aurore ruyffelaere  Vlaanderen reageert geschokt na de brutale moord op het Vlaamse meisje Aurore Ruyffelaere.  Zij werd door een vreemdeling opgewacht aan de bushalte na de Gentse Feesten, en wellicht in haar eigen wagen ontvoerd.  Haar lijk werd uiteindelijk teruggevonden in de garage van de verdachte.

Over de achtergrond van de dader zal geleidelijk aan meer bekend worden, maar volgens wat nu bekend is zou het gaan om een illegaal, waarvan de situatie intussen echter volgens de klassieke media ‘geregulariseerd’ werd.

De problematiek van de honderdduizenden illegalen in dit land komt herhaaldelijk terug in de actualiteit.  Volgens linkse en naïeve mensen zijn illegalen stuk voor stuk onschuldige mensen met goede bedoelingen, en er worden dan ook aktiekomitees opgericht om hun terechte uitwijzing te verhinderen.  Vooral het onderwijs wordt daarvoor druk misbruikt; niets zo schandelijk als kinderen die moeten betogen omdat ‘hun vriendjes moeten kunnen blijven’.  De partijen Groen, SP.a, CD&V en VLD volgen de ‘regularisatielogica’, waarbij een aantal jaar de wet overtreden moet beloond worden met papieren.

Volgens rechtse mensen daarentegen is een illegaal per definitie een crimineel, omdat hij de wetten van het land inzake immigratie welbewust overtreden heeft.  Illegalen moeten dus niet beloond worden met regularisatie en ‘papieren’, maar moeten opgespoord, aangehouden en teruggestuurd worden.  In Vlaanderen zit alleen nog het VB op die lijn, en dan nog: dat elke illegaal een crimineel is zal zelfs het VB niet snel meer zeggen.

Het verweer van links na de moord op Aurore is voorspelbaar: ‘niet elke illegaal is een moordenaar’, zal het klinken.  Dat is juist, maar dat verandert niets aan het feit dat een heleboel illegalen afkomstig zijn uit criminele en wetteloze landen of streken.  De vraag is dus hoeveel doden links nodig heeft om een paar basisbegrippen weer te begrijpen:  dat een land grenzen heeft, dat het die grenzen moet bewaken, en dat wie zonder toelating die grens oversteekt maar recht heeft op één ding, namelijk een schop onder zijn achterste terug naar het land van herkomst?

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

24 reacties op “Geregulariseerde illegaal vermoordt Vlaams meisje Aurore Ruyffelaere”

 1. Hilde Franckaert

  Links, progesief, liberaal, groen, dat zijn toch de protestpartijen tegen de Christelijke wetten? Dus zij staan toch gelijk met wetteloosheid en sodomieterie, vrije sexcultuur, vrede en liefde met iedereen en iedereen moet dat maar uitstaan.Dit als blijvend protest en haatreactie tegenover de vroegere mentaliteit van het Katholikisme dat ondertussen toch al lang geen macht meer heeft?
  De oude kerk met zijn machtsstructuur overal, die is toch al lang weg? Waarom dan onze media , onze jongeren , onze maatschappij overvallen met hun opgedrongen religie van sex, somotiterie, opvoeding door de staat , ouderloos Kinderen zonder ouders die alle twee MOETEN gaan werken, overgelaten aan een geperverteerde maatschappij en dan nog gedwongen een cultuur toelaten die net zulke dingen veracht om dat het in het land van herkomst grote zonde is.En dan nog wetteloosheid, moord en afwezigheid van respect tegenover vrouwen. Net datgene wat wij moeizaam verworven hebben.
  Er is een christelijke partij die in haar statuten geschreven heeft dat mensen die uit een land komen waar gelijke rechten voor vrouwen en anders gelovigen niet worden gerespecteerd en als zij daar aan meedoen, niet in aanmerking mogen komen voor asiel of staatsburgerschap.En dat is de VCD. Dat is de nieuwe vijand van loslopend liberaal groen links.

 2. Toch onbegrijpelijk! Een jonge vrouw wordt vermoord door een illegaal die geregulariseerd werd. Alle terechte commentaar van lezers over deze gruweldaad wordt streng gecensureerd, maar de grofste commentaar over Albert is toegelaten. Dit land en bepaald de regime-media zijn de waanzin nabij.

  1. Welke Albert, Delphine hare “papillon” papa ?????

 3. @ Kris Roman 2 augustus 2013 • 00:17

  blijbaar is rond de pot draaien gemakkelijker als juiste comments geven, mijn echte naam is irrelevant in deze, zal ook iets nuanceren, “uw” nva mag u zeker toevoegen aan het lijstje (ik citeer) : “…kiezers van CD&V, VLD, SP, GROEN en de PVDA. De kiezers van deze partijen zijn MEDEPLICHTIG AAN MOORD…”

 4. @ Kris Roman 31 juli 2013 • 22:28

  “…Deze jonge vrouw werd in de eerste plaats vermoord door de kiezers van CD&V, VLD, SP, GROEN en de PVDA. De kiezers van deze partijen zijn MEDEPLICHTIG AAN MOORD….”

  Euh een beetje selectief denk is zo, het is danzij de bende van de wever bart (ik zou me toch maar eens degelijk informeren was ik u voordat u onjuiste info weergeeft in uw comments) dat we een waalse premier hebben die de Vlaamse taal verkracht en een regering leid in functie van de walen, de Nationaal Socialisten en het voortbestaan van pelgie.
  Met het verraad van de wever bart heeft hij de fuctie GEKREGEN, bij de les blijven dus.
  Alleen het Vlaams Belang predikt deceniia reeds tegen al wat er nu misloopt met programmapunten die paal en perk kunnen stellen aan al dit soortement smeerlapperij.en waar GEEN ENKELE partij zijn tanden inzet ook uw nva niet.

  1. Mijn N-VA ? Amai, dat wist ik zelf niet.
   Is Trucker uw echte naam ?

 5. Geachte,

  Ziehier mijn korte bedenkingen ivm de moord op een jonge vrouw in Gent.

  In Iran is er kans op doodstraf indien men illegaal in het land verblijft en gesnapt wordt.

  Laten we niet rond de pot draaien : de moordenaar is schuldig en verdient een gelijkaardige straf. Vanwaar deze afkomstig is, speelt geen rol.

  Maar wie is nog schuldig ? Dat is de overheid die juridisch gezien illegaliteit niet meer erkent. Illegalen hebben recht op sociale voorzieningen. Dit betekent dat ‘illegaal’ in dit land niet bestaat. Daarom dat de multi-kulaanhangers spreken van ‘mensen zonder papieren’. En terecht want meer dan dit kan men er niet over zeggen.

  Maar wie is nog schuldig ? Dat is de massa die voor de klassieke machtspartijen stemt. In deze emotionele tijden kan men zich een (gevaarlijke) vraag stellen : voor wie stemde het slachtoffer ? Let op, ik vergoelijk in geen geval de dader want indien ik president van dit land zou zijn dan gaan zijn ballen eraf. Zonder verdoving.

  Hoeveel mensen werden niet reeds door illegalen en immigranten overvallen of zelfs vermoord terwijl ze zelf voor partijen stemmen die illegalen en immigranten toelaten ?

  De massa heeft de macht om op één verkiezing de kans om slachtoffer te worden van een crimineel te herleiden naar een cijfer in de buurt van nul. Gewoon stemmen op partijen die duidelijk de misdaad willen aanpakken. Doet de massa dat niet, dan is de massa schuldig. Ja, de op de klassieke partijen stemmende massa is schuldig aan de moord op deze jonge vrouw !
  Deze jonge vrouw werd in de eerste plaats vermoord door de kiezers van CD&V, VLD, SP, GROEN en de PVDA. De kiezers van deze partijen zijn MEDEPLICHTIG AAN MOORD.

  Lafheid is de 8ste doodzonde.

 6. de realistische rebel

  Zonder te veralgemenen: wat zit er allemaal in de bak? 50% illegalen, die met de belgische nationaliteit niet meegerekend dus hoop en al 90% zonder zever, gewoon harde feiten terwijl de vreemdelingen (nog niet) de grootste bevolkingsgroep zijn. In mijn opinie geef ik belgie nog 20 jaar en dan is alles naar de knoppen, en niet puur alleen door de illegalen.

  1. Ik heb enkele jaren terug eens tussen-pot-en-pint een vrij besprenkeld gesprek gehad met een cipier van de “Begijnenstraat” in zijn vrije tijd, dus niet in uniform. Die heeft me dingen over de etnisch-culureel-religieuze identiteit van zijn “klanten”bestand verteld , zodat ik duidelijk voor mezelf een dwarsdoorsnede kon maken van de gevangenispopulatie toen en aldaar. Het zou me verbazen dat het in andere gevangenissen erg anders zou zijn of inmiddels autochtoner verbleekt zou zijn. Uiteraard gooit het xenofiel en autochtonofoob PoC-systeem over dergelijke objectief-correct constateerbare feiten een politiek-correct camouflagenet en de PoCo-schrijvelaars van de desinformatie media heulen daar uiteraard gretig met mee en niet zo’n klein beetje…….;

 7. Anne Callebaut

  Spijtig genoeg voor het meisje maar ze zijn slachtoffer geworden van hun eigen beleid.

  1. “BELEID” ????????? Dit is WANbeleid, puur en onversneden xenofiel wanbeleid is het om iemand die het “misdrijf” illegaal verblijf pleegt ,waarop het Strafwetboek celstraf stelt, te BELONEN voor zijn “misdrijf” met een “regularisatie”. Uiteraard is het eveneens “discriminatie op basis van (nationale) afkomst” vermits een “Belg” die een “misdrijf” pleegt WEL gesanctioneerd wordt indien gevat ! Worden we geacht die DISCRIMINERENDE TWEEZAKKERIJ “normaal” te vinden ? Daarover zal o.a. in het stemhokje gevonnist worden in mei 2014 !

 8. Hoeveel slachtoffers er nog zullen vallen als gevolg van de door links opgedrongen regenboognatie kan niemand zeggen. Wat wel een feit is , is dat links telkens zal proberen om de feiten te bagatelliseren. Er mag immers geen enkel krasje op dat multikul bouwwerkje komen…..

 9. Opnieuw is iemand van ons volk afgeslacht door een vreemdeling.
  Een vreemdeling die hier NOOIT had mogen zijn, laat staan hier een verblijfsvergunning (en uitkering, sociale woning, medische hulp…) krijgen !
  De heren en dames van de politiek-correcte mafia zijn rechtstreeks verantwoordelijk voor de dood van Aurore.
  Opvallend is dat we hen momenteel niet horen, ze lijken wel van de aardbodem verdwenen.
  Zouden ze dan toch enig schaamtegevoel kennen ?

 10. Hoorde op BRT radio1 van de openbare KRomroep dat er voor gehandicapten geen geld is, schrijnend als men weet dat de ILLEGALEN industrie (jawel u leest het goed INDUSTRIE) MILJOENEN EURIS kost (in frank het gaat om miljarden).
  Dat gegeven zal de media NOOIT prijsgeven, er wordt niks over gekwaakt wel worden de DOMME kiezers dagdagelijks gehersenspoeld met GEKWAAK over Mensen Zonder Papieren of dan heten ze asielzoekers en soms ook vluchtelingen…
  Grenzen van het europa AFSLUITEN zoals vroeger en ILLEGALEN onmiddelijk (indien nodig hardhandig) verwijderen en wie wil binnenkomen opsluiten in een daarvoor aangepaste faciliteit en ontmoedigen.
  Het is zeer erg als een overheid GEEN GELD heeft voor haar eigen onderdanen maar geld LETTERLIJK door ramen en deuren smijt voor asiel TOERISTEN .
  Natuurlijk ligt veel aan de DOMME kiezer die te lui is om zich correct te informeren waar deze of gene partij voor staat en daarna verwonderd is dat de behoeftigen hun (essentiële) noden niet kunnen geledigd worden vermits de linkse geitenwollensokken islamofiele SMEERLAPPEN hun aandacht richten op hun kiesvee (eventueel in wording). Met dan aan ALLE PARTIJEN behalve het Vlaams Belang.
  ALLE PARTIJEN behalve DE partij zijn schuldig aan de verregaande onbeschofte manier waarop de overheid omgaat met haar burgers, de nicht uit walonie met de medewerking van al wat zich Vlaams heet is schuldig en als ik de achterbakse foefelende LEUGENAAR de wever bart of een van zijn bendeleden hoort KWAKEN dat het erg is denk ik rotschoft met uw verraad is de de rupo premier geworden, wordt Vlaanderen bestuurd door Nationaal Socialisten met de medewerking van Vlaamse RATTEN.
  Heb het al op andere fora geschreven en kan het niet genoeg herhalen hoop dat de wever bart (heel) hard op zijn bek gaat bij de volgende verkiezingen.
  De illegale moordenaar zal kunnen beschikken over een schare van advocaten want ook deze draaien mee in de illegalen industrie, er zijn er zelfs die niks anders doen, ze rennen van de ene illegaal naar de andere en de Vlaamse Rechtse islamofobe belastingsbetaler…die blijft in de kou (soms letterlijk te nemen) staan.

 11. Los van het feit dat dit zoveel aandacht kreeg in de klassieke media omdat de papa veel politici kent, blijft het een drama.

  Voor de duidelijkheid, ik ben geen sos. Het linkse beleid in België trekt op niks. Maar jullie artikel is enigszins intellectueel oneerlijk.

  Ten eerste, iedereen die ooit een verkeersovertreding heeft begaan (gepakt of niet), is technisch gezien een crimineel. Ik zeg het maar even, just in case iemand van React of haar fans al eens fout geparkeerd heeft of door het rood is gereden. Dus ja, ik denk dat een slordige 99.95% van de autochtone bevolking volgens jullie wel crimineel is.

  Twee. Het is waar dat veel illegalen uit “wetteloze” landen komen met een heel andere cultuur die niet echt overeenstemt met de onze (“criminele” landen bestaan niet). Dat lijkt me ook logisch. Waarom zou je vanuit een land waar een degelijke (al is dat ook erg relatief cf. België) rechtsstaat bestaat (en bijgevolg een redelijke economie) kiezen voor een verblijf als illegaal in een ander land? Niet alle illegalen zijn economische vluchtelingen (die jullie blijkbaar even vergeten terwijl zij net degenen zijn met de minst goede reden om naar hier te komen. Blundertje he jongens).

  En daarmee wil ik zeker niet zeggen dat de deuren dan maar wijd open moeten of dat ze dan zomaar geregulariseerd moeten worden.

  Maar gebruik dan ernstige argumenten in plaats van populistische B.S. Als straks Ronald Janssen de zot uithangt, gaan we dan zeggen dat we Limburg misschien moeten dumpen? Of alle kalende mannen van middelbare leeftijd een enkelband moeten omdoen ter controle? ‘t Is maar een vraag he.

  Oh ja en ik twijfel er heel sterk aan dat links ongenuanceerd denkt dat alle illegalen onschuldige schaapjes zijn met goede bedoelingen. Een beetje meer inzicht van links in rechts, en omgekeerd, zou van iedereen het blikveld kunnen verruimen en kan alleen maar de Belgische (of Vlaamse voor mijn part) bevolking vooruit helpen (daar doen we het toch voor, of hebben jullie een andere motivatie?)

  Heel grappig tenslotte is dat in het artikel over Zimmerman dat jullie “de waarheid” vonden, het volgende wordt gezegd: “Obama’s propagandamachine maakt van een jonge vrouw die onder vuur komt van rechts het symbool van de rechtse ’ war on women ’ . Een verschrikkelijk voorval met een zwarte jongen in Florida wordt een toonbeeld van blank geweld tegen zwarten.Een ongeluk met een olieplatform is een middel om ’big oil’ op de knieen te krijgen. ” (end quote)

  Mag ik jullie bij deze vragen wat jullie doen met de dood van een jonge vrouw die door een niet-Belg werd vermoord? Toch niet het symbool maken van het falende regularisatiebeleid?

  Dus aub, doe een beetje beter uw best met een volgend artikel, dank u. Want dit is onder alles.

  1. Uit de Vlaamse rijke spreekwoordenschat ; “het zijn de ergste blinden, die niet zien (een) willen” ZEKER wanneer ze intentioneel een politiek-correcte paardenbril opzetten of even intentioneel een sossenrood monocle voor het Linkse oog en het andere afdekken om poilitiek-correcte tunnelvisie te intensifiëren !

  2. Kan allemaal waar zijn.
   Maar wat denk je van deze veralgemening: als die illegaal écht het land was uitgezet – zoals de wetgeving wel voorziet maar wat nooit gebeurd – ipv geregulariseerd, dan leefde deze blonde deerne nog.

   Lees ook dit: http://www.gva.be/regio-antwerpen-stad/antwerpen-noord/politie-op-zoek-naar-verkrachter-park-spoor-noord.aspx
   Een getaande man, spreekt gebrekkig Engels en geen Nederlands? Oeps, waarschijnlijk geen Ijslander, Fin of Zwitser.

   We hebben al genoeg te doen met onze eigen criminelen, dat we er de criminelen van andere landen nog moeten bijnemen (die momenteel trouwens proportioneel oververtegenwoordigd zijn in onze gevangenissen). Dus falend vreemdelingenbeleid? Zeer zker.

   1. “Een getaande man” heet het in PoCo-new speak, in objectief-correcte Vlaamse taal is dat dus iemand met bruin vel . Politiek-correct beschouwd, kan dus niet anders zijn dan een Eskimo (ene uit de Sahara of uit Alaska ?????) die onder de zonnebank is gaan liggen zeker, PoCo’s ???????

  3. Rob Verreycken

   De vergelijking tussen de illegaal en de verkeersovertreder is interessant. Beiden zijn inderdaad juridisch gezien wetsovertreders. Een verkeersovertreder wordt opgespoord met speciale politie-eenheden en elektronische apparatuur, controles in risicozones, wordt geverbaliseerd, beboet, krijgt de deurwaarder op bezoek als hij niet betaalt en riskeert verder politierechtbank, rijverbod, gevangenisstraf. Een illegaal mag niet opgespoord worden door speciale eenheden, zijn gegevens worden door OCMW’s en ziekenhuizen zelfs niet aan dienst vreemdelingenzaken doorgegeven, hij krijgt een papier om het land te verlaten dat hij mag negeren, hij krijgt juridisch advies en bijstand van clubs betaald met belastinggeld, en wordt na een paar jaar verblijf beloond met regularisatie, papieren, leefloon, een sociale woning en korting op nutsvoorzieningen. De vergelijking is dus zeer verhelderend: je kan in dit land momenteel beter een illegale neger zijn dan een Vlaming met een zware voet.

   1. Jean Marie TYTECA

    Beste Yannick, als ervaringsdeskundige met aangespoelde illegalen, kan ik met mijn hand op het hart beweren dat het aantal echte politieke asielaanvragers minder dan 10% bedraagt. De politiek-correcte gemeentebesturen maakten het aan de Federale politie onmogelijk om op plaatsen waar gratis warme maaltijden (eenmaal per dag), kledij en meubels worden uitgedeeld identiteitscontroles uit te voeren. Pro forma wordt dan om de drie maand een gemeenschappelijke actie georganiseerd, waar de pers dan ook door de oversten van de politiediensten wordt voorgelogen. Volgens mij zijn het wel degelijk de burgemeesters van de gemeenten die zorgen dat de illegalen sociale voordelen genieten.
    Ter informatie : een aangetroffen Moldavische illegaal beweerde dat hij in de 10 maanden gevangenis in België meer had verdiend dat hij zou verdiend hebben in zijn eigen land.

 12. Een Vlaamse leeuw

  Hand in hand terug naar eigen land.

  1. “Voet per voet in een erg lange stoet” ?

 13. HLN drukt dat het om een “geregulariseerde” gaat die “vroeger tijdelijk illegaal verbleef.” Ergo een Rus die het “misdrijf” illegaal verblijf pleegde , waarop het Starfwetboek nochtans celstraf zet maar door het xenofiel PoCo-ontaard systeem voor dit “misdrijf” BELOOND werd met een “regularisatie” (ja, een BELONING voor een “misdrijf” wat nooit geldt voor een “Belg” die een “misdrijf” pleegt) ! Dient het dan verbazing te wekken dat die rover zich inbeelden zou dat hij voor een ander “misdrijf”, in casu “roofmoord”, OOK zou beloond worden i.p.v. gesanctioneerd ??!!!!! We oogsten nolens volens en onder Vrijheid van Meningsuiting wurgende politiek-correcte dwang, de bittere vruchten van de xenofiele “verdraagzaamheid”(sic) die deze politiek-correcte PERMISSIVITEIT aan wantoestanden genereerde . De verwanten en vriendenkring van dit EigenVolkse slachtoffer krijgen er een kokend hete, dampende portie van gedwangvoederd ! DENK ERAAN IN HET STEMHOKJE en verzuip het xenofiel, autochtonofoob Systeem electoraal in mei volgend jaar UIT ZELFVERDEDIGING !

 14. Luc Van der Schoepen

  De moordenaar is een 29 jarige Rus genaamd Andrei Grigoriev. De politieke vrienden van de getroffen familie moesten beschaamd zijn om mee deel uit te maken van een partij die mede verantwoordelijk is/zijn voor een asiel en migratiebeleid waar, door criminelen zoals Andrei Grigoriev, duchtig misbruik van wordt gemaakt. Fientje Moerman (Open Vld), Gwendolyn Rutten (Open Vld), Daniël Termont (sp.a) en Freya Van den Bossche (sp.a). O ja ik herinner me nog maar al te goed hoe Filip Dewinter destijds in het Vlaams Parlement en in de kamers van de VRT opgejut werd door media en politici die stelde dat hij moreel verantwoordelijk zou zijn voor de daden van Hans Van Temsche. Met Bert Anciaux toen voorop in het gelid. Maar wat is het ergste? Continu de politiek verantwoordelijk stellen voor een desastreus en faliekant beleid of de samenleving opzadelen met gangsters en terreurzaaiers die onze hele democratie ondergraven zoals de traditionele partijen dit zonder ophouden en steeds in hogere versnelling hebben gedaan? Mijn persoonlijke mening, en dit is een zware uitspraak en het is aan hen om dit te ontkrachten, is dat hun bekommernis naar de familie serieus misplaatst is. (…)

Trending

%d