Moskou houdt grote kuis onder de vreemdelingen

illegalen rusland“Criminaliteit: harde aanpak!” Dat is wat ze moeten gedacht hebben in Moskou enkele weken geleden toen ze startten met het systematisch arresteren van illegale migranten. 1500 werden reeds achter slot en grendel gezet en een aantal werden al de grens overgezet.

Op straat, in de metro’s, op de markten en in bedenkelijke lage-loonfabriekjes worden vreemdelingen bij bosjes gecontroleerd. Zijn ze niet in het bezit van de nodige documenten, dan worden ze gearresteerd. Een groot deel van de arrestanten (586) wordt vastgezet in tentenkampen in Moskou. Vele onder hen zijn Vietnamezen. Onder de illegalen ook Syriërs, Egyptenaren, Afghanen en mensen uit enkele voormalige Sovjetlanden.

Met deze aanpak tracht de burgemeester van Moskou de criminaliteit in te dijken. Die zou voor zeker de helft gepleegd worden door migranten. Uiteraard staan de mensenrechtenorganisaties op hun achterste poten. “Deze willekeurige arrestaties gebaseerd op louter huidskleur moeten stoppen! Ook de kampen waar de gearresteerden verblijven zijn inhumaan en moeten gesloten worden.”

Voor links is het immer hetzelfde liedje: liever criminaliteit dan een degelijk beleid. Rusland laat tenminste niet over zich heen lopen en daar kunnen de andere Europese landen beter een voorbeeld aan nemen.

5 comments

  1. Waarom worden vreemdelingen die het “misdrijf” illegaal verblijf plegen, waarop het Strafwetboek 3 maanden celstraf zet vaak BELOOND met een amnestie “regularisatie”(sic) ?
    Dat is toch een flagrante xenofiele “discriminatie op basis van (nationale) afkomst” ! Inderdaad want een “Belg” die om het even welk misdrijf pleegt en daarbij gevat wordt, wordt hiervoor nooit beloond maar terecht WEL gesanctioneerd. Pure en onversneden xenofilie en PoCo-TWEEZAKKERIJ vanwege het tricolore PoCo-Systeem dat we in mei volgend jaar electoraal zullen verzuipen : BELGIE BARST !

    1. Noem die PoCo-tweezakkerij maar gerust bij naam ; “DISCRIMINATIE op basis van (nationale) afkomst”, want dat IS het objectief-correct gezien, dus zonder politiek-correcte blinddoek om…..

  2. Rusland laat zich niet gauw de les spellen door derden,maar durft zelf initiatief te nemen
    mijn gelukwensen,wij in ons land – zolang dat links gespuis het voor het zeggen heeft – kunnen daar maar van dromen.

Comments are closed.