Haatbaard wil vernietiging Frankrijk/Engeland en verovering van Rome

In Egypte hebben bevolking en leger komaf gemaakt met haatbaard Morsi en zijn kornuiten, en dat bevalt hun jurkdragende vriendjes in het Midden-Oosten allerminst. Er werd een steunbetoging gehouden voor Morsi aan de moskee in Jeruzalem, waar de imam naast enkele klassiekers als de vernietiging van Amerika en het uitroeien van alle Joden deze keer ook origineel opriep tot de vernietiging van Engeland en Frankrijk, alsook zowaar de verovering van Rome. Luister, baardjurken, er zijn grenzen: van onze pizza blijf je af!

Bron:  http://likud.nl/2013/07/imam-van-jeruzalem-engeland-moet-vernietigd-rome-veroverd/

6 comments

  1. Juist , UIT ZELFVERDEDIGING ! En hij is inderdaad heel mentaal geconstipeerd !

 1. Uit elementaire zelfverdediging pro al die door Links verguisde, belaagde Europese Culturele Tradities, dringt zich een heruitgave op van de destijdse Reconquista waarmee de Moren manu militari buitengestampt werden om Europa Europees te houden, uiteraard een geactualiseerde (“updated” in PoCo-new speak) versie , geschoeid op democratische leest opdat er een instemmende democratische meerderheid zou kunnen voor gevonden worden. Diezelfde democratische meerderheid zal dan de subsidiewind kunnen aflaten uit de banden van de “Linkse Liga vd Rechten vd Linkse Mens” , van het Comite P(politiek-correct) en van de volkomen overgesubsidiëerde, politiek-benoemde, islamofiele, filosemietische, xenofiele, autochtonofobe ambtenaartjes van het C.I.R.C (Centrum voor Inquisitie, Repressie & Censuur) , die bevooroordeelde enkel-richting-vermeend-racisme-jagertjes , die van gauchistische PoCo-TWEEZAKKERIJ hun vuistregel lijken te willen maken !

 2. Als ze den Dolf willen nadoen, is het toch maar op zijn kleuteriaans, eerder om je een breuk te lachen. Ga daar mee naar de oorlog, zouden hun hier aangeworven nietsnutten kunnen zeggen!
  Zoals vele volkeren hebben ze geen echte eenheidstaal, het blijft dus bij wat gebroebel waar ieder zijn besluiten uit probeert te trekken.
  De zogezegde Arabische lente is allang een Babylonische chaos verworden. Ze krijgen wat ze verdienen dus.
  Al is het met Vlamingen hetzelfde, die krijgen de NVA-tjeven! Dus ook wat ze verdienen!

 3. Die gaat eraan, zoals zoveel dictators, de laatstse decenia…

 4. over dat stukje van amerika en joden ben ik het mee eens!

Comments are closed.