World Leaders Meet For G8 Summit At Lough ErneRusland ligt de laatste tijd nogal onder vuur. Niet enkel Obama is ‘boos’ op Putin vanwege de zaak Snowden, ook zijn conservatief beleid omtrent bepaalde minderheden stoot het ‘morele Westen’ tegen de borst. Het toppunt is de oproep van Stephen Fry om de winterspelen in 2014 terug te trekken uit Sochi in Rusland en te laten plaatsvinden in Vancouver in Canada.

Omwille van de Russische wet aangaande ‘propaganda over niet-traditionele seksuele relaties’, waarmee Rusland het voortbestaan van de Russische bevolking wil beschermen, is het Westen nu kwaad. De wet werd echter goedgekeurd door de voltallige Doema, op één onthouding na. 434 stemmen voor, één onthouding; van een meerderheid gesproken! Maar het Westen heeft het niet voor meerderheden, wél voor minderheden. Want minderheden moeten per definitie beschermd worden tegen de boze grote meerderheid. Minderheden hebben met andere woorden steeds gelijk, zelfs als ze ongelijk hebben.

De Brit Fry wil nu de Olympische winterspelen uit Rusland weghalen. De vraag is echter of de holebi-beweging daar überhaupt zelf staat voor te springen? Homofiel en advocaat Nikolay Alekseev ziet het echter niet zitten: “Praktisch is het alvast onmogelijk, tenslotte zullen enkel de atleten hier slachtoffer van worden. Daarenboven lijkt het me beter om tijdens de spelen zelf te protesteren. Men kan gerust tijdens de verschillende persconferenties enig ongenoegen uiten over de Russische benadering van deze minderheid.”

Opmerkelijk is overigens de dubbele moraal die gehanteerd wordt. Deze wet wil voorkomen dat minderjarigen worden geïnformeerd over de holebi- en transgendergemeenschap. Een preventieve maatregel om jongeren een gezonde opvoeding en moraal mee te geven. Dat die niet strookt met de liberale perverse ideologieën, neemt Rusland er graag bij. Tijdens de spelen in China was het echter niet zo dat de Stephen Fry’s van deze wereld stonden te springen om de wel erg aparte benadering van de mensenrechten door China aan te klagen. Toen werd geen algehele boycot bepleit. Toch niet door deze liberale wereldverbeteraars. Een socialistisch land als China met een economisch liberale inslag ga je toch niet tegenwerken?

Laat ons eindigen met de wijze woorden van Arnold Schwarzenegger: “I think that gay marriage should be between a man and a woman.” En als hij het zegt, wat hebben wij daar dan nog aan toe te voegen?

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Boycot Olympische winterspelen: twee maten, twee gewichten!”

 1. De auteur heeft 100% gelijk
  Trouwens, de manier waarop de Tibetanen worden mishandeld is veel erger dan het verbod op homopropaganda in Rusland
  In Tibet gaat het over de totale vernietiging van een eeuwenoude cultuur en volk. Maar ja, China is een economische grootmacht en een belangrijke handelspartner, en dus komen de mensenrechten op de tweede plaats.
  In 2008, bij de Olympische spelen werd duidelijk hoezeer de westerse landen plat op de buik gaan voor de chinese machthebbers. Zum kotsen!

 2. Dergelijke TWEEZAKKERIJ attitude is toch symptomatisch voor ons PoCo wanbeleid, waaronder wij , tot aan de volgende dijkbreuk verkiezingen in mei volgen jaar, voorlopig nog gebukt gaan. Ditzelfde discriminerende wanbeleid verklaart tevens waarom autochtonofoob racisme/discriminatie en christofobie kennelijk nooit jurisprudentie lijken te mogen krijgen van het discriminerend PoCo-Systeem !

 3. Putin en de Russische wet beschermen tenminste hun eigen bevolking, in ons land heb je die vervloekte multicul die door onze strot wordt geduwd .

  1. Inderdaad hier geldt het PoCo-adagium der zich democratisch wanenden van het cordon DISCRIMINATOIR ; “andermans’ volk eerst, Eigen Volk kan verrekken” Onthouden in het stemhokje binnen 9 maanden ! Was het al maar zover zodat we eindelijk nog eens zullen kunnen electoraal terugstampen , dermate dat de gensters er af vliegen !

Trending

%d bloggers liken dit: