Vreedzame actievoerders ID Verzet gearresteerd, illegale vandalen No Border Camp met rust gelaten

vandalisme rotterdamEerder schreef Rechts Actueel al over het No Border Camp in Rotterdam. Dit zootje ongeregeld kreeg vandaag bezoek van het Nederlandse Identitair Verzet. Met een bootje vaarden ze voorbij terwijl ze een spandoek omhoog hielden. Ook werden er pamfletten verdeeld in de omgeving van het No Border Camp.

Voor ID Verzet is het duidelijk: veel asielzoekers komen naar hier om te profiteren. De weinigen die wél politiek vluchetling zijn kunnen opgevangen worden, maar de profiteurs moeten eruit. De boodschap ‘geen mens is illegaal’ is voor ID Verzet dan ook een holle slogan, die enkel maar tot doel heeeft de multiculturele nachtmerrie te realiseren. De Nederlandse- en bij uitbreiding de Europese – identiteit moet eraan geloven. Vergelijk het gerust met hun extreemlinkse kameraden uit Duitsland die scanderen dat Duitsland niet bestaat of mag bestaan. ID Verzet gebruikt dan ook de duidelijke slogan ‘illegaal = crimineel’.

ID Verzet staat overigens niet alleen in de strijd tegen dit stelletje krakers en werkschuw langharig tuig. Ook Leefbaar Rotterdam wil nu dat het illegale kamp opkrast. De partij zei maandag tegen het college van de stad het ”van de zotte” te vinden dat de asielactivisten zonder vergunning kamperen in het oude havengebied. De rechtstreekse aanleiding van de eis tot sluiting zijn de vandalenstreken die de heerschappen van No Border Camp deze ochtend uitstaken. Op het Maritiem Museum en het kantoor van de projectontwikkelaar Van Omme & De Groot stonden leuzen als ‘stop deportations’. Ook werden er SS-tekens aangebracht en andere onzinnigheden.

U ziet meteen waar het gezond verstand te vinden is. Alvast niet bij de leeglopers van No Border Camp.

HEET VAN DE NAALD: Op dit eigenste moment (11.45 u) worden de vreedzame actievoerders van ID Verzet gearresteerd. Van No Border Camp werd uiteraard nog niemand aangehouden… ondanks de aantoonbare illegale aanwezigheid van verschillende actievoerders en het vandalisme deze ochtend.

11 comments

 1. Dat komt omdat PoCo alles binnenstebuiten en ondersteboven, op zijn kop zet middels een PoCo-alchemisch toverstokje . Onder wordt “boven” , binnen wordt “buiten” objectief-correct wordt “politiek-correct”, hetero wordt “holebi”, “permissiviteit” wordt “verdraagzaamheid”(sic) , Eigen Volk eerst wordt “xenofilie : Eigen Volk kan verrekken “, “witloof met hesp en kaassaus in den oven wordt “spijswetten”, Rechts wordt “Links”, abnormaal wordt “normaal”, zelfverdediging wordt “klop maar op ons”, fierheid op onze Eigen Volkse origine wordt “weg met ons, slechte blanken !”, assertiviteit wordt “toegeeflijkheid” etc…etc… Tot nader order echter kunnen PoCo’s nog niet op het plafond lopen zonder er af te vallen ; dergelijk politiek-correct experiment zou objectief-correct drastisch gedwarsboomd worden door de Wet van Newton, tot spijt van elke PoCo en mei-68-fossiel die het benijdt ! Zouden PoCo’s daarom Isaac Newton niet posthuum bij het C.G.K.R. moeten gaan verraden en aangeven vermits dit volkomen OVERbgesubsidiëerd PoCo turbo-orgaan toch alles in slechte banen dient te leiden om meer en meer van al wat onder is tot “boven” te kunnen verdraaien, conform de PoCo “ethische”(sic) vuistregel ; “zet alles maar ondersteboven en binnenstebuiten” ?

 2. Lieve -beetje gekke- Carolien,

  Allereerst begrijp ik weinig van wat je geschreven hebt, Nederlands is nooit je sterkste punt geweest hè?

  “Dus diegene die dit artikel heeft geschreven keurt t goed dat racisten zoiets bekladden en anderen een slechte naam geven,dan dat je voor je medemens opkomt???”
  Volgens mij is niets beklad door ‘racisten’, tenzij je de anti-blanke racisten van het No Border Camp bedoelt. Dat is inderdaad schandalig dat deze profiteurs en uitzuigers panden van eerlijke bedrijven hebben beklad. Ik ben dan ook blij dat het Identitair Verzet zich kant tegen deze misdrijven en opkomt voor de hardwerkende burger.

  “Belachelijk..vind dat zoiemand niet op de redactie thuishoort..volgens my hoor je dan toch juist onbevooroordeelt te zyn???”
  Volgens mij is dit een opiniërende webstek, daar komen opinies bij kijken. Ik denk dat de schrijver wel vrij objectief de ernst van de feiten heeft afgewogen, en concludeert dat een spandoek op een boot van een ander kaliber is dan panden vernielen.

  “maargoed t zal u zelf maar eens overkomen dat je vlucht uit een oorlog,en zo behandelt word..”
  Dit betreft Illegalen gekke Caro, mensen die zijn uitgeprocedeerd, gelukszoekers, financieel migranten, mensen die zelfs nog nooit een oorlog op TV hebben gezien. Mensen die hier heen komen om van ons te profiteren, niet welkom zijn en dan de illegaliteit in duiken.

  “want de slogan is behandel u medemens zoals ook u behandelt wilt worden!!!!”
  Nee, de slogan van het NBC is “No borders, No nations”. Maar goed, als ik ergens puur en alleen omdat ik er financieel gewin uit wil halen heen migreer als zijnde vluchteling -waar van ik weet dat ik dat niet ben- en ik word geweigerd, dan begrijp ik dat ze mij terugsturen naar mijn land van herkomst. Het is evenzogoed schrijnend dat deze gelukszoekende profiteurs hier heen reizen en het op de koop toenemen dat zij daarmee mogelijk de plek van een échte vluchteling innemen. Zo sociaal zijn deze mensen ook niet, het gaat hen om smartphones en qat, niet om kogels die om de oren vliegen. Toch trekken zij zich het lot van anderen ook niet aan, asociale lieden!

  Illegaal = Crimineel

  Liefs,

  Widat

  1. Sinds kort ingeschreven bij ID verzet en dan lees ik de antwoorden van Widat op het kinder gebrij van gekke Carolien en moet zeggen ik ben blij dat er mensen zijn die en intelligent zijn en net zo denken over bepaalde onderwerpen als ik. Hulde

 3. Dus diegene die dit artikel heeft geschreven keurt t goed dat racisten zoiets bekladden en anderen een slechte naam geven,dan dat je voor je medemens opkomt??? Belachelijk..vind dat zoiemand niet op de redactie thuishoort..volgens my hoor je dan toch juist onbevooroordeelt te zyn???maargoed t zal u zelf maar eens overkomen dat je vlucht uit een oorlog,en zo behandelt word..want de slogan is behandel u medemens zoals ook u behandelt wilt worden!!!!

 4. Reblogged this on oogenhand and commented:
  Wederom, No Border Camp heeft macht en privilege. NBC meet met twee maten. Indien zwak, verdienen “kwetsbare minderheden” bescherming. Indien sterk, heeft “haat” “gevolgen”. Overigens is volgens NBC ieder vreedzaam protest van ID Verzet puur opportunistisch. Zodra de “fascisten” sterk genoeg zouden zijn, zou willekeurig geweld tegen Joden, homo’s en allochtonen meteen losbarsten.

 5. Ziedaar het succes van meer dan een halve eeuw (sinds de tweede wereldoorlog) linkse indoctrinatie; dat moet je die rooien nageven ze hebben hun leugens er goed in weten te stampen

 6. Het is altijd makkelijk om het vanuit een kant te belichten als u zelf nog nooit heeft hoeven meekijken laat staan achterom kijken respect voor iedereen

  1. Leestekens vergemakkelijken het lezen. Moet je ook eens proberen.

 7. Dat is Nederland, iedereen is goed, behalve de autochtone Nederlander. In ieder geval respect voor de actie van ID Verzet .

  1. Dit geldt niet alleen voor Nederlandse autochtonen, maar voor alle autochtonen, gelijk waar in Europa. Het is de moderne toepassing van de oude linse slogan “Rood of geen brood”.

Comments are closed.