Moslimbroeder-terroristen vallen kerken aan, leger kondigt verder verzet aan

egypt-helicopterflagegyptDe terroristen van de Moslimbroeders hebben gisteren een stevige klap gekregen van het Egyptische leger. De Moslimterroristen vielen het leger en de politie aan, waarbij tientallen soldaten en politie-agenten vermoord werden, maar het leger beet van zich af en er bleven honderden moslimextremisten dood achter in de straten.  Verlies van mensenlevens is te betreuren, maar een staat die bedreigd wordt door de barbarij van Moslimterroristen mag en moet zich verdedigen.  De Moslimbroeders gaan intussen door met hun terreurcampagne, waarbij over het hele land nu al tientallen Koptisch-christelijke kerken werden platgebrand. Voor vandaag roepen de Moslimbroeders op tot een nieuwe golf van terreur na afloop van het islamitische vrijdaggebed. Het leger heeft aangekondigd dat het gewelddadige aanvallen op de ordediensten of overheidsgebouwen met geweld zal blijven beantwoorden. De oorlog voor de vrijheid tegen de Moslimbroeders gaat dus vandaag onverminderd voort en er kan verwacht worden dat er vandaag helaas opnieuw doden zullen vallen.

Het is onbegrijpelijk dat het Westen, net als Turkije, streng is voor de Egyptische regering, die de seculiere staat verdedigt tegen barbaarse islamisten. Zoals de pogroms tegen de Kopten aantonen zullen de Moslimbroeders, als ze winnen, een etnische zuivering doorvoeren die de 10% Kopten in Egypte, dat zijn 8 miljoen mensen, op de vlucht zullen jagen… richting Europa. Het is dus van het grootste belang dat het Egyptische leger wint en de Moslimbroeders verslaat.  Het Westen zou integendeel streng moeten zijn voor de Moslimbroeders en al haar vertakkingen naar Europa (moskees, imams, verenigingen, geldstichtingen, bankrekeningen, bestuursleden, etc. ) hard moeten aanpakken.

17 comments

 1. Wie van ons heeft er al eens met een loodjes geweer op een tank geschoten ??
  Indien ervaring,wat waren de resultaten.
  Dank bij voorbaat voor U reactie

  Marc

  1. Er zijn in de gevechten 40 soldaten en politie-agenten vermoord. Hoe doe je dat met een loodjesgeweer?

   1. Egypte heeft één van de best uitgeruste legers in de regio.
    Daar moet je toch geen hoger studies voor hebben gedaan om te beseffen dat dit een ongelijke strijd is

    Misschien met een aardappel schiller

    gr

    Marc

    1. De strijd tussen moslimbarbarij en beschaving in Egypte zal lang en hard zijn, en net zoals er vandaag tientallen politie-agneten vermoord zijn zullen er helaas nog vele volgen. Moslimextremisten vechten met alle barbaarse middelen die ze in handen krijgen.

   2. En dit terwijl de politiemensen kogelwerende vesten dragen. Op enkele Youtube-filmpjes is het duidelijk dat enkele burgers, al dan niet Egyptenaren, semi-automatische geweren bij zich droegen. De vraag om gewapende hulp van hamas en Al qaida door de moslimbroeders heeft m.i. geleid tot het groot aantal slachtoffers.

    1. Ondertussen is bewezen dat het ingehuurde waren van het regime zelf

     gr

     Marc

 2. Ik denk dat ik …
  Maar waren deze mensen naar Europees democratische normen niet verkozen

  gr

  1. Dat is zo, omdat de fanatici in Egypte (en trouwens ook bij ons) geen ‘kleine minderheid’ vormen, maar zowat de helft van de bevolking. Morsi heeft na zijn verkiezing dictatoriaal de macht gegrepen door de legertop te ontslaan en zichzelf boven de grondwet te stellen. Daarna heeft het leger de tiran afgezet, en een islamistische dictatuur voorkomen.

   1. Wist U of wist U niet dat 70% van de economie van Egypte in handen is van het leger en buitenlandse investeerders.
    Misschien heeft het daar ook iets met te maken?

    gr

    Marc

    1. Kompleet naast de kwestie. Tenzij u bedoelt dat het leger en die buitenlandse investeerders niet bereid zijn hun vrijheid, maar ook hun economie te laten vernietigen door moslimextremisten. Overigens laat het toerisme, één van de belangrijkste inkomstenbronnen van het land, het uiteraard al helemaal afweten. De Moslimextremisten hebben zo hun eigen volk al beroofd van een enorme inkomstenbron. Ik vraag me ook af aan welk percentage we zouden komen, als we zouden uitrekenen hoeveel economische activiteit in België gelinkt is aan personen die banden hebben met één van de drie traditionele maffiapartijen en hun bonden en ziekenfondsen. Volgens mij komen we in België aan een hoger percentage…

  2. Diegenen die nu het hardst roepen dat Morsi en de Moslimbroeders democratisch verkozen zijn, zijn diegenen die destijds het hardst voor een cordon sanitaire rond het Vlaams Blok waren en nu nog zijn rond het Vlaams Belang.

  3. Diegenen die nu het hardst roepen dat Morsi en de Moslimbroeders democratisch verkozen zijn, zijn diegenen die destijds het hardst voor een cordon sanitaire rond het Vlaams Blok waren en nu nog zijn rond het Vlaams Belang. Zolang het maar in hun multicultikraam past zekers??

   1. Beste Nick

    Zou U mij via onderbouwde argumentatie wat meer duidelijkheid kunnen brengen ik zie namelijk het verband niet.

    groet

    Marc

    1. @Marc,

     U weet veel van Egypte, bijna alles ..maar hebt u het in Vlaanderen niet gevolgd ?
     Democratie in Egypte is 100% democratie, en ik volg u ….maar in vlaanderen is dat niet zo ? VB 25% .. en verboden .. Kan u nu echt de link niet leggen ?

     1. Democratie (of een onderdeel er van)betekent dat wie de meeste stemmen behaalt wint.
      In een twee partijen systeem is dit uiteraard vrij eenvoudig.
      Dit is bij ons echter niet het geval en tot nader order heeft het VB nooit de volstrekte meerderheid behaald.
      Maw er hebben 75% van de kiezers niet voor deze partij gestemd.

      Langst de andere kant en los van wat ik hierboven heb geschreven ben ik nooit een voorstander geweest van het cordon

      gr

      Marc

 3. Verbaast dergelijke Christofobie u ? Bij ons doen PoCo’s toch ook of hun PoCo-neus bloedt bij gevallen van Christofobie, in schril contrast met PoCo’s reacties bij Antisemietisme of Islamofobie. Indien u naar de webstek van het C.G.K.R. surft en onder ZOEKEN “Christofobie” invult vindt u GEEN ENKELE referentie ! In schril contrast daarmee staat wanneer u bedolven wordt onder een tsunami van referenties wanneer onder ZOEKEN “Antisemietisme” of “Islamofobie” invult ! Kennelijk is dicriminerende TWEEZAKKERIJ ter zake troef bij het C.G.K.R. ! Nochtans wordt regelmatig in VRT-programma’s de draak gestoken met iconen uit het Christelijk geloof maar NOOIT met die uit Joodse of Mohamedaanse religies !!!!!!!!!!

Comments are closed.