Hij, Andrei Grigoriev , heeft spijt…

276082446

De moordenaar van Aurore Ruyffelaere bekende de moord en betuigt uitvoerig zijn spijt, aldus zijn advocate, Katrien Van Der Straeten. Ze huilt tranen met tuiten…

Lieve jongen, stoute meid

De goede jongen, met een blanco strafregister die alleen maar wat illegaal in het land was en dus vanzelfsprekend werd geregulariseerd… Hij werd dus lastiggevallen door een dronken Aurore, iets wat ook mogelijk is gezien ze samen naast elkaar in zijn auto zitten, aldus de videobeelden van de parking. Omdat ze lastig was, heeft hij haar dan maar, boos zijnde, de keel gesnoerd en daar ze niet meer ademde heeft hij haar in zijn autokoffer gelegd. Dat hij daags voordien een meisje aanrandde – hij bekende dit ook – heeft dus niet met deze moord te maken? Vraag het de wenende advocate die hem met hart en ziel verdedigt.

Hoe geraakte hij echter aan haar pincode van haar bankkaart waar hij onder meer mee tankte? Heeft hij haar misschien, profiterend van haar dronkenschap, weten die code te ontfutselen, al flikflooiend en haar lieve woordjes toefluisterend? Heeft hij van haar een klap gekregen – als het al waar is – omdat hij te handtastelijk werd en ze dat niet zomaar kon dulden, al dan niet dronken zijnde?

Hij, Andrei Grigoriev zal haar maar een slet gevonden hebben. Dronken, mee in zijn auto stappen, flirten, bankkaartcode geven… Het was dus voor hem maar normaal dat ze op verdere avances inging. Zij zou hem plezieren en niet alleen met haar geld. Dat plezier van het lichaam heeft hij immers ook willen eisen van het aangerande maar gevluchte meisje, daags voordien. Dankzij haar is deze moordenaar en dief – het is minstens een roofmoord maar o ja, hij heeft spijt… – zo vlug ontmaskerd geworden. Helaas, ze zal nog jaren met het trauma leven van de aanranding én de moord, want beseffend dat ze aan het ergste ontsnapt is. Leef er maar mee. Ach ja, mijnheer heeft spijt, het trauma zal bij de jonge overlevende wel overgaan ook zeker? Met haar weent zijn advocate in geen geval.

Tadzjiek en geen ‘Rus’

Weet je nog, dat men de schurk van de MP3-moord een Pool noemde terwijl het in waarheid een Turkmeense nomade was (géén Rom, neen, ook dat niet)? Zoals die moordenaar Pool was, zo is Grigoriev Rus. Er is nog een overeenkomst: zowel de ‘Pool’ als de ‘Rus’ zijn moslim. Hun daden tegenover (mogelijke) christenen of zoals in het geval van Aurore een dochter van een Open-VLD man en vrijmetselaar, zijn niet strafbaar volgens dat geloof als die daden tegen niet-moslims zijn gepleegd. Het is goed om weten dat Tadzjiekistan meer en meer bedreigd wordt door de islam. Er werden zelfs maatregelen genomen door de regering van de republiek om de zeer snel stijgende invloed van de islam af te remmen. Misschien was die goeierd, die schat, die engel – als we advocate Van Der Straeten mogen geloven – in zijn vorig Tadzjiekistaans leven een actief moslimfundamentalist? Vluchtte hij daarom naar het land van melk en honing waar radicale moslims alle vrijheden genieten en met duizenden worden geregulariseerd? Over zijn moslim zijn wordt gezwegen in de regimepers, ook over zijn ware identiteit. Men maakt alweer Rusland zwart zoals men Polen zwart maakte ten tijde van de MP3-moord of zoals men Servië zwart maakt door Kosovaars-Albanese gangsters (zie bvb. Bajram Bajrami) steevast Serviërs te noemen (tiens, dan telt de erkende onafhankelijkheid van maffiastaat Kosovo niet?).

En Aurore?

Zij was de dochter van een (gescheiden) Open-VLD koppel waarvan beide ouders zeer veel politieke invloed hebben. Het is niet zomaar dat de halve Vlaamse Regering en Open-VLD top ter plaatse waren en dat wie de zaal binnen wilde gaan, zich moest legitimeren. Zij was een kind van het systeem, van een politieke strekking tegen Vlaanderen, voor belgië, tegen het bloeddorstige nationalisme, voor de heilige multicultuur, tegen de ‘conservatieve bekrompen katholieke kerk van paus en kardinaal’ en voor die o zo mooie Europese zachtmoedige open, vrije, vredelievende islam.

Haar dood op dergelijke wijze is en blijft een verschrikking. Het is wel onvoorstelbaar dat die politieke strekking erin slaagt om de waarheid geweld aan te doen. Ze vermoorden Aurore zo een tweede keer maar ja, wat kan je verwachten van de heftigste supporters van abortus en euthanasie? Hebben ze wel spijt?

foto: moskee in Dushanbe -Tadzjikistan © Wikimedia

9 comments

  1. Heeft hij het al sinds een tiental jaren in de mode zijnde mantra ; “zich-voor-alles-en-nog-wat- manisch-excuseren” gekweeld om vermindering of schrapping der sanctie te bekomen ? Neen ? Dom van hem wat excuses aanbieden of krijsen van terechte of onterechte beschuldigingen zoals “vuile nazi-fascist, racist, discrimineerder, antisemiet, islamofoob, carnivoor etc..” is een winnend lot kopen in de Gerechtelijke PoCo-Tombola . Een lotje “autochtonofoob” of “christifoob” levert echter niks op, nog geen troostprijs uit de PoCo-tweezakkerij tombola trommel. Wie over de “juiste” partijkaart beschikt krijgt naar verluidt bovendien sosenrode of gifgroene tombola lotjes tegen vriendjespolitiek prijs-korting , u met samenzweerderige glimlach aangeboden door in grappige ambtskledij-ornaat gekostumeerd personeel om het op plechtige wijze serieus te doen LIJKEN !

  2. Ik vraag me serieus af waar jullie jullie bronnen vandaan halen? Deze site is een opstokerij, veralgemenerij van ‘k zal u gaan hebben. Kan niet geloven dat er hier mensen in trappen. Ik betreur het ergens in een land te leven waar er mensen zijn die zo denken.

  3. Ons land wordt dagelijks misbruikt door (KNIP), dit voorval haalt de media enkel omdat het de dochter van… was.

    1. Dat verklaart tevens waarom dat de dader zo rap gevat werd zeker ?

  4. Of hoe en drama in dit onland kan verworden tot een verdraaiing van de feiten door de regime pers in opdracht van die andere maffiosi kliek de Loge ? Men zal het nooit weten,zou er zoveel poeha gemaakt zijn moest het een arbeiders kind geweest zijn ? ik ben zeker van niet,de advocate zal wel vet betaald worden van belasting geld ,het plebs moet dat maar slikken ,de bepampering van het kwaad zal ons zuur opbreken ,en wel zeer in het kort.

    1. Meer bepaald binnen 9 maanden, dan gaat de baby Vlaanderen Vrijstaat geboren worden in het stemhokje want het wereldrecord regeringsonderhandelingen zal nogmaals gebroken worden en tot tricolore pasteliing leiden ! BELGIE BARST !

Comments are closed.