wakeGisteren werd Aurore Ruyffelaere begraven. Net zoals Rechts Actueel veroordeelt Voorpost met klem het gruwelijke lot dat haar getroffen heeft. Voorpost ziet echter naast Aurore nog een rits aan slachtoffers van de multicultuur en roept daarom op tot een stille wake volgende week woensdag in Gent, de stad waar Aurore het laats in leven was.

Het overlijden van Aurore is immers lang geen alleenstaand geval. Hoe meer vreemdelingen naar ons land afzakken vanwege het al te lakse justitiebeleid, hoe meer Aurore’s we gaan kennen. Wat deze specifieke zaak des te pijnlijker maakt is het feit dat Aurore uit een links-blauw nest komt. Haar ouders zouden prominente leden zijn van de Open-Vld en dus van de partij die onder andere met de snel-Belgwetten en de massaregularisaties onder Verhofstadt zélf verantwoordelijk zijn voor datgene wat Aurore nu is kunnen overkomen.

Of moeten we weer geloven dat het hier om een geïsoleerd geval gaat? Een enkeling die zonder enig verband met immigratie tot deze daad is overgegaan? Gewoon, omdat hij dat zo wilde. Wij geloven echter niet meer in sprookjes. Genoeg is genoeg.

Stille Wake 14 augustus 2013

 Klik hier om de foto in zijn origineel formaat weer te geven. Stille wake ter nagedachtenis aan de slachtoffers van het immigratiebeleid.

Enkel Leeuwenvlaggen, Oranje-Blanje-Bleu en zwarte vlaggen zijn toegelaten!
Toespraak door o.m. voorzitter Johan Vanslambrouck.
Plein van samenkomst:
Broederlijk Weversplein 1
9000 Gent
Aanvang 20u00

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

8 reacties op “Stille Wake voor de dodelijke slachtoffers van de multicultuur”

 1. Zou de Intermultiflauwekulturaliteit al enige “verrijking”(sic) hebben gebracht tenzij dan wel aan het zonder het kaf-van-het-koren gescheiden, massaal met de OCMW-turbo aangezogen import-volk ? Waar dan, op de diepste zeebodem rondom de Filipijnen , op Antartica, in de Gobi woestijn , op de Himalaya toppen ? Heeft er iemand zo kolossaal veel geografische kennis dat hij/zij daar een sluitend antwoord op weet ? ALLERhoogste tijd om objectief-correct “een kat een kat te noemen” zonder politiek-correcte scrupules, onder andere in het stemhokje volgend jaar in mei ! Er ZAL massaal op geantwoord worden door de EigenVolkse kiezer, tot spijt van elke PoCo die het benijdt dat dit hier een democratie is en geen xenofiele, gauchistische sossenrode en gifGROENe rotdictatuur !

 2. Amai, dat mensen zo laag kunnen vallen en zo een verschrikkelijke gebeurtenis aangrijpen om politieke en racistisch getinte propaganda te verspreiden… Jullie zouden jullie moeten schamen!!

  1. Tiens, ben je ook zo kritisch voor de heersende linkse kliek ?
   Toen de geestesgestoorde Hans Van Temmsche toesloeg hebben we maandenlang een nooit geziene hetze gezien, waar jij toen hoogst waarschijnlijk aan mee deed.

  2. John Dier, doe de politiek-correcte paardebril van uw ogen zodat ge objectief-correct kunt zien wat de ijselijke gevolgen zijn van al dat autochtonofobe, xenofiele Multikultiprulti propaganda gedoe voor de inheemse bevolking , die kennelijk ALLLES dient te accepteren uit…..”VERDRAAGZAAMHEID” (sic) ! De verschrikkelijke gevolgen van die laffe laksheid zijn dagdagelijks in onze steden in meer of mindere mate te dragen, neem maar eens het openbaar vervoer op bepaalde tijdstippen op sommige lijnen , maar dan zonder harnas hé ja ja ! Zeker autochtone senioren zijn vaak de dupe !

 3. Los van de figuur van Aurore roep ik iedereen op om aanwezig te zijn bij deze actie.
  Tenslotte was zij ook iemand van ons eigen volk.
  Tenslotte was zij één van de talloze slachtoffers van de vreemdelingeninvasie.

  Dat ze zelf pro-multikul en links was doet in deze niks terzake, tenslotte kon het slachtoffer evengoed een normaal en fatsoenlijk iemand zijn.
  En bovendien als we nu geen vuist maken, wanneer dan wel ???
  Hoeveel moorden moeten er nog volgen eer de tamme Vlaming uit zijn zetel komt en zijn land terugeist ???

 4. De ironie van het lot is dat Aurore een erg links geval was en regelmatig busladingen vol manipuleerbare jongelui meenam naar …Auschwitz !
  We weten allemaal dat men onze jongeren naar daar brengt omdat ze hun eigen afkomst, hun eigen etniciteit enz…zouden haten en om ze op te voeden tot promototen van de Multikulturele waanzin.
  Een Multikulturele waanzin waaraan Aurore zelf ten onder ging…

 5. hilde.franckaert

  Wordt het.geen.tijd.dat we die multicultuur.waar.men.eigenlijk.islamcultureel .mee. bedoeld.en.die.helemaal.niet multicultureel maar “mono” cultureel.is bij naam.noemen om.links, progressief en liberaal.hun eigen.wapen.tegen. hun .te gebruiken? namelijk.dat.ze.tegen.de multicultuur zijn.en.voor.de monocultuur.(van.een.ons tegengestelde.cultuur steunen en.onze maatschappij stuk maken?) enkel.zo.kan je ze.raken.anders.niet! wees.aub.eens.creatief.in.jullie denken en.doe.het.eens zo. of zit.ik verkeerd?

  1. Je slaat de bal volledig mis.
   De dader had niks te maken met de Islam.
   Het enige wat hij gemeen heeft met de Islamieten in Vlaanderen is dat ze allen ongewenst zijn en thuishoren in eigen land !

Trending

%d