Slechts zeven jaar cel voor criminele homo-hatende moslims

homoislam“Zeven jaar cel voor overvallen op homo’s.” Deze krantenkop lezen we bij verschillende nieuwswebsteks. Dit is nog geen jaar per overval. De daders Mohamed en Bilal, twee moslims, komen er met andere woorden vlotjes vanaf.

Opmerkelijk is het stilzwijgen van het CGKR en de progressieve verdedigers van de holebi-beweging. Want is hier geen sprake van discriminatie op basis van gender? Is het niet zo dat deze moslims specifiek homo’s uitkozen? Toch heeft dat blijkbaar geen rol gespeeld bij de veroordeling.

Tezelfdertijd roept Groen dat het ook een boycot wil van de Olympische winterspelen in Rusland vanwege het zogezegde Russische anti-homobeleid. Hallo Groen? Beetje selectief in jullie verontwaardiging? Geen enkele commentaar op deze homo-hatende moslims, of de islam in het algemeen die het niet zo heeft voor de homo-beweging?

Voor ons speelt het geen rol of de daders moslims zijn of de slachtoffers homo’s. Een criminele daad is in alle opzichten dezelfde daad, wat ook de achtergrond van de daders/slachtoffers moge wezen. Maar deze redenering geldt zeker niet andersom. Wanneer een blanke met rechtse sympathieën in een gevecht verwikkeld geraakt met een vreemdeling, is er steevast sprake van racisme en is vanzelfsprekend de blanke begonnen. En dat weegt door bij de ‘recht’spraak, dat staat!

In wat voor een gedegenereerd land leven wij in feite?

3 comments

  1. De linkse beweging en de voor 80%meegaande media zitten met zware problemen veroorzaakt door hun jarenlange desinformatie. In hun streven naar verheerlijking van hun gedachtegoed vervallen ze nu, door tegenstrijdige feiten, in een cognitieve dissonantie. In plaats van hun ongelijk te erkennen gaan ze hun communistische leider via een achterpoortje (anti homo-wet)
    aanvallen, hun socialistische hezb’allah, via de Syrische inmenging, afzweren. Hun idealistisch Noord Korea zal wellicht één dezer dagen wegens een milieuovertreding in hetzelfde straatje belanden. Steeds zal de lezer-kijker-kiezer de indruk hebben dat zij de juiste richting hebben gekozen tegen de rechtse beweging in. Dat ze hierbij gebruik moeten maken van hun eigen multicul-slachtoffer bewijst nogmaals het ontbreken van enig realiteitsbesef.

  2. Allez , weeral een HEEL politiek-correct vonnis van onze “recht”staat, heu SCHEEFstaat !

  3. In welk land ? In Twee-maten-en-twee-gewichten-land natuurlijk ! DAAROM krijgen zowel autochtonofoob racisme/discriminatie als christofobie kennelijk NOOIT jurisprudentie. DAAROM subsidieerde de Staat WEL een “Minderhedencentrum” (dat inmiddels por-forma van naam veranderde en gesubsidieerd blijft ) en GEEN “Meerderhedencentrum” ; politiek-correcte TWEEZAKKERIJ is troef ! ONTHOUDEN IN HET STEMHOK IN MEI 2014 !

Comments are closed.