De politie in Rotterdam schiet in een apathische reflex als het om extreem linkse actievoerders gaat. Dat hebben de dienders twee weken geleden tijdens het No Border Circus meer dan eens ten toon gespreid. Ook toen de collega’s in het politiebureau voor uren geblokkeerd werden keken de agenten op de andere bureaus de andere kant op. Hier door konden hulp behoevende mensen te water en  in het havengebied niet meer geholpen worden.

Dat dit kwaadwillenden op slechte ideeën brengt bleek vorige week. Twee uitgeprocedeerde asielzoekers werden van de straat gehaald in de stad Ede en na drie dagen overgebracht naar een detentiecentrum in Rotterdam. 15 actievoerders besloten, waarschijnlijk gesteund met de gedachte dat alle politie laksheid in het werkprofiel hebben staan, het politiebureau in Ede te blokkeren met een sit in. De ingesloten agenten in de provincie waren waarschijnlijk niet op de hoogte van de vrijbrief die extreem linkse actievoerders hebben aangaande illegale acties. De politie ging meteen over tot actie en arresteerden 9 personen. Deze werden de volgende dag pas vrij gelaten.

Om de agenten in Rotterdam op weg te helpen, hierbij een foto hoe een arrestatie van een extreem links persoon in zijn werk gaat:

demo2_0

Voor een opfriscursus “De wet geld voor iedereen” kunt u zich vervoegen bij het politiebureau te Ede:

Breelaan 6

6711 ME Ede

openingstijden:

Maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Op zondag gesloten.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Politie te Rotterdam, even opletten!”

  1. Waarom slaan ze er niet op met de lange wapenstok om te demonstreren dat Wet & Orde baas zijn en NIET het crapuleus gauchistisch , anarchistisch gebroed ?

Trending

%d