Saïd steelt iPhone, slachtoffer moet nu vrezen voor Privacycommissie…

Drog SaidGisteren schreven we al over de Arabische lieverdjes die iPhones stelen en vervolgens nietsvermoedend hun foto’s via iCloud doen belanden bij de rechtmatige – bij toeval blanke – eigenaars.

We kunnen daar eens mee lachen, maar België zou België niet zijn moest nu de rechtmatige iPhone-eigenaar niet op de vingers getikt worden vanwege het “schenden van de privacy” van de dief, door hem via internet aan de “schandpaal te nagelen”. U leest het goed!

De bal ging aan het rollen toen op Twitter zelfhatende progressivo’s vonden dat het niet kon dat Hamid (Duitsland) en Saïd publiekelijk worden belachelijk gemaakt. Dat de iPhones werden gestolen, daar liggen deze wereldverbeteraars duidelijk niet wakker van. De kans dat het Gentse slachtoffer vervolgd gaat worden is klein, bevestigt Eva Wiertz, de woordvoerster van de Privacycommissie, maar het is zeer triest dat bij links Vlaanderen de bescherming van de dieven prioritair is ten overstaan van de diefstal zelf.

Moest de dief een Hitler-verheerlijkende neonazi-skinhead geweest zijn, zijn foto zou in het groot op de voorpagina van De Morgen en de Humo staan. Maar nu is er geen vuiltje aan de lucht. Een faits divers.

Als het om opsporen van bandieten gaat, doen we graag mee. Dat de iPhone door hem gestolen werd is niet bewezen, desondanks heeft deze knaap hem wel (goedkoop) aangekocht van een bevriende boef. Veel plezier met de zoektocht naar Drog Saïd: klik hier voor ‘s mans facebookprofiel.

4 comments

  1. Mag dat van de Koran? Stelen? Sharia4belgium kom er maar in en begin met je eigen volk.

  2. Een gulden raad aan iedereen die een I Phone of GSM of laptop koopt : SERIE _NUMMER NTEREN _ GARANTIE BIJHOUDEN THUIS !!! Als deze worden gestolen … Kan je deze VOLLEDIG LATEN BLOKKEREN VIA HET SERIENUMMER !!! Idem CHIPP nummer blokkeren via provider !!!

  3. En waarschijnlijk ook voor gauchistische advokaatjes van één of andere “Linkse Liga vd Rechten vd Rovende Mens” eveneens waarschijnlijk ?????

Comments are closed.