Januari 2014 nadert met rasse schreden.  In die maand zullen de grenzen wegvallen tussen West- en Oost-Europa, wat inhoudt dat er vrij verkeer van personen mogelijk is tussen de lidstaten. Iets waar EU-kritische partijen en organisaties al een hele tijd voor waarschuwen.  Die datum zal de geschiedenis ingaan als de ommekeer in het denken over de Europese Unie.

Het zal onder meer inhouden dat honderdduizenden werkeloze Oost-Europeanen zich legaal en vrij mogen vestigen waar ze willen. Ze mogen legaal werken en ook meteen gebruik maken van de sociale voorzieningen. Als men dan bedenkt dat een minimum loon in West-Europa gemiddeld vier maal zo hoog is als in het oosten dan is het niet moeilijk te bedenken dat velen voor dat bedrag hier willen werken en het geld naar huis gaat. Het volgende pad is al door veel Oost-Europeanen uitgedacht: Zes maanden werken voor vier maal een normaal loon thuis. Dat is 24 maandlonen in het thuisland. Zoveel mogelijk sparen en dan na die maanden legaal een uitkering aanvragen van 1200,- en dat in het moederland incasseren. Dat betekent dat ze thuis na zes maanden binnen zijn voor de werkeloze jaren erna.

Bovenstaand scenario zal niet voor elke Oost- Europese economische immigrant gelden. Maar als u dit scenario op u in laat werken, hoeveel mensen in uw omgeving zouden niet voor een salaris vier maal zo hoog als nu naar het buitenland verhuizen, daar cashen en dan terug naar huis om op de bank te zitten met een dikke uitkering?

Dit scenario word dan ook al jaren voorspeld door EU-kritische burgers, politici en organisaties. Helaas vaak schimpend afgedaan door de partijen die dit mogelijk hebben gemaakt. Maar nu de datum nadert en kort daarna Europese verkiezingen gehouden worden, beginnen politici alvast het naderend onheil zelf te benoemen.

Minder dan vier maanden voor de grenzen wagenwijd worden open gegooid benoemt een kopstuk van de Nederlandse socialistische partij de PvdA de aankomende problemen in een opiniestuk. Iets waar je Lodewijk Asscher, de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in het huidige kabinet, de jaren daar voor nooit over gehoord hebt.

De uitspraak ” ‘Er zijn grenzen aan wat een samenleving kan verwerken, het absorptievermogen is niet onbegrensd. Om ongecontroleerde immigratie te voorkomen, is een restrictief migratiebeleid nodig, ook ten aanzien van toekomstige toetredingen tot de EU.’  zou zomaar van het Vlaams Belang, PVV of de N-VA vandaan kunnen komen. Maar nee, deze werd gebezigd door de socialistische minister Asscher. Het is bemoedigend dat de stellingname van de EU-kritische beweging wordt overgenomen, het is spijtig dat dit gebeurt vlak voor de dijkdoorbraak. Vlak voordat  West-Europa overspoeld zal worden door economische immigranten uit midden- en oost Europa.

Op het Europees politiek vlak worden de krachten gebundeld. Vanuit de buitenparlementaire actiegroepen in Nederland en Vlaanderen is er geen tegengeluid. Het is vijf na twaalf.

Midden- en Oost-Europeanen staan klaar voor het vertrek naar het rijke westen.

train2

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

11 reacties op “Code Oranje afgegeven voor Oost Europese tsunami”

 1. jan

  ik kan ook niet begrijpen wat?? EU ik kan de meesten niet verstaan eenheid laat mij niet lachen ik kots van die Rutte morgen uit de EU beter !!!!!!!!

 2. Ja hoor wat een verhaal.Wij Nederlanders kunnen beter vertrekken naar turkije daar is alles beter geregeld.Als je daar netto 1700,- euro verdient dan heb je dat netto daar gaat niets meer van af.Zelfs ziekte kosten zitten er standaard bij in.Maar in dit poeplandje willen de directeuren en zelfs kabinet’s leden een flinke salaris.Want van 80.000 euro per jaar kan je niet rond komen.
  Laat maar komen die buitenlanders.Dan gaan er flinke klappen vallen en nog meer werkelozen.
  Maar daar doelde Rutte ook op want vele landen hebben een flinke zak geld gekregen van de EU behalve Nederland omdat die onder de grens zaten van de werkelozen.Goede instelling van die Rutte.Die vent spoort niet.

 3. Zouden de Oost Europeanen ook voor een lager loon hier gaan werken en zo de concurrentie vervalsen tussen werkmensen onderling (en de deur openzetten naar lager uurloon)?

 4. @Mirella,

  Maar in de Scandinavische landen mag je komen wonen als je werk hebt of als je een groot eigen vermogen hebt, geen werk is Bye, bye, zwaai, zwaai…

  Daar is het wel goed geregeld en ook dat is al meerdere keren aangegeven die linkse rakkers in Den Haag willen daar niet aan…………..

 5. UIT ZELFVERDEDIGING dienen we ons te verzetten tegen deze door de EU.S.S.R. geplande euthanasie op souvereiniteit voor inwoners van Nationale Staten. Waarom mogen wij niet beslissen wie in ONS land binnenkomt en wie niet ? Zijn wij dan masochistische lafaards dat wij onze eigen ondergang zo accepteren en dan nog zonder morren ? Hallo, loopt de wekker dan pas op 1 januari af ? ! Moeten we onze open voordeur, open portefeuille en vrouw ook xenofiel ter beschikking stellen volgens de EU.S.S.R. oekaze ?

 6. ach ja nog meer nederlandse werklozen die hun spullen kunnen verkopen om het hoofd boven water te kunnen houden …Bravooooooooooooo rutte ,samson en aanhang goed gedacht hoor mannen…NOT…………….

 7. fijn om te weten dan weten we zeker dat ons land nog verder naar de klote gaat en wij als echte nederlanders helemaal niets meer kunnen en hebben. Wanneer wordt iedereen eens wakker dit is niet meer normaal.

 8. Die grenzen waren beter opengegooid vòòr de mohamedaanse tsunami!

 9. Wat een onzin weer zeg! In de Scandinavische landen ligt het loon ook veel hoger dan in West Europa, en vertrekken er veel westerlingen naar Scandinavie? Nope, want we vinden familie vaker (gelukkig) belangrijker dan alle centen van de wereld!!!

 10. Mee eens. Ik zit in Engeland en het enige wat je hier hoort is Pools. De meren zijn leeg gevist. Zwanen gaan op de barbeque en zich aanpassen – vergeet het maar. De roemenen zijn uiteraard nog veel erger met hun criminele inslag. De EU mag wat mij betreft opgeheven worden en liever vandaag dan morgen.

  1. Gelukkig hebben we de mohamedanen om de normen en waarden hoog te houden, toch?

Trending

%d