Moslimbroeder-terroristen maken politie-agenten af, branden 26 kerken plat

egypte obamaIn Egypte hebben leger en politie, na de afzetting van dictator Morsi van de islamistische Moslimbroeders, nu ook een einde gemaakt aan de haatkampen van zijn aanhangers in de straten van Caïro. Op beelden is te zien hoe de fundamentalisten een gepantserde wagen van de politie van een brug gooien. De wagen wordt vervolgens bestormd door de fundamentalisten onder het roepen van ‘Allah Akbar’, en de ongetwijfeld zwaargewonde agenten in het wrak worden gestenigd. Over hun lot moeten we ons dus geen illusies maken.

Op andere beelden is te zien hoe de Moslimbroeders in het hele land christelijke kerken platbranden en bestormen (nu al 26).  Laat er geen twijfel over bestaan: in Egypte zijn leger, politie, vrijheidslievende Egyptenaren en Koptische christenen in een strijd op leven en dood gewikkeld met de achterlijke, gevaarlijke Moslimbroeders.  Moge de beste winnen!

10 comments

 1. Moslims voelen zich ALTIJD slachtoffer. No matter what happens. gewoon een muur ombouwen en ze het laten uitvechten.

 2. @ D 15 augustus 2013 • 13:38

  Je kwaaakt “ik ben geïnteresseerd in feiten”, wel de feiten zijn overduidelijk te zien op bijgevoegd filmpje (link aanklikken).
  Kijken naar dit filmpje en dan begrijp je dat die politiemensen ten dode opgeschreven zijn het moment dat ze tegen het bestelwagentje aanrijden.
  Blijkbaar snap je niet veel van conflicten die het buurtniveau (genre te hoge haag of overhangende takken) overstijgen want de (ik citeer): “het zal wel zo zijn gegaan want het zijn de slechten”, de “slechten” zijn ze inderdaad om uw woorden te gebruiken.
  De “slechten” zijn de moslimbroeders, heel gevaarlijke beweging waar onder andere al qaeda uit ontstaan is…dus hen de “slechten” heten is zelfs een understatement, ook niet vergeten dat oud president moebarak het gevaar van de moslimbroeders goed inschatte en ze verboden was in egypte.
  Dat je de postings op deze webstek niet vertrouwt zegt meer dan je wil laten blijken, mij niet gelaten maar (ik zal het vriendelijk omschrijven anders wordt mijn reactie niet geplaatst) volgens mij hoort u hier niet en zou u beter verderdoen zoals altijd, dus kijken naar de openbare KRomroep BRT of de talloze pretzenders die eenzijdige gefilterde berichtgeving geven of kranten die ook uitstekend sturen wat er mag verschijnen (of net NIET) ipv te komen storen/ mollenwerk en muggenzifterij te uiten.

 3. Beste D., vermoedelijk is er een politieagent in een zatte bui van het viaduct gereden om te testen of de airbags nog werkten. Hierbij zijn de vredelievende omstaanders onmiddellijk begonnen om met behulp van stenen een berg te vormen zodat de politiewagen terug het viaduct zou kunnen oprijden. Dat ze hierbij luidkeels de hulp inroepen van hun oppermachtige duidt er eveneens op dat ze uiterst behulpzaam zijn. De andere filmpjes zijn duidelijk gemanipuleerde beelden, die met behulp van subsidies van de Vlaamse regering, door rechts actueel in elkaar werd gestoken. De brand in de kerk was eigenlijk een brand van een moskee, die om religieuze redenen door een 500-tal Koptische agitatoren in brand werd gestoken (onafhankelijke berichtgeving Vrancx), het andere filmpje ging over de openbare verkoop van een leegstaande pand waar er veel kooplustigen waren.

  1. Jean Marie, kan allemaal goed zijn, maar ik ben geïnteresseerd in feiten, niet in “het zal wel zo zijn gegaan want het zijn de slechten” of slap sarcasme dat aantoont dat er geen snars is begrepen van mijn bericht.. Zeker vanuit een beweging die linkse en/of Politiek Correcte media continu van oneerlijkheid, zelfcensuur en suggestiviteit beschuldigt zou dat soort dingen niet mogen gebeuren. Denk eraan dat links en PC zich dit soort onzin om één of andere reden wel kunnen permitteren, maar een site als RA hier genadeloos op afgerekend wordt. Je schiet enkel jezelf in je voet.

  2. Juist maar waarom zijn al die begeleidende reclamekreten voor de “Allah Snackbar !” te horen op het videoke , kan iemand me dat verklaren ? Ik heb dat videoke nu al verschillende malen afgedraaid en de begeleidende reclamekreten verbazen me telkens weer. Wie “Allah Snackbar” invult op Google krijgt enkele youtube filmkens, afbeeldingen, en ettelijke artikels ; het fenomeen is kennelijk wijd gekend en verspreid !
   Probeer het ook eens ; het zal uw gastronomische-religieuze kennis ongetwijfeld flink opvrolijken ! Spijtig dat wij Christenen niet over dergelijk gastronomisch-religieus alternatief beschikken. Ik weet dat het niet schoon is maar ik ben op dat vlak jaloers op de Mohamedanen ; hun religie is immers tevens maatschappijmodel , kennelijk tot in het culinaire toe.

 4. Het is het bekende verhaal van moslimfundamentalisten: geweld gebruiken, en vervolgens klagen dat je slachtoffer bent van het tegengeweld.

 5. De PoCo-omerta over al die Mohamedaanse “fratsen”(sic) tegenover Dhimmi zal weer in onze PoCo pers weggecensureerd worden om “geen bevolkingssegmenten tegen elkaar op te zetten”(sic) DAT is het PoCo-censuur excuus !

 6. “Op beelden is te zien hoe de fundamentalisten een gepantserde wagen van de politie van een brug gooien.”
  Fout, op de beelden valt te zien dat een gepantserde wagen uit de lucht (en vermoedelijk van een brug) dondert. Hoe dat ie daar terecht is gekomen kan ik niet afleiden uit het filmpje. De kracht van sterke berichtgeving is objectiviteit. RA dient niet mee te gaan in hetgeen ze andere media van beschuldigen.

Comments are closed.