten behandelen, en dat ik zou moeten betalen voor de schade, die zij bij zichzelf aanrichten.
Te velen onder ons, die geen verantwoording voor hun leven en acties nemen, ik ben dat werkelijk beu. 
Maar ik ben heel erg blij, dat ik 65 plusser ben …. want ….. nu hoef ik mij niet meer verantwoordelijk te voelen,voor wat anderen van deze wereld maken.
Ik heb echter wel te doen met de volgende generaties.
Deze kreet zal waarschijnlijk niet alom gepubliceerd worden, behalve als wij het zelf doen.
Dit is dus uw kans, om het verschil te maken.
Ik ben 65plusser en deed voluit mijn deel,nu ben ik moe.’

5 comments

 1. Beste 65-plusser,

  Ik deel uw frustratie. De politiek zal en kan hier echter niets aan verhelpen.

  De politiek is namelijk ondergeschikt aan de Staat, die zorgt voor het behoud van het mechanisme van ‘herverdeling’.

  De Staat steelt (via belastingen) geld van de ‘makers’, om het daarna te ‘herverdelen’ onder politieke vrienden en kiesvee. Iemand die dit mechanisme niet ondersteunt, kan per definitie geen politieker zijn.

  De politiek bepaalt enkel de machtsverhoudingen BINNEN die Staat. Ziet u? Als verkiezingen hieraan iets zouden kunnen verhelpen, dan waren ze al lang afgeschaft.

  Mensen zonder werk-ethiek zijn slechts het GEVOLG van het feit dat de Staat hen de mogelijkheid biedt om te zijn wat ze zijn. De multiculturele (KNIP) kunnen slechts overleven dank zij hun gastheer: de Staat.

  Maak u geen illusies: geen enkele politieke partij zal/kan hier iets aan veranderen,want de Staat en de politiekers zijn afhankelijk van diegenen die kado’s ontvangen. De Staat zal blijven roven en stelen om te kunnen overleven. Net zoals alle andere goedmenende werkers, loontrekkers én zelfstandigen, bent u uw hele actieve leven een fiscale slaaf.

  Enkel door het Staatsapparaat af te schaffen, en in eerste instantie haar inmenging in het economische en sociale leven te beperken, kan men zich bevrijden van deze slavernij.

  Leve de vrijheid.

 2. Ik beschouw het hier voor bekeken en verhuis binnen een paar jaren naar een exotisch land dat met ijzeren hand wordt geregeerd door twee dictator broers waar ge in het gelid moet lopen of ge vliegt in de gevangenis zonder al te veel poespas! Hier is het compleet naar de knoppen want ze hebben het veel te ver laten komen gedurende tientallen jaren en dit krijgen ze nooit meer in orde!

 3. Ik zie geen redenen waarom ouderen niet zouden stemmen op een partij die geloofwaardig is en bezorgt om de toekomst van de jeugd. Een ouder persoon is meestal iemand die zijn gedachtegoed trouw blijft, en niet zoals vele media-afhankelijken van de hak op de tak springen. Misschien was dit een les voor het VB, de afgelopen 5 jaar.

 4. Binnen een dik half jaar rij ik ook voorbij mijlpaal 65. Wij kunnen WEL electoraal onze verantwoordelijkheid BLIJVEN opnemen in mei 2014 om de billijke belangen van ons, door het Systeem immer en overal achteruitgestoken, Eigen Volk te laten behartigen door politici die NIET geïntoxiceerd zijn door het gauchistisch autochtonofoob discriminerend PoCo-virus

Comments are closed.