trayvon-martinDit artikel wilden we absoluut met u delen. Het slaat namelijk nagels met koppen en vormt een degelijk tegengewicht voor de linkse en progressieve politiek-correcte media die een bewust eenzijdige weergave geeft van de zaak Zimmerman-Martin. Klik onderaan op (lees meer) om het volledige en originele artikel te lezen. Delen is de boodschap! De waarheid kent namelijk haar rechten.

Angstaanjagend doortrapt

Trayvon Martin was een zeventienjarige zwarte jongen die op een fatale februaridag in 2012 door een latino genaamd George Zimmerman werd doodgeschoten. Door deze zaak wordt Amerika nu al wekenlang beziggehouden.

Links en rechts staan fel tegen over elkaar, ofschoon het incident – voor de families van zowel slachtoffer en dader een tragedie – een statistisch incident is: drieënnegentig procent van alle moorden waarbij zwarten slachtoffer zijn, zijn door zwarte moordenaars gepleegd. De dood van Trayvon Martin is dus niet kenmerkend voor een blanke golf van moorden op zwarten; die golf bestaat niet. De golf van ’black on black‘ geweld bestaat echter wel.

(Lees meer)

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “De zaak Zimmerman-Martin: een ander geluid”

  1. Is het u ook al opgevallen dat de PoCo media in de USA een neger telkens weer in PoCo-new speak “Afro American” noemen maar , conform de PoCo-TWEEZAKKERIJ vuistregel , een blanke DISCRIMINEREND nooit als een “Europeo-American” betitelen maar als “Caucasian” terwijl die toch niks met o.a. Caucasische moslims zoals de Tsjetsjenen te maken hebben ; minderheden dienen immers OVERbeschermd terwijl blanken “loslopend wild” zijn volgens de PoCo-vooroordelen !
    DAAROM is het dat PoCo-gehersenspoelde geïndoctrineerden ook bij ons nooit boeken lezen zoals “Tien kleine negertjes” (Agatha Christie) of “De negerhut van oom Tom” (Harriet Beecher-Stowe) of luisteren naar negro-spirituals van Mahalia Jackson, ha ja….. als ge de PoCo wilt uithangen, moet ge het immers dwaas genoeg doen of ge telt niet mee in PoCo-groupuscules !

Trending

%d bloggers liken dit: