Suikerfeest met lofbetuigingen aan strijders/moordenaars in Syrië

Vandaag is het suikerfeest en dat zal u geweten hebben. De gelukwensen die de moslims worden toegeworpen vliegen ons om de oren. Zelfs de stad Antwerpen twitterde een ‘gelukkig suikerfeest’ deze ochtend. Een feest zal het waarschijnlijk wel zijn, maar sommigen denken bij dit feest aan hun ‘broeders’ in verre landen waar zij oorlogje spelen.

Ene Abou Moussa postte een foto op zijn facebookprofiel van een doos met wel heel bijzondere gebakjes. Hij postte er ook een tekstje bij (de taalfouten hebben we laten staan).

abous koekjes

“Aan onze helden in Syrie.

Jullie zijn tijdens iedere viering en verdriet in onze harten. Onze eerst ‘ied die wij zonder jullie vieren en jullie zonder ons. Jullie hebben zeker beter vrienden nu op dit moment, wij niet. Wij missen jullie en verlangen naar jullie gezelschap. Onze salam vol met liefde en 3utoer aan de helden van Syrie, aan de vrije mannen die alles hebben gelaten om full-time in dienst te staan voor de dien.

Moge Allah jullie accepteren als mujahidien en als martelaren. Vergeet Mohammed Bouyerie niet in jullie dua en ook de andere asraa.

De salam uit de lage landen van al jullie broeders.”

We nodigen iedereen overigens uit om de man zijn profiel op facebook eens te bezoeken. (klik hier) De foto’s en commentaren erbij tonen een duidelijk beeld van de zogeheten ‘Europese islam’.

6 comments

  1. Als protest tegen het Suikerfeest heb ik die dag ettelijk zure citrique snoepjes, van die ouderwets lekkere “smoelentrekkers” dus, verslonden. Mijn tong en gehemelte pikt er nog van, maar..”het was voor de Goede Zaak !

  2. Impliceert het Suikerfeest geen discriminatie tegenover diabetici ? Waarom dan ook geen Aspartaamfeest of een Sacharinefeest. Hopelijk proppen die gelovigen zich massaal vol met suikergoed, propvol en continu. Het is hun van harte gegund en een goede gezondheid met een gezond gebit evenzeer…..

  3. men mag het bloederige offer van de geslachte dieren niet vergeten, vervloekt zijn zij de
    dierenbeulen.

  4. Hoort die man niet vervolgd te worden wegens, direct of indirect, aanzetten tot en ophemelen van haat, geweld en onverdraagzaamheid?

  5. De islam is dus duidelijk niet de religie van de vrede, maar dat bewijs is de laatste 20 jaar al geleverd.

Comments are closed.